kaip faina matyti tiek fainių tortų
labai gražūs visi, ir su drakoniukais labai labai fainas, ir Kempiniukas nuostabus, ir su kortomis labai įstrigo, labai labai dailiai atliktas tortuko papuošimas, ir Griaustinės lepioškos visai nelepioškiškos...
apie šlapią bezė, jei jinai trapi, neišplakėt iki galo cukraus kristalų, nešiaus šiandien į darbą snikerso puselę, bezas minkščiausias, skaniausias, vienintelį kartą man gavosi trapus, kai per greitai užsikėliau plaktus baltymus ant garų, tada nespėjo ištirpti cukrus iki galo, va tada buvo trapu, o jei išplaku iki putų ir tik tada keliu kaitinti, tada super...dar reikėtų atkreipti dėmesį ko gero ir į baltymų dydį ir cukraus santykį, baltymas baltymui nelygu, jei cukriuko tiek pat, o baltymo mažai, tada irgi gali būti trapesnė bezė... bet kokius atveju kremas nepamainomas
ir tortukus plonai aptepti sviestinuku reikia