na dar viena idesiu
turtingas kavos(dengtas saldainiu mase), ir jogurtinis(cipciuko pastilazas) geles irgi cipciuko pastilazas saldainius dariau pati tai tokie ne visai kokie svoris virs 4 kg
QUOTE(wingaile @ 2011 03 19, 14:20)
na dar viena idesiu
turtingas kavos(dengtas saldainiu mase), ir jogurtinis(cipciuko pastilazas) geles irgi cipciuko pastilazas saldainius dariau pati tai tokie ne visai kokie svoris virs 4 kg
tobula!
Wingaile, šauniai padirbėjai, vazonėlis labai dailus, va pumpuriukų tai visų baltų norėtųsi arba švelniai žalsvų
sveikos mergaites,patyliukais tema stebiu nuolat,kaip dziugu kad yra daug naujokiu
lapelyte,smagu ziureti i tavo tortus,pazanga didziule
pasta222,jusu tortai tokie mieli ir valgomi
naitai,tave visad malonu cia matyti,visad perskaitau ka parasai
olesta,smagu,kad turi noro ir kantrybes cia pasirodyt,tau medalio reiktu uz kantruma
cypsiuko tortai kaip visada uzburiantys
na,o as beveik nieko nekepu,tik sau,ir savo draugam
viduj tortas apelsinu sufle,musu jis labai pamegtas
mergaites,bukit geros,nebeplakit liezuviais,kaaaa?/? neterskim niekais tokios puikios temos
kadangi leidau sau biski pasisakyti,tai atejau ir as netusciom,nors ir nieko naujo
lapelyte,smagu ziureti i tavo tortus,pazanga didziule
pasta222,jusu tortai tokie mieli ir valgomi
naitai,tave visad malonu cia matyti,visad perskaitau ka parasai
olesta,smagu,kad turi noro ir kantrybes cia pasirodyt,tau medalio reiktu uz kantruma
cypsiuko tortai kaip visada uzburiantys
na,o as beveik nieko nekepu,tik sau,ir savo draugam
viduj tortas apelsinu sufle,musu jis labai pamegtas
mergaites,bukit geros,nebeplakit liezuviais,kaaaa?/? neterskim niekais tokios puikios temos
kadangi leidau sau biski pasisakyti,tai atejau ir as netusciom,nors ir nieko naujo
JOLKA999 pagaliau ir Tu čia ir dar kokia prie babkių
ačiū ačiū, aš pati AUKSINĖ, kam man tas medalis
ačiū ačiū, aš pati AUKSINĖ, kam man tas medalis
[quote=wingaile,2011 03 19, 15:20]
na dar viena idesiu
wingaile ant orchideju "pasinesusi"
na,man cia dar aukstasis pilotazas,gal,kada nors po metu 5
na dar viena idesiu
wingaile ant orchideju "pasinesusi"
na,man cia dar aukstasis pilotazas,gal,kada nors po metu 5
Labuką
O aš visai nedrystu komentuoti,galiu,tik pagirti,nesijaučiu,tokia gera žinove .
Šitą temą,myliu,todėl,kad tik jos dėka,išmokau tortus,ne tik kepti,bet ir puošti,kritika yra būtina,prašau visų senbuvių kepėjėlių nedingti,užsukti su savo kūriniais ir toliau dalintis patarimais,labai jus suprantu,kai kas penktas postas ,vis kartojasi: kas tas šlapias beze,o šlapias beze,kas tai,kaip padaryti šlapią beze ir vėl nuo pradžių ,bet be jūsų ši tema taps tikrai palaida bala ,turgus čia buvo ir bus ,kas nori tas užsuka,kas nori,tas rašo,tad linkiu jums daug daug kantrybės,stiprybės nekreipti dėmesio į keistas zinutes ir daug kūribyškumo kuriant tortus,kuriuos paskui atnešite mums paasigrožėti
O aš jei jau rašau,tai ir įdedu savo tortą - Kempiniuką
kepiau dukrytei,seniai prižadėjus buvau,svoris apie 3kg,viduje rafaelas,puoštas pirktine dr. oetker mase,saldainių -šokolado mase,tortas prieš dengiant mase,apteptas sviestiniu kremu,duobutes dariau ant dar nedengto torto,padėklas nevykes,papraščiausiai uždengiau pjaustymo lentą,nes tortą valgysim namie tryse.
wingaile -nuostabu,nežinočiau,kokioje temoje sėdžiu,galvočiau,kokia nuostabi namų dekoracija
O aš visai nedrystu komentuoti,galiu,tik pagirti,nesijaučiu,tokia gera žinove .
Šitą temą,myliu,todėl,kad tik jos dėka,išmokau tortus,ne tik kepti,bet ir puošti,kritika yra būtina,prašau visų senbuvių kepėjėlių nedingti,užsukti su savo kūriniais ir toliau dalintis patarimais,labai jus suprantu,kai kas penktas postas ,vis kartojasi: kas tas šlapias beze,o šlapias beze,kas tai,kaip padaryti šlapią beze ir vėl nuo pradžių ,bet be jūsų ši tema taps tikrai palaida bala ,turgus čia buvo ir bus ,kas nori tas užsuka,kas nori,tas rašo,tad linkiu jums daug daug kantrybės,stiprybės nekreipti dėmesio į keistas zinutes ir daug kūribyškumo kuriant tortus,kuriuos paskui atnešite mums paasigrožėti
O aš jei jau rašau,tai ir įdedu savo tortą - Kempiniuką
kepiau dukrytei,seniai prižadėjus buvau,svoris apie 3kg,viduje rafaelas,puoštas pirktine dr. oetker mase,saldainių -šokolado mase,tortas prieš dengiant mase,apteptas sviestiniu kremu,duobutes dariau ant dar nedengto torto,padėklas nevykes,papraščiausiai uždengiau pjaustymo lentą,nes tortą valgysim namie tryse.
wingaile -nuostabu,nežinočiau,kokioje temoje sėdžiu,galvočiau,kokia nuostabi namų dekoracija
Sveikos merginos,
as jau po darbu, eh gera cia prisesti ir paziureti kokiu gorziu pridejote....Net neistengsiu visu pakomentuoti..
Istrigo Cypciuko kareiviskas torcius, nematytas toks dar porele po palmemis gerulis
K.Lapelyte - jau tortu gausumas...turbut nakti kepate fainas fotoaparatas NIKON
Jolka - jau toks turtingas maisas
Vsu kitu irgi saunus darbai, kempiniukas, sirdele, boruzele....oh visu neisvardinsiu
Imetu kelis darbelius:
varskes antras aukstas, snickersinis - pirmasis ir MMG...:
medutis ir MMG...
snickersass ir MMG..
as jau po darbu, eh gera cia prisesti ir paziureti kokiu gorziu pridejote....Net neistengsiu visu pakomentuoti..
Istrigo Cypciuko kareiviskas torcius, nematytas toks dar porele po palmemis gerulis
K.Lapelyte - jau tortu gausumas...turbut nakti kepate fainas fotoaparatas NIKON
Jolka - jau toks turtingas maisas
Vsu kitu irgi saunus darbai, kempiniukas, sirdele, boruzele....oh visu neisvardinsiu
Imetu kelis darbelius:
varskes antras aukstas, snickersinis - pirmasis ir MMG...:
medutis ir MMG...
snickersass ir MMG..
[quote=Dianocka,2011 03 19, 18:36]
Sveikos merginos,
Papildyta:
[quote=keno,2011 03 19, 19:29]
Sveikos merginos,
[/quote]
nu,ir kuru velniu cia istempe per puse ekrano?
Sveikos merginos,
Papildyta:
[quote=keno,2011 03 19, 19:29]
Sveikos merginos,
[/quote]
nu,ir kuru velniu cia istempe per puse ekrano?
Ojei, kokie tortukai...
Siandieninis: ziauriai, ziauriai sokoladinis puosta pastilazu
Siandieninis: ziauriai, ziauriai sokoladinis puosta pastilazu
As apakus kaip jus sugebat taip papuosti tortus