Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus . pyragus ir kitus skanėstus

[quote=Olesta,2011 03 19, 13:08]
taigi tik nesenai Cipciukas įdėjo tortą ir paaiškino, kad kriauklės pagamintos su moldo pagalba

labai atsiprasau-neisigilinau blush2.gif taip ir atsiranda barniai doh.gif dg neklausiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 03 19, 13:08)
taigi tik nesenai Cipciukas įdėjo tortą ir paaiškino, kad kriauklės pagamintos su moldo pagalba  4u.gif

kas tas moldas?
gal galima placiau? ax.gif

as visiskai nesuprantu kaip tos kriaukles pagamintos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2011 03 19, 07:09)
red69,labai grazus ir linksmas tortukas wub.gif  4u.gif ,man spalva labai patinka,kokius dazus naudojai g.gif

Ačiū,
Šitam tortui naudojau šiuos dažus: ČIA

QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 19, 07:28)
Labas rytas .

Tortas Abrikosinis su toresu , pastilažas ir masytė .

neturiu ką net pasakyti-meno šedevras ir tiek.Koks krupštumas... wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(k.lapelyte @ 2011 03 19, 09:47)
nu bet vis tike laukiu vis nauju jusu tortuku,man taip jie patinka  wub.gif
idesiu namuka  biggrin.gif
tailandietiskas bananu,pastilazas. svoris 3,5kg(gal rasom ir svorius prie tortu?taip lengviau orientuotis)

Na,labai dailus namukas,tikrai ir spalvos gražios.Man stogas labai patinka wub.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 03 19, 10:02)
na,as prie lapelytes namo statau savo traktoriu  biggrin.gif
kreivokas gavosi, bet teciui tiks  biggrin.gif
mmg,slapia beze. turtingas kavos tortas 2440gr.

gražus traktoriukas thumbup.gif

Naitai,labai gražus ir Jūsų tortukas,kriauklės kokios dailios wub.gif 4u.gif

Atsakyti
Labas rytas.
I diena daug kartu uzeinu paziuret jusu groziu, Viena karta netgi rodziausi lotuliukas.gif
Dabar sugalvojau arba isgasdinti, arba prajuokint ka savo "sedevrais".

Kirbes medutis, mase, sokoladas
user posted image
Kirbes medutis, smulkinti riesutai, sokoladas
user posted image
Su karameliniu kremu, ganasas
user posted image
O sitas buvo davanai. Pirma karta dariau maisa. Prisikankinau nerealiai. svoris apie 5kg, bet galvoju jei butu mazesnis pavyktu daug geriau.
Be pavadinimo (visko po truputi), mase, Cipciuko cukrines mases gelyte.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IwonaBogd: 19 kovo 2011 - 12:40
noreciau daugiau inofrmacijos apie slapia bezbe. kaip daromas ir t.t. ax.gif
Atsakyti
Labas mergiskos kepejeles smile.gif nebesikartosiu,paeiliui nebevardinsiu,nu as apsaluspavasari,nuir pridejot grozybiu,ech,atvelku ir as sio ryto darba,teiskit,smeizkit,kanorit ta sakykit mirksiukas.gif
user posted image
tortas persikinis su zelegabaliukais ir varskes kremu,svoris 4.100kg.
user posted image
cia turejo buti veikejas sonic x,nezinau,nelabaigavos,puostas grietinele ir sokolado aplikacija smile.gif
Atsakyti
Labas mergaites,
rietenu neskaitau smile.gif pasižiuriu tortus ir kai kas domina pasiskaitinėju
na tortukai visi gražus wub.gif
imesiu kelis; karamelinis, šlape beze, pastilažas
man patiko su šlapia beze mažiau darbelio biggrin.gif
user posted image
apelsininis, šlapia beze, pastilažas
user posted image
karibu piratu napaleonas, šlapia beze, pastilašas, šita papuošima labai nekritikuokit dariau exstra nes šeimina acisede varvino seile, turėjau greitai suktis
user posted image
buvo labai skanus thumbup.gif gal kiek persaldus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 03 19, 14:03)
Naitai  wub.gif dažniau atnešk tuos autus čia  mirksiukas.gif  labai apetitni jie  thumbup.gif

QUOTE(keno @ 2011 03 19, 14:05)
kriaukles nuostabios thumbup.gif net bijau klausti,kaip jos suraitytos? formele turite? busiu praleidusi,kaip jas padaryti doh.gif

ačiū, ačiū ir Olestai, ir keno.. bet aš savikritiška - tas tortas gi turi aibę trūkumų, pradedant kompozicija, baigiant kremo lygumu. Bet.. aš vis dar negaliu apsispręsti, ką aš darau - ar tortus kepu, ar puošiu, ar darau tik dekoracijas biggrin.gif Nes viską daryti TOBULAI yra tiesiog neįmanoma. Arba tam nėra kainos tiesiog.

moldai - tai formelės. Liejamos, pilamos, pripildomos. Plastmasinės, silikoninės, betoninės.. nu kokios tik norit. Maistui aišku geriausiai naudoti atitinkamai saugias maistui formeles.

Tokias kriaukles galima ir rankytėm padaryt, bet man užtenka, kad aš prie jų pradirbau visą vakarą su ploniausiu teptuku tamsesnes dulkeles į tarpelius brukdama. Po to apipurškiau perlu. Tai jeigu dar būtų reikėję kiekvieną rankom padaryt, išformuot, nelygumus išpešiot.. nu ar verta unsure.gif

QUOTE(red69 @ 2011 03 19, 14:38)
Naitai,labai gražus ir Jūsų tortukas,kriauklės kokios dailios  wub.gif  4u.gif

ačiū.

QUOTE(IwonaBogd @ 2011 03 19, 14:39)
Labas rytas.
I diena daug kartu uzeinu paziuret jusu groziu, Viena karta netgi rodziausi lotuliukas.gif
Dabar sugalvojau arba isgasdinti, arba prajuokint ka savo "sedevrais".

NUOSTABI foto sesija. Graži, ir labai informatyvi. Reikia PADĖKOTI, kad skyrėt tiek daug laiko šitiems dalykams. 4u.gif

QUOTE(pasta222 @ 2011 03 19, 14:54)
Labas mergaites,

pasta222.. na tikrai ne kritika.. bet ar man tik vienai taip atrodo, ar ir kitoms.. kad tie balti "debesėliai" (bliuras ar kaip tas reiškinys vadinamas) aplink trukdo pamatyt visą tortą blush2.gif na lyg į gražų tortą žiūrėčiau pro rakto skylutę. Ir negaliu pamatyt niekaip bigsmile.gif
Man tas 4kampis fainutis. ir tas su snieguole.. ir tas su aplikacija..

dabar jau tikrai lendu kuxnion dirbti. Gero ir darbingo savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
man tik vienai taip atrodo, ar ir kitoms.. kad tie balti "debesėliai" (bliuras ar kaip tas reiškinys vadinamas) aplink trukdo pamatyt visą tortą blush2.gif na lyg į gražų tortą žiūrėčiau pro rakto skylutę. Ir negaliu pamatyt niekaip bigsmile.gif

4u.gif ačiu už mano kliurkas lotuliukas.gif kita karta nedesiu debeseliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dorme @ 2011 03 19, 12:47)
noreciau daugiau inofrmacijos apie slapia bezbe.  kaip daromas ir t.t. ax.gif

slapia beze smile.gif

Tortai fantastiski wub.gif
Atsakyti
bigsmile.gif jei valgomi visi tai valgomi bigsmile.gif ir aš su pora snikerso puselių, be progos visiškai, šiaip prie arbatos, pusė man, pusė draugei nestuke.gif

user posted image

user posted image

snikersas ir ŠLAPIAS BEZĖ
Atsakyti
ot,man tokie torciukai kaip IwonaBogd,atrodo,patys paciausi-NAMINIAI-NIAMNINIAI thumbup.gif skaniai atrodo-suritinciau gabala mirksiukas.gif
kitu mergicku tai,kaip nuo sienos nukabinti 4u.gif
aciu Naitui uz issamu ats-nes ir zinok zmogau viska,kas tas,ar anas ir su kuo valgomas doh.gif
Atsakyti