Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus . pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 19, 11:26)
Aš žinokite nešu iš čia " autus " ...nes , kad viską užmirštų ir patylėtų , tai vėl pradedate iš naujo nuo pat ryto  doh.gif ....nejaugi taip sunku sukąsti dantis , patylėti ir parašyti kažką malonaus , pačios vėl užvedate ...net supykino .

cipciuk, nepabek 4u.gif 4u.gif 4u.gif na ka padarysi kad pas mus kolektyvas 'bobiskas' butu bent vienas vyruks del kvapo. tai pasitemptumem tik geras savo savybes rodytumem biggrin.gif
Atsakyti
eina sau cipciuk.
blyn pasidariau nama,apsidziaugiau kad neblogai padariau,nu ir ka,ateinu o cia toks tortas doh.gif
reikes jus isleisti atostogu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 03 19, 08:11)
ne nu ...pareinu nusikalus iš naktinės pamainos, sakau pailsėsiu su rytine kava prie tortų... nu ir vėl apkarto kava verysad.gif  kaip liūdna, kad Jūs taip pešatės  verysad.gif  o paskui klausiat, kur dingstam, nu kur nedingsi, kai keli lapai rietenų, kam čia įdomu jas skaityti...matyt tikrai reiks imti tik paveiksliukus žiūrėti ir į tekstines dalis nebekreipti dėmesio, bet tada pyksit už nepaskaitytus ir neatsakytus klausimus, tiesa???
Mergaitės, įdėjusios tortukų foto šaunuolės, labai gražūs tortai  thumbup.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 19, 08:26)
Aš žinokite nešu iš čia " autus " ...nes , kad viską užmirštų ir patylėtų , tai vėl pradedate iš naujo nuo pat ryto  doh.gif ....nejaugi taip sunku sukąsti dantis , patylėti ir parašyti kažką malonaus , pačios vėl užvedate ...net supykino .

drinks_cheers.gif as ir nesuprantu , nu jai zinot kad tras ar anas kazkokias replikas meto kam nepriimtinas, na nekreipkit demesio, kiekvienas turi teise apsilankyt ir pasisakyt, o dabar nusileidziat iki to pacio lygio ir prasideda doh.gif
Tortukai visu nuostabus, o kad moteru kolektyvas, juk toki vyriskuma ka tik idejo, tai jau neber ko pyktis ir kapstytis pykciuose lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 03 19, 10:29)
cipciuk, nepabek 4u.gif  4u.gif  4u.gif na ka padarysi kad pas mus kolektyvas 'bobiskas' butu bent vienas vyruks del kvapo. tai pasitemptumem tik geras savo savybes rodytumem biggrin.gif

blush2.gif ... kur čia nubėgsi , iki virtuvės ir atgal , o ir liūdna be kai kurių jumorisčių bus nail.gif

QUOTE(k.lapelyte @ 2011 03 19, 10:34)
eina sau cipciuk.
blyn pasidariau nama,apsidziaugiau kad neblogai padariau,nu ir ka,ateinu o cia toks tortas doh.gif
reikes jus isleisti atostogu  lotuliukas.gif

Ačiū , pakentėk truputi ir padarysiu dingau , pusantros savaitės , rašyt rašysiu , o va kepti nea , nebent ten to norės .
Atsakyti
nu bet vis tike laukiu vis nauju jusu tortuku,man taip jie patinka wub.gif

idesiu namuka biggrin.gif
tailandietiskas bananu,pastilazas. svoris 3,5kg(gal rasom ir svorius prie tortu?taip lengviau orientuotis)
user posted image
Atsakyti
na,as prie lapelytes namo statau savo traktoriu biggrin.gif
kreivokas gavosi, bet teciui tiks biggrin.gif
mmg,slapia beze. turtingas kavos tortas 2440gr.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 03 19, 10:53)
jezaumarijajuozapaisventas  wub.gif  jau man tas vyriškis  wub.gif  duokit jį šen  wub.gif

drinks_cheers.gif na tikrai nerelus vyriškis bigsmile.gif pasakiškas torčiukas, Cipciuk wub.gif

k.lapelyte, labai dailus nameliukas thumbup.gif

saules_zuikutis, traktoriukas bigsmile.gif labai norėtųsi ir foto iš šono biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 19, 11:57)
Mainau į taviškį  bigsmile.gif ..... ir kodėl tos moteros , kai turi nuostabų , nori dar nuostabesnio  doh.gif  lotuliukas.gif .

jetau... žinok labiau pamalonint jau ko gero niekas nesugebėtų.. ačiū biggrin.gif

nu tiek to... įmetu vieną ir kaip sako, "nešu autus". Medutis, beze, ir masytės cipciukinės kriauklės. "Pristūmiau" dovanų šitą tortą.

user posted image

mergai, žinokit, kad ir kiek Jūs čia besirietumėt, aš VISTIEK ateisiu pažėt ką kepat ir kaip puošiat. Visos esat savotiškai durnos, savotiškai fainos, savotiškai protingos, labai kūrybingos, ir t.t. Pati turiu kai kurių ryškiau išreikštų sutrikimų nei čia minėti. Reikalas tame, kad va išsimiegam, ir vėl viskas gerai. Man kava neapkarto. Gal dėl to, kad filtruoju rašliavas. Neužsigaukit ir nepriimkit asmeniškai. Patirtis ateina su amžium. Taika ir ramybė taip pat 4u.gif
Atsakyti
wow, šventė ant mūsų svieto, TORTAI notworthy.gif ok.gif
K.Lapelyte, nepaliauji stebinus thumbup.gif va Tau tai kritika iš ties išėjo į naudą, patobulėjai LABAI LABAI 4u.gif

Traktorius gerulis, niu ir kas kad kreivokas, gal jis ant vagos pasviręs bigsmile.gif bigsmile.gif

Naitai wub.gif dažniau atnešk tuos autus čia mirksiukas.gif labai apetitni jie thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 19 kovo 2011 - 12:05
[quote=naitas,2011 03 19, 12:58]
jetau... žinok labiau pamalonint jau ko gero niekas nesugebėtų.. ačiū biggrin.gif

nu tiek to... įmetu vieną ir kaip sako, "nešu autus". Medutis, beze, ir masytės cipciukinės kriauklės. "Pristūmiau" dovanų šitą tortą.

kriaukles nuostabios thumbup.gif net bijau klausti,kaip jos suraitytos? formele turite? busiu praleidusi,kaip jas padaryti doh.gif
Atsakyti
taigi tik nesenai Cipciukas įdėjo tortą ir paaiškino, kad kriauklės pagamintos su moldo pagalba 4u.gif
Atsakyti
o prie to pačio paragaukim napoleono, kuris pasirodė nuostabiai skanus net gi man dabar, kai retai kas iš maisto tinka ir patinka

Su kokiu kremu tepėt Napoleoną ir kaip papuošėt su skystu šokoladu?
Atsakyti