red69,labai grazus ir linksmas tortukas ,man spalva labai patinka,kokius dazus naudojai
Cipciuk labai idomus ir grazus tortas.
As su klausimu... O tas visas kriauklytes rankom formuojat?
Ir kaip ismeigtos tos palmes? ar mase i torto vidu ikista, ar su pagaliukais?
QUOTE(Ingerele @ 2011 03 19, 08:38)
Cipciuk labai idomus ir grazus tortas.
Kriauklytęs iš silikoninio moldo , kur man tokias padaryti , palmės stiebe pagaliukas kepsniui kepti , jis ir iki kito aukšto ilindes .
[quote=Cipciukas,2011 03 19, 09:28]
Labas rytas .
Tortas Abrikosinis su toresu , pastilažas ir masytė .
griuk negyvas,koks grozis man vyras sako,tu tokiu niekada nesugebesi padaryti-taj man toks siutas ima kad,***** po keliu metu turetu gautis na,bent kazkas panasaus
Labas rytas .
griuk negyvas,koks grozis man vyras sako,tu tokiu niekada nesugebesi padaryti-taj man toks siutas ima kad,***** po keliu metu turetu gautis na,bent kazkas panasaus
[quote=Cipciukas,2011 03 19, 06:28]
Labas rytas .
Cipciukeli,koks grozis...kaip tikroviska.isivaizduoju kiek valandu cia reikejo prasikrapstyti
Labas rytas .
Cipciukeli,koks grozis...kaip tikroviska.isivaizduoju kiek valandu cia reikejo prasikrapstyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 19, 10:28)
jezaumarijajuozapaisventas jau man tas vyriškis duokit jį šen
Skaitau tema kas antra diena nieko nepraleisdama, man tai tortai grazus, vienu daugiau, kitu maziau. Bet patinka matyti kaip tortau puosime tobuleja kiekviena. Kitoms jau manau ner kur tobulet cia mano tokios pirmokes akimis Savo tortu neturiu siuo metu O skaityti tas rietenas nesmagu
QUOTE(naitas @ 2011 03 19, 09:53)
jezaumarijajuozapaisventas jau man tas vyriškis duokit jį šen
Mainau į taviškį ..... ir kodėl tos moteros , kai turi nuostabų , nori dar nuostabesnio .
ne nu ...pareinu nusikalus iš naktinės pamainos, sakau pailsėsiu su rytine kava prie tortų... nu ir vėl apkarto kava kaip liūdna, kad Jūs taip pešatės o paskui klausiat, kur dingstam, nu kur nedingsi, kai keli lapai rietenų, kam čia įdomu jas skaityti...matyt tikrai reiks imti tik paveiksliukus žiūrėti ir į tekstines dalis nebekreipti dėmesio, bet tada pyksit už nepaskaitytus ir neatsakytus klausimus, tiesa???
Mergaitės, įdėjusios tortukų foto šaunuolės, labai gražūs tortai
Mergaitės, įdėjusios tortukų foto šaunuolės, labai gražūs tortai