Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus . pyragus ir kitus skanėstus

Mergaitės , jis visai nepanašus į " gyvą " ....nedarysiu daugiau foto vakare , tik dienos apšvietime , ryt įdėsiu ir aprašysiu 4u.gif .
Atsakyti
red69,labai grazus ir linksmas tortukas wub.gif 4u.gif ,man spalva labai patinka,kokius dazus naudojai g.gif
Atsakyti
Labas rytas .

Tortas Abrikosinis su toresu , pastilažas ir masytė .

user posted image
Atsakyti
Cipciuk labai idomus ir grazus tortas.

As su klausimu... O tas visas kriauklytes rankom formuojat?

Ir kaip ismeigtos tos palmes? ar mase i torto vidu ikista, ar su pagaliukais?
Atsakyti
QUOTE(Ingerele @ 2011 03 19, 08:38)
Cipciuk labai idomus ir grazus tortas.

As su klausimu... O tas visas kriauklytes rankom formuojat?

Ir kaip ismeigtos tos palmes? ar mase i torto vidu ikista, ar su pagaliukais?

Kriauklytęs iš silikoninio moldo , kur man tokias padaryti , palmės stiebe pagaliukas kepsniui kepti , jis ir iki kito aukšto ilindes .

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 19 kovo 2011 - 08:55
[quote=Cipciukas,2011 03 19, 09:28]
Labas rytas .

griuk negyvas,koks grozis doh.gif 4u.gif thumbup.gif man vyras sako,tu tokiu niekada nesugebesi padaryti-taj man toks siutas ima lotuliukas.gif kad,***** po keliu metu turetu gautis doh.gif na,bent kazkas panasaus bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Cipciukas,2011 03 19, 06:28]
Labas rytas .

Cipciukeli,koks grozis...kaip tikroviska.isivaizduoju kiek valandu cia reikejo prasikrapstyti
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 19, 10:28)
Labas rytas .

jezaumarijajuozapaisventas wub.gif jau man tas vyriškis wub.gif duokit jį šen wub.gif
Atsakyti
Skaitau tema kas antra diena nieko nepraleisdama, man tai tortai grazus, vienu daugiau, kitu maziau. Bet patinka matyti kaip tortau puosime tobuleja kiekviena. Kitoms jau manau ner kur tobulet biggrin.gif cia mano tokios pirmokes akimis ax.gif Savo tortu neturiu siuo metu blush2.gif O skaityti tas rietenas nesmagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 03 19, 09:53)
jezaumarijajuozapaisventas  wub.gif  jau man tas vyriškis  wub.gif  duokit jį šen  wub.gif

Mainau į taviškį bigsmile.gif ..... ir kodėl tos moteros , kai turi nuostabų , nori dar nuostabesnio doh.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
ne nu ...pareinu nusikalus iš naktinės pamainos, sakau pailsėsiu su rytine kava prie tortų... nu ir vėl apkarto kava verysad.gif kaip liūdna, kad Jūs taip pešatės verysad.gif o paskui klausiat, kur dingstam, nu kur nedingsi, kai keli lapai rietenų, kam čia įdomu jas skaityti...matyt tikrai reiks imti tik paveiksliukus žiūrėti ir į tekstines dalis nebekreipti dėmesio, bet tada pyksit už nepaskaitytus ir neatsakytus klausimus, tiesa???

Mergaitės, įdėjusios tortukų foto šaunuolės, labai gražūs tortai thumbup.gif
Atsakyti
Aš žinokite nešu iš čia " autus " ...nes , kad viską užmirštų ir patylėtų , tai vėl pradedate iš naujo nuo pat ryto doh.gif ....nejaugi taip sunku sukąsti dantis , patylėti ir parašyti kažką malonaus , pačios vėl užvedate ...net supykino .
Atsakyti