Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus . pyragus ir kitus skanėstus

Labas Vakaras,
Labai gražūs visų tortukai thumbup.gif
Olesta, Vienetukas dailus bigsmile.gif
Cipsiuk,abi pavasarinės puokštės superinės,na,net tulpės...trūksta apibūdinimo,kokios nuostabios wub.gif
Lapelyte,visi tortukai šaunūs 4u.gif
Wingaile ,labai graži dovana sesei.aš vis bijau su violetine spalva spalvint,man vis tokia murzina gaunasi,nors atrodo ir taip,nemažai dedu tos spalvos,bet va ,pas Jus,tai labai labai gražiai atrodo,ir staltiesytė ir rožytės,Super! 4u.gif thumbup.gif

O čia mano rolleyes.gif ...Vaikinas norėjo "sexy cake" merginai gimtadienio proga doh.gif
Jogurtinis tortas su varške ir persikais.Širdelės formos lova(nors į lovą čia nelabai panašu) lotuliukas.gif ir joje laukiantis vaikinas su puokšte gėlių ir šampanu :
user posted image
Papildyta:
Na,bet pokalbiai blink.gif lotuliukas.gif
Vaikų darželis ... doh.gif blush2.gif
Atsakyti
wingaile thumbup.gif
QUOTE(linette @ 2011 03 18, 23:22)

Wingaile su mašiniaus akims kažkas negerai , bet kas nesuprantu  lotuliukas.gif , o rožytės tai gražuolės  wub.gif

na kas del akiu, tai specialiai dar pasiziurejau ir supratau - msiniukas piktas. cia del 'antakiu' kampo padeties. bandysiu paaiskint. tikiuos suprasit. antakis yra lenktas ir pagrindine multiku taisykle nusakant veido israiskas yra keisti kampa.

pvz siame torte, antakis prie 'ausies' (nezinau kaip kitaip paaiskint ax.gif ) yra zemiau nei kitas jo galas prie 'nosies', be to ta krastine nuo auksciausio antakio kampoiki 'nosies' yra ilgesne, tai pikcio israiska. jei butu atvirksciai butu nuostaba.

dar tas tarpas tarp antakiu, ji irgi pykti pabrezia, labai panasu i tas rauksleles kai suraukia nosi ax.gif

jei dar gali, panaikink ta tarpeli ir islygik antakio kampa arba padaryk juos simetriskus, o ne veidrodinius, t.y viena palik toki pat, o kitam auksciauia kampa perkelk arciau 'nosies' , na panasiai kaip makvynuui daro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vinesa @ 2011 03 18, 22:00)
cipsiuk,bijau beklaust del tos masytes atsidariau as ta puslapi,kaip ji ten uzvadinta,butent ta kur tu naudoji,nes ten daug visokiu  unsure.gif

Šita http://www.minordija...ndex.php?id=446 , skurdus pas juos aprašymas prekių , bet ten reikia prašyti taip ... " Cukrinės masytės modeliavimui - Roll Out " .

red 69 , koks tortas wub.gif .... toks retro stiliuko , su taškeliais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(red69 @ 2011 03 18, 23:41)
Labas Vakaras,

Jogurtinis tortas su varške ir persikais.Širdelės formos lova(nors į lovą čia nelabai panašu)  lotuliukas.gif  ir joje laukiantis vaikinas su puokšte gėlių ir šampanu :

toks naminis tas biciukas, nesiskutes biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tapkyciu tik truksta ir bus kaip tikras biggrin.gif (cia ne kritika, tiesiog susizavejima taip reiskiu tongue.gif )
Atsakyti
red 69 labai gražus ir nuotaikingas tortas , vietoj merginos kuri jį gaus tikrai į lovą už tokį tortuką ropščiaus wub.gif lotuliukas.gif
o kaip ten apačia padaryta ax.gif , tie kvarbatkiukai apačioj ar po tuo raudonu yra baltas dar , nelabai supratau , bet labai gražiai atrodo smile.gif
Atsakyti
Kepejeles, daug nuomoniu, ale dar pasitarsiu, ar slapiam bezui reikia aptept sviestiniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 18, 20:29)
Čia jau liga   mirksiukas.gif

Man irgi liga, atvažiavau į Daniją, tai taip širdį skauda kad neturiu kam daryt, bet paprašė pažįstama, tai ir padariau tortas N-18
http://s005.radikal....58c171ca2cf.jpg

visų tortukai puikūs tikrai, ir garfildas, ir du kur puošti bezė ir l.kapelytės, aš jau priekaištų tau nebeturiu, tu gali patikėt smile.gif)) man taip gera smile.gif nes tave aš kapodavau komentarais, labai šaunuolė tu tikrai

cipciuko tai kaip visada nuostabu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuliaska: 18 kovo 2011 - 23:15
4u.gif ....rytoj bus foto .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 18 kovo 2011 - 23:21
QUOTE(Jugita25 @ 2011 03 18, 23:55)
Kepejeles, daug nuomoniu, ale dar pasitarsiu, ar slapiam bezui reikia aptept sviestiniu smile.gif

as tepciau, palei mane graziau pasidengia, be tai igudziu kalusimas manau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 19, 00:13)
Tortas  " Abrikosinis su toresu " , pastilažas , masytė , 6 kg.

oho koks vyriskis! thumbup.gif thumbup.gif pasiseke merginai, ir pliazas ir palmes ir vyras kur ant ranku nepatrukdamas gali visa diena nesiot bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už ax.gif gražius žodžius mano tortukui smile.gif

Julioske,net nepagalvojau apie šlepetes thumbup.gif thumbup.gif
Kokias pūkuotas užmaut reikėjo lotuliukas.gif

Ten apačia tortuko "apsiūta" trim eilės kvarbatų: raudona,balta ir vėl raudona smile.gif
Atsakyti
Zuliaska , nu baisus toks per daug tikras thumbup.gif lotuliukas.gif
Cipciuk labai gražu , pirmo aukšto šonai su delfinais super kaip gražu , ir išvis viskas labai apgalvota o labiausiai tai man tos tapkytės patinka , prisiminiau jūsų tortą kur lova buvo , tai man jau tada tos mažos šlepkės labai patiko , tokia smulkmena o man iškart šypseną kelia wub.gif o kas torto viduj ax.gif , kažkaip susimakalavau doh.gif biggrin.gif , jokių rytoj , norim šiandien biggrin.gif norėjau rimčiau apžiūrėt ogi prapuolė lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linette: 18 kovo 2011 - 23:32
nu bet kaip fainiai,kai tokie atsiliepimai,aciu
na cia pavarei zuliaska hihihi.gif
Atsakyti