QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 18, 21:23)
...reik naujos temos ...
" Mūsų tortų foto - BE KOMENTARŲ " ..... įmesime , apsisuksime ir ramiai išeisime , kitos ateis , pažiūrės , ir ramiai išeis diskutuoti apie jį kitur .... juk čia niekam neįdomu , koks torto svoris ( gal teks tokios sudėties daryti - žinosiu ) , ar sunku tokį daryti , kiek laiko užtruko .... niekam tai neįdomu
.
Jei įdedi tortą , ir parašai , kad ten stovas fontanas , tave po 2 žinučių klausia ..." o koks ten stovas ? " .... tai ką ir kalbėti , čia tik paveiksliukų demonstravimas , ir " kabliukų " kritikai ieškojimas , nes ne visos moka neužgaunant pasakyti , kas galėjo jame būti kitaip , ir šitaip buvo , yra ir bus , ir jokie laikai to nepakeis
.
na, kalta as, kalta, kad i netinkama diskusija ilindau
o kas del galerijos gal ir nebloga ideja butu... nuotraukyte, pavadinimas, sudetis, na dar svoris.... bet turiu itarima kad tada atsirastu gudriu kurios klientam rodytu tortus kaip savo
kas del klausimu kas du psl tu paciu, ai iski nervina, juk ne tiek daug laiko uzima paskaityt.... gal ir ner laiko ten n temu atgal skaityt, bet bent 10psl atgal gal ir neblogai butu
Papildyta:
QUOTE(simisimi84 @ 2011 03 18, 22:13)
aišku, pagal papuošimą pagal vertinimo skalę stoviu tik prie lentynos
man labai grazu... ir pikta ant saves, nes lengvai galeciau ant popieriaus nupiesti bet kurios is jusu portreta, bet ant torto net kringeliu lygiu neisraitau
jau kazkur minejau, man traktorius lipdyt kur kas paprasciau nei kazka dailiai ispaisyt.... mano piesimo destytojas pamatytu mano 'paisyma' isjuoktu...