Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus . pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 18, 20:57)
Va čia ta Minordiją , nusikopinkite visos , kaip darote su kitom nuorodom , ir saugokite , nes prakeikiu tą dieną , kai ją paminėjau ( masytę ) doh.gif

http://www.minordija.lt/ .

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*SOS* @ 2011 03 18, 20:22)
linette gryžk , ir paskaityk žinutę , dėl SAVO nuomonės reiškimo , lygtai ne už visas kalbėjau .

šita žinutė visai ne jums buvo skirta , bet jei jūs save susireikšminate ir manote , kad visi postai sukasi apie jūsų pasisakymą , tai imkit negi gaila lotuliukas.gif ir kažko nepamenu kada mes tujintis pradėjom g.gif , ai čia juk bet ką rašyt galima , jei norim galim kabinėtis , kad trupinėliai krakmolo matos , kad kažkas kažko klausia , kad lenda kur nereikia doh.gif

ačiū naitai už gerą žodį 4u.gif , nebesuprantu , dar prieš kokius 4 mėnesius tema kaip tema buvo , nu daba burdakas , man tarybinę gamyklą primena lotuliukas.gif bobų intrigančių kolektyvas , reiktų gal direktorių rinkt , mažu ramiau pasidarytų lotuliukas.gif
viską ką išmokau ir kaip kepu ir puošiu esu dėkinga visom kantriom šito forumo merginom , ačiū visom wub.gif , tik gal katrais būkim atlaidesnės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linette: 18 kovo 2011 - 20:06
QUOTE(linette @ 2011 03 18, 21:01)
šita žinutė visai ne jums buvo skirta

ko gero bent dalimi man biggrin.gif ax.gif

siaip kritika yra geras dalykas, ir nebutinai profas gali taikliai tai padaryti, juk ir meno kritikai retai kada gali patys ka nors tinkamo nupiesti/nulipdyti.

tiesiog girdint kritika noretusi kad su neigiamais dalykais butu pamineti ir teigiami, jei jau nerasta teigiamu, tai kepeja bent jau paskatinti nenusiminti reikia.

tikiu kad bet kokiu tortu cia nekelia niekas. gal pirmasis tortas daznai ir nelabai vykes buna, bet jis ipatingas nes pirmas, gal pamacius 'pirmaji' kokios kepejos tortas reiktu ja tinkama linkme nukreipti - pvz jei ryskus celiulitas, priminti kur info apie jo naikinima, jei raides kreivos, pamokyti kaip jas daryti... visoms kas lankosi siame forume pirmus kartus daugiau maziau reikia butent to, o ne kritikos juros.

atsiprasau uz tai kad pratesiau OT, pazadu po sios zinutes nebesiplesti sia tema ax.gif pioneer.gif
Atsakyti
bigsmile.gif ...reik naujos temos ..." Mūsų tortų foto - BE KOMENTARŲ " ..... įmesime , apsisuksime ir ramiai išeisime , kitos ateis , pažiūrės , ir ramiai išeis diskutuoti apie jį kitur .... juk čia niekam neįdomu , koks torto svoris ( gal teks tokios sudėties daryti - žinosiu ) , ar sunku tokį daryti , kiek laiko užtruko .... niekam tai neįdomu schmoll.gif .

Jei įdedi tortą , ir parašai , kad ten stovas fontanas , tave po 2 žinučių klausia ..." o koks ten stovas ? " .... tai ką ir kalbėti , čia tik paveiksliukų demonstravimas , ir " kabliukų " kritikai ieškojimas , nes ne visos moka neužgaunant pasakyti , kas galėjo jame būti kitaip , ir šitaip buvo , yra ir bus , ir jokie laikai to nepakeis schmoll.gif .
Atsakyti
Butent, cia dauguma tik paveiksliukus paziuri. Kai viena karta akivaizdziai buvo idetas tortas su smulkiu aprasymu, o po poros netgi zinuciu jau klause apie to torto detale, kur aiskiai autores buvo isdestyta smile.gif
Atsakyti
retai komentuoju, retai tortus dedu, nes neturiu ką rodyti (jie tokie paprasti, nors man ir labai mieli..), bet skaitau nuolat viską iš eilės, nes patinka man tortai jų gamyba ir pan.
dažnai eskaluojama Rugiagelė, bet kažkodėl nesistebiu smile.gif pasakymai dažnai būna grubūs ir net nelabai pagrįsti... "mūsų pragyvenimo lygis neatitinka to, kad galėtume mokėti tokius pinigus už masę (ar pan)" - na, nereik daryti iš mūsų ubagų tautos, kuri nesugebės sumokėti už papildomus 20 rutuliukų masės, kurie tortą padarys fantastiškai gražiu...
"geriau masytės nenaudosiu, nors žinosiu ką dedu" - skamba net nemaloniai, nes daugybė ją naudoja, niekas nemirė, sudėtis eilinė ir taip tarytum iškeliama pati aukščiau už kitų...
ir t.t.t. kam reikalingi tokie pasisakymai, kurie sukelia erzulį, o realios naudingos informacijos torto puošime neduoda JOKIOS...
aišku, ne į temą aš čia, matyt ilgai vėl nieko nerašysiu smile.gif) o prie to pačio paragaukim napoleono, kuris pasirodė nuostabiai skanus net gi man dabar, kai retai kas iš maisto tinka ir patinka nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif wub.gif
user posted image
aišku, pagal papuošimą pagal vertinimo skalę stoviu tik prie lentynos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 18, 21:23)
bigsmile.gif ...reik naujos temos ..." Mūsų tortų foto - BE KOMENTARŲ " ..... įmesime , apsisuksime ir ramiai išeisime , kitos ateis , pažiūrės , ir ramiai išeis diskutuoti apie jį kitur  .... juk čia niekam neįdomu , koks torto svoris ( gal teks tokios sudėties daryti - žinosiu ) , ar sunku tokį daryti , kiek laiko užtruko .... niekam tai neįdomu  schmoll.gif .

Jei įdedi tortą , ir parašai , kad ten stovas fontanas , tave po 2 žinučių klausia ..." o koks ten stovas ? " .... tai ką ir kalbėti , čia tik paveiksliukų demonstravimas , ir " kabliukų " kritikai ieškojimas , nes ne visos moka neužgaunant pasakyti , kas galėjo jame būti kitaip , ir šitaip buvo , yra ir bus , ir jokie laikai to nepakeis  schmoll.gif .

na, kalta as, kalta, kad i netinkama diskusija ilindau blush2.gif biggrin.gif

o kas del galerijos gal ir nebloga ideja butu... nuotraukyte, pavadinimas, sudetis, na dar svoris.... bet turiu itarima kad tada atsirastu gudriu kurios klientam rodytu tortus kaip savo doh.gif

kas del klausimu kas du psl tu paciu, ai iski nervina, juk ne tiek daug laiko uzima paskaityt.... gal ir ner laiko ten n temu atgal skaityt, bet bent 10psl atgal gal ir neblogai butu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(simisimi84 @ 2011 03 18, 22:13)

aišku, pagal papuošimą pagal vertinimo skalę stoviu tik prie lentynos biggrin.gif

man labai grazu... ir pikta ant saves, nes lengvai galeciau ant popieriaus nupiesti bet kurios is jusu portreta, bet ant torto net kringeliu lygiu neisraitau doh.gif jau kazkur minejau, man traktorius lipdyt kur kas paprasciau nei kazka dailiai ispaisyt.... mano piesimo destytojas pamatytu mano 'paisyma' isjuoktu... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliansiukas @ 2011 03 18, 20:45)
noreciau paklausti,kas yra slapia beze? blush2.gif jei galite-imeskite nuoroda.Jusu temoj-as zaliausia blush2.gif Kepiau keleta medaus torciuku,bet si karta man reikia rimciau sunaus gimtadieniui pasidarbuoti

http://www.supermama...?...8104&st=108
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Atsakyti
cipsiuk,bijau beklaust del tos masytes atsidariau as ta puslapi,kaip ji ten uzvadinta,butent ta kur tu naudoji,nes ten daug visokiu unsure.gif
Atsakyti
Aš kaip tam filmuke : vaikai, gyvenkime draugiškai mirksiukas.gif jei kam knieti pakritikuot- leidžiu, nes žinau kad dar iki tobulumo Toli, toli.... lotuliukas.gif
user posted image
jogurtinis... bet kaip sunku formuot man jogurtinį...žiauru... dengta cipciuko pastilažu wub.gif
tortas sesei smile.gif
user posted image
gėlės iš arčiau smile.gif
user posted image
vis pamirštu pasakyt : k.lapelyte dabar tavo tortukai labai gražūs thumb_yello.gif truputis kritikos nepakenkė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wingaile: 18 kovo 2011 - 22:14
Mergaitės gal nebeprisiminkim senų ginčų smile.gif , nors ką padarysi , kad aš priklausau tai Lietuvos daliai , kurią galima ubagais vadint , todėl labai turiu pinigėlius skaičiuot ir nevisada įperku net ir reikmenis tortų gamybai , nors ir labai kai ko norėčiau blush2.gif , bet biednystė nemanau , kad gėda smile.gif
o dėl masės pirktinės , tai kiekvienos reikalas , bet aš išvis ir kept pradėjau dėl to , kad norėjos kuo sveikesnio natūralesnio ir skanesnio gaminio smile.gif , tai kažkaip gaminta mano pačios rankom labiau prie širdies ax.gif
čia tik mano nuomonė , nenoriu nieko įžeist 4u.gif

Wingaile su mašiniaus akims kažkas negerai , bet kas nesuprantu lotuliukas.gif , o rožytės tai gražuolės wub.gif kai 5 kartą apžiūrinėjau , tai gal mintis tokia , kad tai lyg stalas su staltiese ir vazelė su gėlėm padėta smile.gif , ar teisingai supratau g.gif ar nusišnekėjau blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linette: 18 kovo 2011 - 22:33