auksiuke , abu dailūs tvarkingi , tik gal pirmam tos pakldodės nereikėjo , visai gerai ir su ja , bet gal be jos būtų dailiau , čia tik mano nuomonė , neužsigauk , o šiaip šaunulė , miela žiūrėt
spygli , cipciukair asseni ,negirsiu kiekvienos atskirai , nes dar iškalbos pritrūks
QUOTE(linette @ 2011 03 09, 17:41)
auksiuke , abu dailūs tvarkingi , tik gal pirmam tos pakldodės nereikėjo , visai gerai ir su ja , bet gal be jos būtų dailiau , čia tik mano nuomonė , neužsigauk , o šiaip šaunulė , miela žiūrėt
cia paklode is reikalo (tšššš...) kliurka ten buvo, reikejo kazkaip suktis. Man irgi be jos butu labiau patike, bet...
Sveikutės,
Aš čia su klausimu atėjau:
gal kas žinote, kaip padaryt, kad pvz. puošiant kepintais riešutais - tie riešutai nesudrėktų nuo kremo? Arba, kad ir į vidų dedant kepintus riešutus - man jie visiškai neskanus, suminkštėję nuo kremo būna po kurio laiko Kaip padaryti, kad būtų tokie skanūs ir traškūs, kaip pvz. Snickers šokolade? Gal kažkuo juos padengia?
Spyglį, labai smagūs tavo futbolistai.. matosi, kad tobulėji su
kiekvienu tortu
Cipciuk, kruopščiai ir dailiai labai padaryta mergytė ant tortuko
Asseni galvojau, kad ten tie žaisliniai poniai uždėti ant pievelės.. Tikrai labai tvarkingi, išbaigti, apgalvoti tortai O medis koks Matosi, akd labai daug darbo įdėta
Ziu ziu - man labai smagus tavo tortukas, toks žaismingas, ir tikrai gali nesigėdindama jį čia nešti. Aišku man norėtusi arba vieno kaspiniuko, arba tryjų Nes nuo vaikystės įpratus taip viską dalint.. Bet šiaip - šaunuolė
Ir skystų konditerinių dažų bent jau anksčiau būdavo čia bet jau labai senai nesu ten buvus, ne Lietuvoje gyvenu dabar.. gal reiktų pasiskambint ir paklaust
Auksiuke kokie tavo dailūs tortukai.. Kažkaip ypač įstrigo tas rausvas.. Gal tikrai genealumas slypi paprastume Bet toks tiesiog į reklamą prie kavos puodelio prašos.. Ir kur su icingu papaišei prie gėlyčių nedideles kompocizijas - labai miela
Bijuna - dideli darbai prasideda nuo didelių svajonių niekada nenuvertink savęs
P.S.
na mergaitės, kam čia tos negatyvios emocijos Kur čia į SM'o temą kokią neįlįsi - vis kažkokie negatyvumai Pradedant konfliktais dėl žindimo, baigiant čia dėl tortų puošimo Konstruktyvi kritiką yra visada gerai.. Ir išsakytos pastabos, nebūtina gi pult viena kitai į atlapus..
Realiam gyvenime gi ir taip užtenka visoms streso ir nerimo, kad dar čia gadintis nuotaikas
Aš čia su klausimu atėjau:
gal kas žinote, kaip padaryt, kad pvz. puošiant kepintais riešutais - tie riešutai nesudrėktų nuo kremo? Arba, kad ir į vidų dedant kepintus riešutus - man jie visiškai neskanus, suminkštėję nuo kremo būna po kurio laiko Kaip padaryti, kad būtų tokie skanūs ir traškūs, kaip pvz. Snickers šokolade? Gal kažkuo juos padengia?
Spyglį, labai smagūs tavo futbolistai.. matosi, kad tobulėji su
kiekvienu tortu
Cipciuk, kruopščiai ir dailiai labai padaryta mergytė ant tortuko
Asseni galvojau, kad ten tie žaisliniai poniai uždėti ant pievelės.. Tikrai labai tvarkingi, išbaigti, apgalvoti tortai O medis koks Matosi, akd labai daug darbo įdėta
Ziu ziu - man labai smagus tavo tortukas, toks žaismingas, ir tikrai gali nesigėdindama jį čia nešti. Aišku man norėtusi arba vieno kaspiniuko, arba tryjų Nes nuo vaikystės įpratus taip viską dalint.. Bet šiaip - šaunuolė
Ir skystų konditerinių dažų bent jau anksčiau būdavo čia bet jau labai senai nesu ten buvus, ne Lietuvoje gyvenu dabar.. gal reiktų pasiskambint ir paklaust
Auksiuke kokie tavo dailūs tortukai.. Kažkaip ypač įstrigo tas rausvas.. Gal tikrai genealumas slypi paprastume Bet toks tiesiog į reklamą prie kavos puodelio prašos.. Ir kur su icingu papaišei prie gėlyčių nedideles kompocizijas - labai miela
Bijuna - dideli darbai prasideda nuo didelių svajonių niekada nenuvertink savęs
P.S.
na mergaitės, kam čia tos negatyvios emocijos Kur čia į SM'o temą kokią neįlįsi - vis kažkokie negatyvumai Pradedant konfliktais dėl žindimo, baigiant čia dėl tortų puošimo Konstruktyvi kritiką yra visada gerai.. Ir išsakytos pastabos, nebūtina gi pult viena kitai į atlapus..
Realiam gyvenime gi ir taip užtenka visoms streso ir nerimo, kad dar čia gadintis nuotaikas
QUOTE(Auksiuke @ 2011 03 09, 17:45)
cia paklode is reikalo (tšššš...) kliurka ten buvo, reikejo kazkaip suktis. Man irgi be jos butu labiau patike, bet...
a nu tada viskas aišku
, svarbu nebuvo palikta su kliurkom, o trūkumas paverstas privalumu
QUOTE(Auksiuke @ 2011 03 09, 17:45)
dar nepamacius sio posto,pagalvojau,kad turbut ten kazka maskavai,nes siandien paciai teko maskavimu uzsiimti
grazus visu tortukai
Ziu Ziu ...na gražus tas tavo tortukas , žaismingas , paprastas , bet žvilgsnį sustabdė , šaunuolė ....ir baik čia sosinti ...ieškai to , ko ne tik Vilniuje , bet ir Lietuvoj nerasi .
Aksiuke ...abu be galo dailūs tortai .
Asseni puikūs poniai .
----------------------------------------------------------------------
Gal galima paprašyti jūsų , neužsivesti , su tų dengiamų masių storiu , ir " galima " , " negalima " ... nes nervai nėra geležiniai ...
--------------------------------------------------------------------
Anot naitas , mestelsiu gluodenų , kurias ji gaudė jaunystėje.
Morenginis tortas , pastilažas , masytė .
Aksiuke ...abu be galo dailūs tortai .
Asseni puikūs poniai .
----------------------------------------------------------------------
Gal galima paprašyti jūsų , neužsivesti , su tų dengiamų masių storiu , ir " galima " , " negalima " ... nes nervai nėra geležiniai ...
--------------------------------------------------------------------
sveikos nu visų tortai kaip visada nuostabūs, asseni ir cipciukas kaip visada super:)
Dar tik atsidare temele,o jau tiek graziu tortu turim kadangi ziurineju dar nuo buvusios temos,visu vardu neprisimenu,bet tikrai visu tortai nuostabus,labiausiai istrigo su arkliukais. O cia visoms uz tokius nuostabius tortus
Cipciuko mergyte
Asseni arkliukai
Imetu savo papulius
Biskvitinis su riesutais sokoladiniu ganasu bei kriausinis karamelinis (dvieju tortu mixas), dengta pirktine mase + gum tragachan.
Asseni arkliukai
Imetu savo papulius
Biskvitinis su riesutais sokoladiniu ganasu bei kriausinis karamelinis (dvieju tortu mixas), dengta pirktine mase + gum tragachan.
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 09, 19:57)
ačiū, Mieloji, buvo skanus ir gražus tortas. Mano svečiai nukrito nuo koto
Cipciuko bigudukai ir kocelas mane sudrausmino, ateinu su atsiprasymu
torte jau aprasytas Karibu piratu Napoleonas, Cipciuko pastilazas
Papildyta:
wow kaip tikri silikonai speneliai dazyti? naturaliau atrodo nei priklojuoti
torte jau aprasytas Karibu piratu Napoleonas, Cipciuko pastilazas
Papildyta:
QUOTE(eda.dita @ 2011 03 09, 20:09)
Cipciuko mergyte
Asseni arkliukai
Imetu savo papulius
Asseni arkliukai
Imetu savo papulius
wow kaip tikri silikonai speneliai dazyti? naturaliau atrodo nei priklojuoti
QUOTE(brukniukas @ 2011 03 09, 17:47)
matosi, kad tobulėji su kiekvienu tortu
oi, ačiū kam tos gėlės