Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus . pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 18, 20:09)
Na kaip tau pasakyti kokioj , prie kelio , parduotuvė NORFA stovi , prie jos ( po dešine ) įsukimas į Minordijos sandelius .

Kiek kainuoja , aš gal nesakysiu , nes moku ne tiek  ax.gif .

Po kokių 10 metų blink.gif  , tu jau darai puikius tortus  thumbup.gif .

aha,tada mazdaug isivaizduoju kur. aciukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jugita25 @ 2011 03 18, 20:18)

ko cia dabar??? wink.gif
Atsakyti
K.lapelyte, kokia tu saunuole!!!! smile.gif Taip ir toliau! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(anber @ 2011 03 18, 20:23)
K.lapelyte, kokia tu saunuole!!!! smile.gif Taip ir toliau!  drinks_cheers.gif

aciu.
svarbiausia noras yra. tik baigiasi savaitgalis ,taip ir vaikstau is vieno kampo i kita,baisiai norisi man juos gaminti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 03 18, 19:27)
aciu.
svarbiausia noras yra. tik baigiasi savaitgalis ,taip ir vaikstau is vieno kampo i kita,baisiai norisi man juos gaminti  biggrin.gif

Čia jau liga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 18, 20:29)
Čia jau liga  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif gerai pasakyta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 03 18, 19:38)
su krakmolu geriau kociojasi ,bent jau man,niekad prie stalo neprilimpa

QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 18, 19:43)
Ziu Ziu , aš irgi tik krakmolu barstau , man nuo pudros , ji kietėja .

super, nezinojau, reiks pabandyti. As darau visada MMG, tai kaip suprantu pasiruosiu mase, pusvalandi brandinu ir tada ant stalo barstau sijota krakmola ir kocioju? jokios pudros nebedeti? g.gif sakot nekietes nuo jo, nes nuo pudros tai tikrai kieteja, ir man..
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2011 03 18, 20:39)
joooo dabar supratau , kam šita tema skirta  blink.gif , ogi gražiems tortams , o aš durna dėjau , kad ir brokytus , bet galvojau , kad gal kuri idėja kam nors tiks  doh.gif ,nu ir kokia aš nesutupėta  doh.gif  lotuliukas.gif , daugiau musėt eterio teršt nedrįsiu  lotuliukas.gif
tik gal palinkėčiau  kiekvienai savo asmeninę nuomonę turėt ir tik SAVO , sėkmės puošiant visoms  4u.gif

aš tai visai priešingą nuomonę turiu. Čia renkasi MO-TE-RYS 4u.gif Su savo emocijom, su išgyvenimais, su kokiu prisvilusiu puodu (aš va orkaitę pridegint sugebėjau, atėjau pailsėt).
Čia tik VIRTUALUS pasaulis ir neišeikit iš jo su nusivylimu 4u.gif Visa tai praeis.
Čia mes pasišpilkuojam, po to apsikabinam ir toliau važiuojam.

QUOTE(Ruciukas @ 2011 03 18, 20:43)
4u.gif
Tai laukiu laukiu tos info apie minordijos masę, kur konkrečiai jos gauti?

klausyk, Ruciukas. Nu kaip tamstai atrodo, kodėl ta masė vadinama Minordijos? biggrin.gif Ar dėl to, kad ingredientas minordas koks? biggrin.gif Tai meskit į google ir rasit kas ir kur ir kaip. Ir telefonus rasit, ir diagramas kaip nuvažiuot.

Kaži kaip cukraus mėsos pardes randat unsure.gif

QUOTE(k.lapelyte @ 2011 03 18, 20:52)
buna kartais ir as nuvaziouju i Aleksota,kurioj ten vietoj, ir kokia kg kaina
aciu ,po truputi mokinuosi,gal po kokiu.... 10m ir as tokius darysiu kaip jusiskius  wub.gif

tai postu aukščiau papasakojau cool.gif

Su linkėjimais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 03 18, 20:29)
super, nezinojau, reiks pabandyti. As darau visada MMG, tai kaip suprantu pasiruosiu mase, pusvalandi brandinu ir tada ant stalo barstau sijota krakmola ir kocioju? jokios pudros nebedeti? g.gif  sakot nekietes nuo jo, nes nuo pudros tai tikrai kieteja, ir man..

krakmolo nereikia sijoti su ranka pabarstai ir kocioji mase.
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2011 03 18, 09:58)
Vis dar lavinu škias  cool.gif  gal kitam gyvenime išlavinsiu  unsure.gif
Nesu bandžiusi šlapios beze, bet kai šitoks jos gyrimas - teks prisiverst  g.gif
Nes su nešlapia tai nučiuožė visa nuo torto, kol jis iš Kauno į Jonavą važiavo

noreciau paklausti,kas yra slapia beze? blush2.gif jei galite-imeskite nuoroda.Jusu temoj-as zaliausia blush2.gif Kepiau keleta medaus torciuku,bet si karta man reikia rimciau sunaus gimtadieniui pasidarbuoti
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 03 18, 21:31)
klausyk, Ruciukas. Nu kaip tamstai atrodo, kodėl ta masė vadinama Minordijos?  biggrin.gif  Ar dėl to, kad ingredientas minordas koks?  biggrin.gif  Tai meskit į google ir rasit kas ir kur ir kaip. Ir telefonus rasit, ir diagramas kaip nuvažiuot.

Vat ir žiūrėjau per googlą, o išmetė tik supermamos forumą, kurį jau skaičiau liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruciukas @ 2011 03 18, 19:49)
Vat ir žiūrėjau per googlą, o išmetė tik supermamos forumą, kurį jau skaičiau  liezuvis.gif

Va čia ta Minordiją , nusikopinkite visos , kaip darote su kitom nuorodom , ir saugokite , nes prakeikiu tą dieną , kai ją paminėjau ( masytę ) doh.gif

http://www.minordija.lt/ .
Atsakyti