Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus . pyragus ir kitus skanėstus

jau net neisvardinsiu visu, super tortai wub.gif

turiu klausima, lapelyte, koks ten krakmolas? kam ji barstote, ka jis duoda? as tai pudra barstau, stala, kocioju ir dengiu, krakmolas gal kazkaip kitaip? pakomentuokite ax.gif
Atsakyti
k.lapelyte dailūs tortai , o kodėl nenuvalei to krakmolo ? pamiršai ? smile.gif

------------------------------------------------------------------------

Merginos , kurios darėte orchidėjas ( su silikono įspaudais ) , iškirtiklis ( metalinis ) ant kiek turi būti mažesnis , nei silikonas ? g.gif .... noriu užsisakyti , kad išlankstytu , nežinau ant kiek turi būt mažesnis rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 03 18, 19:32)
jau net neisvardinsiu visu, super tortai wub.gif

turiu klausima, lapelyte, koks ten krakmolas? kam ji barstote, ka jis duoda? as tai pudra barstau, stala, kocioju ir dengiu, krakmolas gal kazkaip kitaip? pakomentuokite ax.gif

su krakmolu geriau kociojasi ,bent jau man,niekad prie stalo neprilimpa
Papildyta:
QUOTE(*SOS* @ 2011 03 18, 19:34)
k.lapelyte dailūs tortai , o kodėl nenuvalei to krakmolo ? pamiršai ?  smile.gif

------------------------------------------------------------------------

Merginos , kurios darėte orchidėjas ( su silikono įspaudais ) , iškirtiklis ( metalinis ) ant kiek turi būti mažesnis , nei silikonas ?  g.gif .... noriu užsisakyti , kad išlankstytu , nežinau ant kiek turi būt mažesnis  rolleyes.gif .

nufotografavau ir atidaviau,paskui tik pamaciau kad yra jis. bet sakau,realiai jo kaip ir nematyti blush2.gif
Atsakyti
joooo dabar supratau , kam šita tema skirta blink.gif , ogi gražiems tortams , o aš durna dėjau , kad ir brokytus , bet galvojau , kad gal kuri idėja kam nors tiks doh.gif ,nu ir kokia aš nesutupėta doh.gif lotuliukas.gif , daugiau musėt eterio teršt nedrįsiu lotuliukas.gif
tik gal palinkėčiau kiekvienai savo asmeninę nuomonę turėt ir tik SAVO , sėkmės puošiant visoms 4u.gif
Atsakyti
Ziu Ziu , aš irgi tik krakmolu barstau , man nuo pudros , ji kietėja .

k.lapelyte labai šaunūs darbai thumbup.gif , o realiai visada jo nesimato , fotoaparatas jį išryškina , ypač jei su blicu fotografuoji .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 18 kovo 2011 - 18:43
4u.gif
Tai laukiu laukiu tos info apie minordijos masę, kur konkrečiai jos gauti?
Atsakyti
QUOTE(Ruciukas @ 2011 03 18, 18:43)
4u.gif
Tai laukiu laukiu tos info apie minordijos masę, kur konkrečiai jos gauti?

Kaune , Aleksote .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 18, 19:44)
Kaune , Aleksote .

buna kartais ir as nuvaziouju i Aleksota,kurioj ten vietoj, ir kokia kg kaina

aciu ,po truputi mokinuosi,gal po kokiu.... 10m ir as tokius darysiu kaip jusiskius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 18, 20:44)
Kaune , Aleksote .

Aišku, ačiū už informaciją 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif nors nelabai turiu ka parodyti,vistik tempiu nuo paskutines lentynos biggrin.gif kad matytumet,jog dirbu smile.gif
medutis 3.800kg beze,ir cukrines geles
user posted image
snicersas,2.8kg beze,ir cukrines geles
user posted image
rankos drebejo,visko daug-tiesiog mokausi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 03 18, 18:52)
buna kartais ir as nuvaziouju i Aleksota,kurioj ten vietoj, ir kokia kg kaina
aciu ,po truputi mokinuosi,gal po kokiu.... 10m ir as tokius darysiu kaip jusiskius  wub.gif

Na kaip tau pasakyti kokioj , prie kelio , parduotuvė NORFA stovi , prie jos ( po dešine ) įsukimas į Minordijos sandelius .

Kiek kainuoja , aš gal nesakysiu , nes moku ne tiek ax.gif .

Po kokių 10 metų blink.gif , tu jau darai puikius tortus thumbup.gif .
Atsakyti
verysad.gif
Atsakyti