Na as tai liksiu prie pastilazo - bent zinau, ka dedu tik pasiteiravau aciu uz info
Sveikutes, sugundet su mase, kur perkat ja
Olesta ačiukas
del baiboku gal ir neblogai butu
del baiboku gal ir neblogai butu
Laba diena .
Tortas mažam kareivėliui .
Medutis , pastilažas Minordijos masytė .
Šitas nežinau , kam , tiesiog prašė su rutuliukais .
Karamelinis tortas , pastilažas M. masytė .
Jubiliejui , kai ateis , galės rinktis tulpes kokios norės spalvos , nes aš neišrenku .
Rafaelo tortas , pastilažas , M. masytė , cipciuko gėlių masės gėlės .
...
Papildyta:
Didesnio brudo , kaip dezodorai iš surbio turbūt nėra , o jį naudoji .
Minordijos masės sudėtis:
cukrus
augalinis aliejus
gliukozės sirupas
vanduo
kvapioji medžiaga
rūgštingumą reguliuojanti medžiaga
Drėgmę išlaikanti medžiaga
stabilizatorius
konservantas
Visi šitie mieli dalykėliai , bet kokiame mūsų maiste .
Paskutiniu mano pirktu kartu , buvo supakuotą vienam gabale ...5 kg.
Neveža į namus , ar siunčia į kitus miestus nesidomėjau , bet girdėjau , kad ne .
Tortas mažam kareivėliui .
Medutis , pastilažas Minordijos masytė .
Šitas nežinau , kam , tiesiog prašė su rutuliukais .
Karamelinis tortas , pastilažas M. masytė .
Jubiliejui , kai ateis , galės rinktis tulpes kokios norės spalvos , nes aš neišrenku .
Rafaelo tortas , pastilažas , M. masytė , cipciuko gėlių masės gėlės .
...
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 18, 15:54)
Na as tai liksiu prie pastilazo - bent zinau, ka dedu tik pasiteiravau aciu uz info
Minordijos masės sudėtis:
cukrus
augalinis aliejus
gliukozės sirupas
vanduo
kvapioji medžiaga
rūgštingumą reguliuojanti medžiaga
Drėgmę išlaikanti medžiaga
stabilizatorius
konservantas
Visi šitie mieli dalykėliai , bet kokiame mūsų maiste .
Paskutiniu mano pirktu kartu , buvo supakuotą vienam gabale ...5 kg.
Neveža į namus , ar siunčia į kitus miestus nesidomėjau , bet girdėjau , kad ne .
Grazus Olestos tortukai
Cipciuko paskutinis mieliausias man su rausvom tulpem graziau
as masyte emiau del baiboku,bet vakar labai pasitarnavo,kai netiketai pritrukau mases,o gamintis papildomai nei laiko,nei noro,nei produktu namuose nebebuvo-emiau masyte
Cipciuko paskutinis mieliausias man su rausvom tulpem graziau
as masyte emiau del baiboku,bet vakar labai pasitarnavo,kai netiketai pritrukau mases,o gamintis papildomai nei laiko,nei noro,nei produktu namuose nebebuvo-emiau masyte
CIPCIUK, ZAVIUOSI JUSU TULPEM . GAL YRA KOKIA NUORODA KAIP JAS DARYTI?
O TORTU NEBEGIRIU NES VISA TEMA VIEN PAGIRIMAIS NUSAGSTYTA . VISI TORTUKAI CIA NUOSTABUS, NEDETUME JEI TAIP PACIOS NEMANYTUME
O TORTU NEBEGIRIU NES VISA TEMA VIEN PAGIRIMAIS NUSAGSTYTA . VISI TORTUKAI CIA NUOSTABUS, NEDETUME JEI TAIP PACIOS NEMANYTUME
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 18, 16:14)
Kaip gaila....
Koks grazus tas berniukui. Tai ir dideliam vyrui tiktu
Labai puoksteles pavasariskos.Kaip visada truksta zodziu
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 18, 16:14)
Laba diena .
Kaip visad uzkliunu
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 18, 16:47)
Nelabai suprantu, kodel as vis Jums uzkliunu, bet praleisiu visa tai pro ausis as tik pasiteiravau apie ta mase. O dezodoranta tiesa sakant, jei ir naudojau, tai gal 3 tortams
Man irgi toks pats klausymas " pasistojo " ....bet irgi praleidžiu , tik ne pro ausis , bet akis , nes negirdžiu kaip parašyta , tik matau .
QUOTE(IwonaBogd @ 2011 03 18, 16:46)
Kaip gaila....
Aš 100 procentų nežinau , gal ir atveža į kitus miestus , jie turi telefonus , pasiskambinkite , tik kaina turbūt bus kita .
Šiaip ją pilnomis fūromis vežasi Alkava , Bijola ....ir kitos .
Sveikos mergaites, moterys, senbuves ir naujokes senai cia jau betupejau daba kai ner ka veikt tik sedet tai pasivijau jus 5 temas buvau praleidus tai patikekit buvo i ka paziuret tortai ispudingi tikrai niekur parduotuvese niekas tokiu neuztiks zodziu vienetiniai, ir atlikimas nepriekaistingas visas stebiu kaip tobulejat saunu sirdy pavydas ardosi nors ir as kelis tortukus kepiau ir puosiau ir gelyciu palibdziau bet kadangi tas pats per ta pati tai neturiu ka parodyt pas mane uzejo mada pievutem su daug gyvunu
Cipsiuko tortai labai pasikeite tokie zaismingi grazus visada jie buvo labai kruopsciai padaryti, bet dabar kaip paziuriu jau tiesiog piesinukai labai grazu
Migles, Asseni, Neli, Dianocka, Olesta, Akvilyte dar aisku puse pamirsau kol perverciau tiek temu bet sitos damos irgi zavi su savo tortais ir idejomis
taip pat butinai noriu pamineti Lapelyte tiesiog likau suzaveta jusu tortu ir kaip jie pasikeite atrodo per toki trumpa laika labai didele pazanga ir labai pastebima tiesiog saunuole
Rugegele o tu ka taip nei vieno tortuko ir neiskepiai
megstu puosti tuos tortus, bet vis kariauju su tom masem atrodo pasidarau balta (visada tik pasilaza) ji buna tobula ka nori ta tampyk is jos bantus, kaspinus, garbanas nu zodziu ka sumastai ta ir daryt nu bet tik idedu dazu ir baigiasi mano sustrumas tada jau nieko psio smegenys neisnesa ka daryt o dar kaip paziuriu cia i jusu tortus priraitytus visokiu spalvu tai visai siutas paima kad as cia viena tokia netikus.
Bet dabar ziuriu kazkoks naujas stebuklas atsirado Minordijos masė ir nebrangi tik ar prazioplinau ar niekas nerase kur ja perka gal Kaune kur yra jos manau ji mane isgelbetu ir dar kazi kiek laiko ji nepralupta gali paguleti nes as tai masiskai tikrai negaminu tai butu gaila kad 5 kilai sudziutu
Cipsiuko tortai labai pasikeite tokie zaismingi grazus visada jie buvo labai kruopsciai padaryti, bet dabar kaip paziuriu jau tiesiog piesinukai labai grazu
Migles, Asseni, Neli, Dianocka, Olesta, Akvilyte dar aisku puse pamirsau kol perverciau tiek temu bet sitos damos irgi zavi su savo tortais ir idejomis
taip pat butinai noriu pamineti Lapelyte tiesiog likau suzaveta jusu tortu ir kaip jie pasikeite atrodo per toki trumpa laika labai didele pazanga ir labai pastebima tiesiog saunuole
Rugegele o tu ka taip nei vieno tortuko ir neiskepiai
megstu puosti tuos tortus, bet vis kariauju su tom masem atrodo pasidarau balta (visada tik pasilaza) ji buna tobula ka nori ta tampyk is jos bantus, kaspinus, garbanas nu zodziu ka sumastai ta ir daryt nu bet tik idedu dazu ir baigiasi mano sustrumas tada jau nieko psio smegenys neisnesa ka daryt o dar kaip paziuriu cia i jusu tortus priraitytus visokiu spalvu tai visai siutas paima kad as cia viena tokia netikus.
Bet dabar ziuriu kazkoks naujas stebuklas atsirado Minordijos masė ir nebrangi tik ar prazioplinau ar niekas nerase kur ja perka gal Kaune kur yra jos manau ji mane isgelbetu ir dar kazi kiek laiko ji nepralupta gali paguleti nes as tai masiskai tikrai negaminu tai butu gaila kad 5 kilai sudziutu
QUOTE(Angel1203 @ 2011 03 18, 18:09)
aciu
idesiu dar kelis
snickers ir maskarpones tortukai,pastilazas ir aisingas
(krakmolas taip nesimato gyvai )rafaelo,pastilazas
snickers,pastilazas,aisingas
padarau tortuka ir dedu.ir dzin kokioj jis lentynoj pagal kazkokia skale guli gal kada kas irgi pastebes progresa,kaip va Lapelytes