Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus . pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(viilmute @ 2011 03 18, 13:07)
Va dabar jau aiskiau, kazkaip galvojau kad visi ja valgo biggrin.gif  o kaip su slapia beze galvoju ja isbandyti g.gif  ir man ji daugiau valgoma atrodo g.gif

vakar išbandžiau,trumpai sakant thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 03 18, 13:53)
koks fainas Garfis bigsmile.gif ir toks nedidelis kaip formisnis tortukas, šauniai padirbėjai, oranžinės galėjo būti daugiau... wub.gif

su spalva tai teko pavargti,nes arba raudonas gaunasi,arba geltonas-ryyyzos niekaip neisgavau
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 03 18, 14:55)
su spalva tai teko pavargti,nes arba raudonas gaunasi,arba geltonas-ryyyzos niekaip neisgavau

hahaha, reikejo man su tavim masem keistis.... nes kai ta kombaina dariau tai suvargau... mano raudona is pigesniu (silver spoon) tokia salta, i vysnine, o mase nuo jos tokia barbiskai ruzava gaunas. pamasciau kad reik biski geltonos imest... bet kasd pas mane jie americolor, electic doh.gif tai tokia grazia ryza mase gavau kad net gaila buvo ja taisyt... suvargau kol norima raudonuma isgavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 03 18, 15:21)
hahaha, reikejo man su tavim masem keistis....

na va,kam kokios bedos biggrin.gif
Atsakyti
Gal Kaune kas kooperuosis kada Minordijos masei?
Visai reikėtų 4u.gif
Mes visada viską suvalgom nuo torto, išskyrus bokalų rankenas lotuliukas.gif , paprasčiausiai tiek plonai tos masės (2-3 mm), sudėtinga ją ir nukrapštyt būtų doh.gif
Atsakyti
niu ką-savaitgalis bigsmile.gif

dedam bigsmile.gif

karamelinis vyšninis tortas, Minordijos masytė, bezė...

user posted image

varškės tortas su persikais, Minordijos masytė, bezė

user posted image
Atsakyti
Olesta kokie fainus tortukai wub.gif
Atsakyti
Ziuriu populiari pasidare Minordijos mase. Kuo ji ypatinga, ir kaip kaina?
Atsakyti
tinkama dengimui ir lipdinukams, gerai perima spalvas, kilo kaina apie 10 lt... paktiškai įėmiua dėl figūrėlių, bet šiandien puikiai suėjo ir apdengimui...puikiai minkosi, nelimpa prie stalo, rankų 4u.gif detalės gerai limpa tarpusavy, jei labai ilgai nesikrapštinėti tongue.gif žodžiu marcipaną pamainiau ant jos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 03 18, 16:46)
tinkama dengimui ir lipdinukams, gerai perima spalvas, kilo kaina apie 10 lt... paktiškai įėmiua dėl figūrėlių, bet šiandien puikiai suėjo ir apdengimui...puikiai minkosi, nelimpa prie stalo, rankų 4u.gif detalės gerai limpa tarpusavy, jei labai ilgai nesikrapštinėti  tongue.gif žodžiu marcipaną pamainiau ant jos  blush2.gif

o čia kiek nori tiek pasvere ar sufasuota buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 03 18, 15:46)
tinkama dengimui ir lipdinukams, gerai perima spalvas, kilo kaina apie 10 lt... paktiškai įėmiua dėl figūrėlių, bet šiandien puikiai suėjo ir apdengimui...puikiai minkosi, nelimpa prie stalo, rankų 4u.gif detalės gerai limpa tarpusavy, jei labai ilgai nesikrapštinėti  tongue.gif žodžiu marcipaną pamainiau ant jos  blush2.gif

O jos sudetis kokia? blush2.gif nes itariu kaip pirktine, tai bus visko... bent taip manau blush2.gif
O ja pirktis tik Minordijos pardej?
Atsakyti
sudėtis kaip ir visų masių, tik dar kažkokio priedo dėta, kad nedžiūtų į kaulą, sufasuota po 2,5 kg, dėžutėj 5 kg, nesveria niekas, Minordijoj pirkom mes...kaina tai ta pati kas pastilažą gamintis...
Atsakyti