Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus . pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(meljola @ 2011 03 17, 14:46)
graziu mergytes torciuku pametejot smile.gif
Turiu iskilusi klausimuka,niekad nesu dariusi papuosimui bezes,skaiciau kad sunku ja gerai padaryti,nutariau pradeti nuo slapios bezes,kazkuri raset,kad ji lengviau isgaunama,bet noriu paklausti ar ja galiu dzibuoti ant grietinele sutepto tortuko,ar reikiaspec.padengti sviestiniu aptepimu?aciu 4u.gif

as visada plonai aptepu sviestiniu, saldikly daznai visokiu likuciu yra. nors kas dare tiesiai ant grietineles - nenuciuoze wink.gif
Atsakyti
QUOTE(viilmute @ 2011 03 17, 13:42)
Aciu 4u.gif o tai bantuko lapelius jau sulenktus reik padziovint g.gif nu man dar cia zalias miskas lotuliukas.gif  bet po biski stengsimes ismokt ax.gif
4u.gif

Nu va gal mazai palaikiau doh.gif  nu kita kart reiks per nakti palaikyti smile.gif

viršutinėj papuošimų temoj yra kaip bantuką daryt
http://www.supermama...?...78104&st=96
Atsakyti
QUOTE(meljola @ 2011 03 17, 14:46)
graziu mergytes torciuku pametejot smile.gif
Turiu iskilusi klausimuka,niekad nesu dariusi papuosimui bezes,skaiciau kad sunku ja gerai padaryti,nutariau pradeti nuo slapios bezes,kazkuri raset,kad ji lengviau isgaunama,bet noriu paklausti ar ja galiu dzibuoti ant grietinele sutepto tortuko,ar reikiaspec.padengti sviestiniu aptepimu?aciu 4u.gif

aš išbandžiau "padzibuot" snikersą, neaptepus sviestiniu, tai viskas pavyko puikiai mirksiukas.gif
Atsakyti
aš apie tą patį ax.gif o nuo ganašo nečiuožia bezė? nu niekaip nepamenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(stebukliukas13 @ 2011 03 17, 15:55)
aš apie tą patį  ax.gif  o nuo ganašo nečiuožia bezė?  nu niekaip nepamenu  doh.gif

O kam ant jo dar beze?
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 17, 16:48)
O kam ant jo dar beze?

snikerio viršus - karamelinis ganašas,puošiu bezu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(stebukliukas13 @ 2011 03 17, 17:02)
snikerio viršus - karamelinis ganašas,puošiu bezu  ax.gif

As apskritai jo nededu... o jei deciau, tai juo tik ir puosciau.. arba tik beze. Bet cia as asmeniskai. Man kazkaip atrodo bus "sviestas sviestuota". Neturetu nuciuozti, jei desi ant ganaso g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 17, 17:05)
As apskritai jo nededu... o jei deciau, tai juo tik ir puosciau.. arba tik beze. Bet cia as asmeniskai. Man kazkaip atrodo bus "sviestas sviestuota". Neturetu nuciuozti, jei desi ant ganaso  g.gif

man jis nepatinka doh.gif bet recepto nekraipau (bent kol kas) ax.gif
ačiukas 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz atsakymus,bandysiu netepti sviestiniuirisbandysiu sestadieni beze,uh tikiuosi pavyks g.gif
Atsakyti
QUOTE(stebukliukas13 @ 2011 03 17, 18:13)
man jis nepatinka  doh.gif  bet recepto nekraipau (bent kol kas)  ax.gif
ačiukas  4u.gif

tas ganašas recepte kaip ir nereikalingas, niekada nedariau ir nepasigedau nei aš nei tie, kas valgė wink.gif kaip rugiagelė sakė, bus sviestas sviestuotas doh.gif bet jūsų teisė rinktis cool.gif
šlapias bezas nenučiuoš, dėl tradicinio - nežinau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglis2: 17 kovo 2011 - 18:34
QUOTE(spyglis2 @ 2011 03 17, 19:33)
tas ganašas recepte kaip ir nereikalingas, niekada nedariau ir nepasigedau nei aš nei tie, kas valgė wink.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 17, 17:05)
As apskritai jo nededu... o jei deciau, tai juo tik ir puosciau.. arba tik beze. Bet cia as asmeniskai. Man kazkaip atrodo bus "sviestas sviestuota". Neturetu nuciuozti, jei desi ant ganaso  g.gif

QUOTE(spyglis2 @ 2011 03 17, 18:33)
tas ganašas recepte kaip ir nereikalingas, niekada nedariau ir nepasigedau nei aš nei tie, kas valgė wink.gif kaip rugiagelė sakė, bus sviestas sviestuotas doh.gif bet jūsų teisė rinktis cool.gif
šlapias bezas nenučiuoš, dėl tradicinio - nežinau 4u.gif

jau išsiaiškinau,ne taip supratau kam tas ganašas reikalingas blush2.gif 4u.gif
Atsakyti