Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus . pyragus ir kitus skanėstus

Ačiū už atsakymus ir atsiprašau,nepagalvojusi parašiau ne į tą temą,tik nepradėkit vėl bartis 4u.gif smile.gif
Ačiū Cipsiuk,Jūsų tortai taip pat labai nuostabūs,jau sakiau,kad man jie vieni iš pačių pačiausių wub.gif

Asseni,aš irgi norėjau klausti,gal spaudukus veidukams naudojat,nes labai jau tikroviški ir dailūs.Aš užsisakiau,žiūrėsiu,kaip čia gausis su jais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Florexile @ 2011 03 16, 15:40)
norejau paklaust i "tema"  smile.gif ar is plikytos teslos lapeliams galima dar ka nors padaryti? pvz  geles, dekoracijas.. labai smagu buvo su ja dirbti, noreciau daugiau panaudojimo galimybiu..  blush2.gif
kitas klausimas- kiek laiko galioja geliniai dazai? nu niekur nerandu galiojimo laiko ant ipakavimo  g.gif pagal mano tempus turetu uztekti ju n metu, bet ar saugu juos bus vartoti tada?  unsure.gif
aciu uz atsakymus  4u.gif

GALIMA - netgi reikia. Reikia kurti.

Gelinių dažų ir kitų dažų galiojimo laikas. Taip, pastebėjau, kad ant Americolor nėra nurodytas galiojimo laikas. O va ant angliškų dažų visada yra "Best before" ir data. Amerikonų gal būtų "expire" ir data..

Merginos. BAIGIAU siuntinėt laiškus. Bet... liko dar tikrai gan didelis kiekis unsure.gif nesuprantu iš kur... tai jeigu dar kuri negavot mano email, o buvot užsakę, parašykit prašau į rakandus..
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 03 16, 16:11)
GALIMA - netgi reikia. Reikia kurti.

Gelinių dažų ir kitų dažų galiojimo laikas. Taip, pastebėjau, kad ant Americolor nėra nurodytas galiojimo laikas. O va ant angliškų dažų visada yra "Best before" ir data. Amerikonų gal būtų "expire" ir data..

Merginos. BAIGIAU siuntinėt laiškus. Bet... liko dar tikrai gan didelis kiekis  unsure.gif  nesuprantu iš kur... tai jeigu dar kuri negavot mano email, o buvot užsakę, parašykit prašau į rakandus..

ten tau dovanos liko biggrin.gif
Atsakyti
snikersas, mmg, kazkaip nufotkinau, kad burnos nesimato, bet ji yra biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2011 03 16, 15:53)
Ačiū, merginos  4u.gif

Cipciuk, tokie spalvingi, žaismingi tortukai wub.gif
Jokios nuorodos ar teorijų, kaip nupiešti akis neturiu. Darau, kaip man atrodo mirksiukas.gif Neturiu tinkamų baltos spalvos dažų, tai akis padarau iš masės, o paskui paspalvinu - mėlyna (arba ruda, arba žalia ir pan.), juoda spalvomis. Tokia ir paslaptis ax.gif

migle noriu pasitikslinti, ant veiduko klijuoji mases gabaliuka balta tipo akyte ir ja paspalvini? ax.gif aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2011 03 16, 15:36)
migle noriu pasitikslinti, ant veiduko klijuoji mases gabaliuka balta tipo akyte ir ja paspalvini?  ax.gif  aciu uz atsakyma smile.gif
Taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 03 16, 16:23)
snikersas, mmg, kazkaip nufotkinau, kad burnos nesimato, bet ji yra biggrin.gif

uuu,kokia zuvis ! bigsmile.gif o zvynai lengai ispausti,ar kiaurai ispausti,kad kazkiek pasikeltu?
kazin aiskiai paklausiau mastau.gif biggrin.gif
Atsakyti
perziurejau jusu tortus ir man buvo taipuser posted image

nu saunuoles mamos,
ar galiu paklausti.....gal yra kuri kepeja is Taurages ax.gif
Atsakyti
QUOTE(red69 @ 2011 03 16, 15:06)
Asseni,aš irgi norėjau klausti,gal spaudukus veidukams naudojat,nes labai jau tikroviški ir dailūs.Aš užsisakiau,žiūrėsiu,kaip čia gausis su jais  rolleyes.gif

As turiu savos gamybos spauduka, bet tik vienos rusies. Tur but matosi kur jie panaudoti, tai pagrinde tik mergaiciu veidai, jeigu reikia padaryt kokia princese, va kaip cia idetam torte buvo su pabaisa. Bet po spauduko visada dar ta veiduka pataisau kaip man reikia. Turiu dar kelis su panasiom mergaitem. Bet tik tiek. Visus kitus veidukus ir zmogeliuku irgi darau pati

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 16 kovo 2011 - 16:22
QUOTE(Migle79 @ 2011 03 16, 14:53)
Neturiu tinkamų baltos spalvos dažų ....

Parašiau smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 16 kovo 2011 - 16:22
Perziurejau darbelius,pastudijavau puslapius,,,
MIGLE,RED,CIPCIUKAS IR ZIU ZIU nuostabus torciukai thumbup.gif
Labai patiko MIGLES kempiniukas ir bitutes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 03 16, 16:46)
uuu,kokia zuvis !  bigsmile.gif  o zvynai lengai ispausti,ar kiaurai ispausti,kad kazkiek pasikeltu?
kazin aiskiai paklausiau  mastau.gif  biggrin.gif

zvynai normaliai ispausti, bet ne kiaurai mirksiukas.gif
Atsakyti