Ačiū už atsakymus ir atsiprašau,nepagalvojusi parašiau ne į tą temą,tik nepradėkit vėl bartis
Ačiū Cipsiuk,Jūsų tortai taip pat labai nuostabūs,jau sakiau,kad man jie vieni iš pačių pačiausių
Asseni,aš irgi norėjau klausti,gal spaudukus veidukams naudojat,nes labai jau tikroviški ir dailūs.Aš užsisakiau,žiūrėsiu,kaip čia gausis su jais
QUOTE(Florexile @ 2011 03 16, 15:40)
norejau paklaust i "tema" ar is plikytos teslos lapeliams galima dar ka nors padaryti? pvz geles, dekoracijas.. labai smagu buvo su ja dirbti, noreciau daugiau panaudojimo galimybiu..
kitas klausimas- kiek laiko galioja geliniai dazai? nu niekur nerandu galiojimo laiko ant ipakavimo pagal mano tempus turetu uztekti ju n metu, bet ar saugu juos bus vartoti tada?
aciu uz atsakymus
kitas klausimas- kiek laiko galioja geliniai dazai? nu niekur nerandu galiojimo laiko ant ipakavimo pagal mano tempus turetu uztekti ju n metu, bet ar saugu juos bus vartoti tada?
aciu uz atsakymus
GALIMA - netgi reikia. Reikia kurti.
Gelinių dažų ir kitų dažų galiojimo laikas. Taip, pastebėjau, kad ant Americolor nėra nurodytas galiojimo laikas. O va ant angliškų dažų visada yra "Best before" ir data. Amerikonų gal būtų "expire" ir data..
Merginos. BAIGIAU siuntinėt laiškus. Bet... liko dar tikrai gan didelis kiekis nesuprantu iš kur... tai jeigu dar kuri negavot mano email, o buvot užsakę, parašykit prašau į rakandus..
QUOTE(naitas @ 2011 03 16, 16:11)
GALIMA - netgi reikia. Reikia kurti.
Gelinių dažų ir kitų dažų galiojimo laikas. Taip, pastebėjau, kad ant Americolor nėra nurodytas galiojimo laikas. O va ant angliškų dažų visada yra "Best before" ir data. Amerikonų gal būtų "expire" ir data..
Merginos. BAIGIAU siuntinėt laiškus. Bet... liko dar tikrai gan didelis kiekis nesuprantu iš kur... tai jeigu dar kuri negavot mano email, o buvot užsakę, parašykit prašau į rakandus..
ten tau dovanos liko
QUOTE(Migle79 @ 2011 03 16, 15:53)
Ačiū, merginos
Cipciuk, tokie spalvingi, žaismingi tortukai
Jokios nuorodos ar teorijų, kaip nupiešti akis neturiu. Darau, kaip man atrodo Neturiu tinkamų baltos spalvos dažų, tai akis padarau iš masės, o paskui paspalvinu - mėlyna (arba ruda, arba žalia ir pan.), juoda spalvomis. Tokia ir paslaptis
Cipciuk, tokie spalvingi, žaismingi tortukai
Jokios nuorodos ar teorijų, kaip nupiešti akis neturiu. Darau, kaip man atrodo Neturiu tinkamų baltos spalvos dažų, tai akis padarau iš masės, o paskui paspalvinu - mėlyna (arba ruda, arba žalia ir pan.), juoda spalvomis. Tokia ir paslaptis
migle noriu pasitikslinti, ant veiduko klijuoji mases gabaliuka balta tipo akyte ir ja paspalvini? aciu uz atsakyma
QUOTE(neramuole @ 2011 03 16, 15:36)
migle noriu pasitikslinti, ant veiduko klijuoji mases gabaliuka balta tipo akyte ir ja paspalvini? aciu uz atsakyma
Taip QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 03 16, 16:23)
snikersas, mmg, kazkaip nufotkinau, kad burnos nesimato, bet ji yra
uuu,kokia zuvis ! o zvynai lengai ispausti,ar kiaurai ispausti,kad kazkiek pasikeltu?
kazin aiskiai paklausiau
QUOTE(red69 @ 2011 03 16, 15:06)
Asseni,aš irgi norėjau klausti,gal spaudukus veidukams naudojat,nes labai jau tikroviški ir dailūs.Aš užsisakiau,žiūrėsiu,kaip čia gausis su jais
As turiu savos gamybos spauduka, bet tik vienos rusies. Tur but matosi kur jie panaudoti, tai pagrinde tik mergaiciu veidai, jeigu reikia padaryt kokia princese, va kaip cia idetam torte buvo su pabaisa. Bet po spauduko visada dar ta veiduka pataisau kaip man reikia. Turiu dar kelis su panasiom mergaitem. Bet tik tiek. Visus kitus veidukus ir zmogeliuku irgi darau pati
Perziurejau darbelius,pastudijavau puslapius,,,
MIGLE,RED,CIPCIUKAS IR ZIU ZIU nuostabus torciukai
Labai patiko MIGLES kempiniukas ir bitutes
MIGLE,RED,CIPCIUKAS IR ZIU ZIU nuostabus torciukai
Labai patiko MIGLES kempiniukas ir bitutes
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 03 16, 16:46)
uuu,kokia zuvis ! o zvynai lengai ispausti,ar kiaurai ispausti,kad kazkiek pasikeltu?
kazin aiskiai paklausiau
kazin aiskiai paklausiau
zvynai normaliai ispausti, bet ne kiaurai