Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus . pyragus ir kitus skanėstus

migle, koks kempiniukas fainuolis, o bitutei apibudint zodziu nerandu, labai labai grazu wub.gif
prasau patarimo kaip taip graziai padarot akytes, ispiesiat ar is atskiru gabaliuku? atrodo ims ir mirktels bitute, prasau pamokinkit arba imeskit nuoroda jei jau buvo apie tai kalbeta, aciu 4u.gif
Atsakyti
jo migle, tavo tortai kaip pie6inukai... nuostabūs... o neramuolei pritariu, kaip išpaišyti, taip tikroviškai veidus, nesuprantu...
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2011 03 16, 01:03)
Taip, drasiai

nu sunkiai man sekesi atgaivinti be mikrobanges doh.gif siaip taip...
Atsakyti
QUOTE(red69 @ 2011 03 16, 01:29)
P.S.Napoelonas iš vaikystės srovės atrodo.

Cia yra mano receptas. Niekad nedarau ta torta kaip daugiauksti ar dengta mase. Nes normalus jo lakstai ir turi buti trapus ir kiek su puslem, kaip sluoksniotos teslos. Naturalu, jeigu dedant auksta kita jis kiek galetu iluzti per viduri. Va kaip atrodo pas mane jo pjuvis Cia
Aisku, galima labai tankiai subadyti sakute lakstus pries kepant, tada nebus nei vienos pusles, bet jau tada man tai ne napoleonas rolleyes.gif
Atsiprasau, kad ne visai i papuosimu tema, tiesiog atsakiau i klausima

Prasau netesti sitos temos. Visu skoniai skirtingi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 16 kovo 2011 - 12:44
labai atsiprasau jei ne ten parasiau. nenoriu nieko izeisti tik tiesiog kiek seku sia tema, tai pastebejau, kad jei kazka paklausi apie papuosima kaip padarei ar kazka panasaus, tai buna jog neatsakoma visai, arba abstrakciai is ko nelabai kas buna aisku. netycia paklausei kazko kito- is karto primena ne ten pataikei. labai jau sudetinga, manau reik geriausia mokintis kazka is knygu ir tik girti torciukus cia atejus. nes begioti is vienos temos i kita ir kuistis ju platybese reikia tureti begale laiko. manau forumas tam ir yra kad suzinotum kazka greiciau ir nepasimestum puslapiu platybese.
soriux dar karta uz pastebejima.

Migles torciukai tikrai nuostabus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2011 03 16, 13:15)
labai atsiprasau jei ne ten parasiau. nenoriu nieko izeisti tik tiesiog kiek seku sia tema, tai pastebejau, kad jei kazka paklausi apie papuosima kaip padarei ar kazka panasaus, tai buna jog neatsakoma visai, arba abstrakciai is ko nelabai kas buna aisku. netycia paklausei kazko kito- is karto primena ne ten pataikei. labai jau sudetinga, manau reik geriausia mokintis kazka is knygu ir tik girti torciukus cia atejus. nes begioti is vienos temos i kita ir kuistis ju platybese reikia tureti begale laiko. manau forumas tam ir yra kad suzinotum kazka greiciau ir nepasimestum puslapiu platybese.
soriux dar karta uz pastebejima.

Migles torciukai tikrai nuostabus wub.gif  wub.gif  wub.gif

100% sutinku. as kartais ir bijau ko beklausti, nes tos temos tiek potemiu turi doh.gif deja, visu ju sekti tikrai neturiu tiek laiko...
Atsakyti
norejau paklaust i "tema" smile.gif ar is plikytos teslos lapeliams galima dar ka nors padaryti? pvz geles, dekoracijas.. labai smagu buvo su ja dirbti, noreciau daugiau panaudojimo galimybiu.. blush2.gif
kitas klausimas- kiek laiko galioja geliniai dazai? nu niekur nerandu galiojimo laiko ant ipakavimo g.gif pagal mano tempus turetu uztekti ju n metu, bet ar saugu juos bus vartoti tada? unsure.gif
aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florexile: 16 kovo 2011 - 13:47
ka ismanau,visada smulkiai isaiskinu,ko neismanau-tyliu.o kad ne i ta tema rasoma,ne piktai drebiau,o tik priminiau ir mandagiai nurodziau temos nuoroda,o ne pasakiau-eik ir ieskok!.juk jei jau sukurtos tam tikros temos,tai butent jomis ir reikia naudotis .amen smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 16 kovo 2011 - 14:00
Migle79 .... galvoju , ar kartotis , ką visada sakau apie tavo ....gal vistik nesikartosiu , tik įdėsiu šypselėlę wub.gif wub.gif wub.gif

red69 , na tau dar taip daug kartų nesu sakiusi , tai pasikartosiu .... nuostabūs tortai , tvarkingi , užbaigti wub.gif wub.gif wub.gif

Vienas tortas Medutis , kitas Persikinis ..... dvynukų gimtadieniui , kurie prieš metus , labai pradžiugino savo tėvelius , ateidami į šį pasaulį biggrin.gif .

Pastilažas , masytė .

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 16, 15:01)
Migle79 .... galvoju , ar kartotis , ką visada sakau apie tavo ....gal vistik nesikartosiu , tik įdėsiu šypselėlę  wub.gif  wub.gif  wub.gif

red69 , na tau dar taip daug kartų nesu sakiusi , tai pasikartosiu .... nuostabūs tortai , tvarkingi , užbaigti  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Vienas tortas Medutis , kitas Persikinis ..... dvynukų gimtadieniui , kurie prieš metus , labai pradžiugino savo  tėvelius , ateidami  į šį pasaulį biggrin.gif  .

Pastilažas , masytė .

aaaiiiii,koks svelnumas wub.gif
Atsakyti
Cipciuk aš tuoj swoon.gif man spaudimas sukylo lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos 4u.gif

Cipciuk, tokie spalvingi, žaismingi tortukai wub.gif

QUOTE(neramuole @ 2011 03 16, 10:11)
prasau patarimo kaip taip graziai padarot akytes, ispiesiat ar is atskiru gabaliuku? atrodo ims ir mirktels bitute, prasau pamokinkit arba imeskit nuoroda jei jau buvo apie tai kalbeta, aciu  4u.gif

QUOTE(zuliaska @ 2011 03 16, 10:42)
o neramuolei pritariu, kaip išpaišyti, taip tikroviškai veidus, nesuprantu...
Jokios nuorodos ar teorijų, kaip nupiešti akis neturiu. Darau, kaip man atrodo mirksiukas.gif Neturiu tinkamų baltos spalvos dažų, tai akis padarau iš masės, o paskui paspalvinu - mėlyna (arba ruda, arba žalia ir pan.), juoda spalvomis. Tokia ir paslaptis ax.gif
Atsakyti