Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus . pyragus ir kitus skanėstus

red69 noriu paklaust del to velveto, mano sesei jis abai patiko, atsiunte man recepta. ar tu irgi dedi raudonus dazus i biskvita, ar kitaip sukies?
Atsakyti
migle79 kempiniukas thumbup.gif o bitute blink.gif nematyta gera ideja man patyko viskas dailiai padaryta 4u.gif gaila butu suvalgit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 03 15, 19:40)
red69 noriu paklaust del to velveto, mano sesei jis abai patiko, atsiunte man recepta. ar tu irgi dedi raudonus dazus i biskvita, ar kitaip sukies?

Dedu rolleyes.gif .Manau kitaip jis nebūtų "raudonasis velvetas".
Aš dedu Dr.Oetker skystus dažus.
beje,tortas tikrai labai skanus,viena moteris jau virš dviejų metų tik jį pas mane vis užsisako bet kokiai progai wub.gif
Atsakyti
jei mmg pliksiu per nakti, ar atgaivinsiu ja is ryto?
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 03 16, 00:38)
jei mmg pliksiu per nakti, ar atgaivinsiu ja is ryto?

Taip, drasiai
Atsakyti
Aš irgi noriu paklaust.Kepiau Napoleoną kepiau,viskas tvarkoj,sutepiau,gražus,lygutis,dailutis ir t.t.,ir susmego per vidurį po kelių valandų,tai gerai,kad antrą aukštą dėjau,tai užsimaskavo kažkiek,bet vistiek,kai žinojau,tai matėsi sad.gif
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(red69 @ 2011 03 15, 23:12)
Aš irgi noriu paklaust.Kepiau Napoleoną kepiau,viskas tvarkoj,sutepiau,gražus,lygutis,dailutis ir t.t.,ir susmego per vidurį po kelių valandų,tai gerai,kad antrą aukštą dėjau,tai užsimaskavo kažkiek,bet vistiek,kai žinojau,tai matėsi sad.gif
Ačiū.

susmego napoleonas???? blink.gif net ysivaizduot neiseina g.gif nu nelygu koky petepima darei, nes as visad darau ta smetoniska napoleona, tj jis tvirtas tikrai, susmegtu nebent jei su ranka gerai paspausciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimita @ 2011 03 15, 23:58)
susmego napoleonas???? blink.gif  net ysivaizduot neiseina g.gif nu nelygu koky petepima darei, nes as visad darau ta smetoniska napoleona, tj jis tvirtas tikrai, susmegtu nebent jei su ranka gerai paspausciau  smile.gif

gal galima butu smetonisko napaleono recepteli. noreciau ir pacios teskos ir pertelimo, nes jie man toki skanus budavo. as turiu viena recepteli pagal kuri kepu, bet jis netoks vistiek. nors skanus.
Atsakyti
aha,susmego sad.gif.... pirmą kart kai dariausi sau,tai viskas normaliai,patiko be galo,tačiau antrą kart dariau iš pusės normos,viskas tvarkoj,uždengiau mase ir .tt. pastovėjo ir susmego.Moteris net klausė,kiek sluoksnių gavosi,nes plonytis atrodė doh.gif nors toks nebuvo,kol nesusmego..
O db vėl iš pilnos normos gaminau ,ištraukiu iš šaldytuvo sutepus po kiek laiko,žiūriu vėl susmegęs,bandžiau lygint sviestiniu kremu,bet kiek jo reiktų,kad gautųsi lygutėlis....tai sakau,gerai,kad antras aukštas buvo,maskavo nors kiek .

P.S.Napoelonas iš vaikystės srovės atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo red69: 16 kovo 2011 - 01:31
QUOTE(red69 @ 2011 03 16, 00:29)
aha,susmego sad.gif.... pirmą kart kai dariausi sau,tai viskas normaliai,patiko be galo,tačiau antrą kart dariau iš pusės normos,viskas tvarkoj,uždengiau mase ir .tt. pastovėjo ir susmego.Moteris net klausė,kiek sluoksnių gavosi,nes plonytis atrodė doh.gif  nors  toks nebuvo,kol nesusmego..
O db vėl iš pilnos normos gaminau ,ištraukiu iš  šaldytuvo sutepus po kiek laiko,žiūriu vėl susmegęs,bandžiau lygint  sviestiniu kremu,bet kiek jo reiktų,kad gautųsi lygutėlis....tai sakau,gerai,kad antras aukštas buvo,maskavo nors kiek .

kaip idomiai, labai labai keista, kad susmego, nes jis toks tvirtas tortas. o koks jusu pertepimas, sviestinis? ar kazkoks kitas?
Atsakyti
QUOTE(red69 @ 2011 03 16, 02:29)
aha,susmego sad.gif.... pirmą kart kai dariausi sau,tai viskas normaliai,patiko be galo,tačiau antrą kart dariau iš pusės normos,viskas tvarkoj,uždengiau mase ir .tt. pastovėjo ir susmego.Moteris net klausė,kiek sluoksnių gavosi,nes plonytis atrodė doh.gif  nors  toks nebuvo,kol nesusmego..
O db vėl iš pilnos normos gaminau ,ištraukiu iš  šaldytuvo sutepus po kiek laiko,žiūriu vėl susmegęs,bandžiau lygint  sviestiniu kremu,bet kiek jo reiktų,kad gautųsi lygutėlis....tai sakau,gerai,kad antras aukštas buvo,maskavo nors kiek .

ar kepdama paplotelius su sakute subadei? nes tikriausiai pas tavebuvo daug pusliu,uzdejai krema ir jos luzo
Atsakyti
mergaites,truputi temose pasiklydote smile.gif apie receptus,kaip ka kepti tema yra cia http://www.supermama...;#entry45494478 mirksiukas.gif
Atsakyti