Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus . pyragus ir kitus skanėstus

Ačiū labai už gražius žodžius apie mano torčiukus 4u.gif

QUOTE(k.lapelyte @ 2011 03 15, 11:16)
ooo,gavai uzsakyma ne su beze  biggrin.gif ,o su dengimo mase. norejai sakei daryti labai su deng.mase  thumbup.gif  graaazu
Aha, pasirodo yra ir masės mėgėjų biggrin.gif

QUOTE(Smulkmena @ 2011 03 15, 11:34)
Migle79, kaip darei bitutę? Man reikia torto su bitutėm, nelabai randu pavyzdžių, o įgūdžių puošybai daug neturiu... Ar dažei su maistiniais dažais pastiliažą ir ar galima tas figūrėles labai iš anksto pasidaryt, pvz. prieš savaitę? Laikyti šaldytuve ar kambario temp.? Ačiū
Bitutę nulipdyti labai lengva. Kūnelis šiek tiek kitoks nei meškiuko. Jis smailėjantis link galo ir galas užriestas už nugaros (gaunasi kažkuo panašus į kablį). Bet iš esmės galima daryti kūnelį ir paprastai, kaip lipdant meškiuką. Juosteles galima nupiešti arba iškirpti ir priklijuoti iš juodos (ar rudos) spalvos masės. "Antenos" padarytos iš makaronų. Jei turėsi klausimų dėl lipdymo, rašyk į až.

Papuošimus iš pastilažo gali pasidaryti iš anksto. Net ir geriau, tada visos dalys gerai išdžiūna. Figūrėlrs visuomet laikau kambario temperatūroje, šaldytuve nebandžiau laikyti.

Masę lipdyti darau baltos spalvos, paskui paimu reikiamą masės kiekį ir nudažau maistiniais Americolor ar rusiškais geliniais dažais.

Parodysiu dar porą torčiukų smile.gif
"Sponge Bob":
user posted image
Viduje - šokoladinis tortas su vyšniomis. Papuošimai - pastilažas, šokoladinė sald. masė, petinicija (t.y. pirktinė masė).

"Bitutė-pamaiva":
user posted image
Viduje - vaisinis tortas. Papuošimai - pastilažas, šokoladinė sald. masė.
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 03 15, 14:55)
Red69, labai dailūs Jūsų tortai  thumbup.gif
mergytės būč uždėjus ir visą 1000, jei tik būčiau turėjus, pasibaigė dideli nominalai, o kol kas į Kauną bevažiuos ir bus krizė, kol išbaigsim smulkesnes tongue.gif
turėjau juodo šokolado saldainių masės ir balto šokolados saldainių masės, sujungiau abi mases, nes zapadlo buvo naują maišytis, dar truputis balto pastilažo, žodžiu likučius suminkiau ir gavosi  ax.gif

Ačiū 4u.gif
aš net nesu bandžiusi balto šokolado masės,tik juodo,o maišyta tai labai jau dailiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Olesta, turtingas maišiukas thumbup.gif

red69, labai puošni Barbi wub.gif Torčiukas su rožėmis labai dailus 4u.gif Mielos spalvos.
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2011 03 15, 14:59)
Ačiū labai už gražius žodžius apie mano torčiukus 4u.gif
Parodysiu dar porą torčiukų smile.gif
"Sponge Bob":

Viduje - šokoladinis tortas su vyšniomis. Papuošimai - pastilažas, šokoladinė sald. masė, petinicija (t.y. pirktinė masė).

"Bitutė-pamaiva":
Viduje - vaisinis tortas. Papuošimai - pastilažas, šokoladinė sald. masė.

Nu įspūdingi bigsmile.gif o bitutė išvis be žodžių doh.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Migle79 @ 2011 03 15, 15:04)
Olesta, turtingas maišiukas thumbup.gif

red69, labai puošni Barbi wub.gif Torčiukas su rožėmis labai dailus 4u.gif Mielos spalvos.

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
red, nu jau barbe wub.gif liabai liabai wub.gif kiek svere?
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2011 03 15, 15:28)
red, nu jau barbe  wub.gif liabai liabai  wub.gif kiek svere?

Ačiū 4u.gif ,svoris 2,8kg. smile.gif
Atsakyti
koks kempinius fainas su geliu puokste bigsmile.gif o bitute tokia sexulka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 15 kovo 2011 - 17:25
Migle79, bitutės kokios gerulės, eina sau, labai gražūs veidukai smile.gif Kempiniukas pats gražiausias, kokį yra tekę matyti apskritai, man jau jie alergiją kelia, nebenoriu aš jų blush2.gif o saulėgrąžos idėja labai labai įdomi smile.gif ir be abejo puikiai išpildyta smile.gif

jooo, barbės sijonas pagerintas, labai labai gražu:)
Atsakyti
as su klausimuku blush2.gif ar cipciuko pastilaza reikia laikyti saldytuve ar siaip padejus kambario temperaturoj ar galima iskart padarius dengti torta g.gif
Atsakyti
nereikia laikyti šaldytuve, kambario temperatūroje sandariai maišiuke laikomas...jei nelips prie stalo, galit ir iš karto dengti...aš tai pasidarau iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 03 15, 19:17)
nereikia laikyti šaldytuve, kambario temperatūroje sandariai maišiuke laikomas...jei nelips prie stalo, galit ir iš karto dengti...aš tai pasidarau iš anksto 4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(red69 @ 2011 03 15, 15:53)
Rožinis tortas smile.gif 

wub.gif gražus wub.gif

QUOTE(Migle79 @ 2011 03 15, 15:59)
"Sponge Bob":
"Bitutė-pamaiva":

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti