Migle,tavo darbeliai visada tokie mieli
turiu klausima del daugiaauksciu tortu, kas darote pasakykite man ar statot i tortus, ta prasme tarp aukstu kokius sutvirtinimus kad nesusmegtu jie ar dedat tiesiog viena ant kito ir viskas?
Migle grooziss
Migle grooziss
Migle, pavarei savo perliukų, kaip visada nuostabūs tortai
jeigu tortai pakankamai tvirti, statau vieną ant kito, jei minkštesni, smeigiu kokteilinius šiaudelius, ties danga nukerpu, ant viršaus padėkliukas plonytis, ant jo tortas, ir jei trečias aukštas dedasi, irgi taip pat...
jeigu tortai pakankamai tvirti, statau vieną ant kito, jei minkštesni, smeigiu kokteilinius šiaudelius, ties danga nukerpu, ant viršaus padėkliukas plonytis, ant jo tortas, ir jei trečias aukštas dedasi, irgi taip pat...
QUOTE(Olesta @ 2011 03 15, 13:47)
Migle, pavarei savo perliukų, kaip visada nuostabūs tortai
ojezau aciu kokia gera ideja, kokteiliniai siaudeliai o kiek ju dedi, ar daug?
QUOTE(vanda_zydi @ 2011 03 14, 16:23)
ziuriu, cia labai uzvire diskusija del mano pasisakymo apie torta su falu
o as pritariu siaip nuomonei, man lygiai taip pat tokie tortai yra vulgarus, jeigu buciau gavusi toki torta per mergvakari, ne tik kad buciau nevalgiusi, bet dar ir isizeidusi. Viskam yra normos. Kuo toliau sis pasaulis tuo labiau ritasi zemyn.
Taip yra zmoniu ,kuriems tai patinka, tai valio tegul ir perka, kad tokie tortai gaminami reiskiasi yra paklausa. kaip sakant kiek zmoniu tiek skoniu, poreikiu ir noru.
Ir cia viesas forumas ir manau ,kad zmogus atejes gali isreiksti kokia tik nori nuomone , jeigu nepatinka ,o kodel turetu nutyleti........... mes skirtingi tai ir nuomones neturi sutapti.
P.S. Cia tik mano issakyta nuomone,niekam konkreciai jos netaikau
QUOTE(AGLYTĖ @ 2011 03 15, 13:56)
Ir cia viesas forumas ir manau ,kad zmogus atejes gali isreiksti kokia tik nori nuomone , jeigu nepatinka ,o kodel turetu nutyleti........... mes skirtingi tai ir nuomones neturi sutapti.
bet juk čia tortų puošimo tema o ne tema apie "pimpius" ir "papus" ne tokia jos paskirtis kad ateiti ir drėbti jog tai vulgaru
diskusija baigta, pasiekus maksimalų debatų ne į temą skaičių
imkit pataršykit tortą, dėl krakmolo galit nieko nesakyti, nuotraukoj ir pati jį matau, ant torto nematau nors nušaukit, blizginti kaip katino pautų nenorėjau, tai palieku kaip yra, kad ir kaip keista bebūtų, pirmasis mano maišas, viduj varškės tortas, dengta šokoladine saldainių mase, pinigiukai šokoladiniai ir vafliniai...
imkit pataršykit tortą, dėl krakmolo galit nieko nesakyti, nuotraukoj ir pati jį matau, ant torto nematau nors nušaukit, blizginti kaip katino pautų nenorėjau, tai palieku kaip yra, kad ir kaip keista bebūtų, pirmasis mano maišas, viduj varškės tortas, dengta šokoladine saldainių mase, pinigiukai šokoladiniai ir vafliniai...
Migle79, kaip visada pritrenkiantys tortai, jie tokie mieli kaip paveiksliukai
Olesta labai gražus maišas, popierinių kupiūrų nominalai nedideli, nelabai turtingas maišas, krizė nesibaigė??? Reikėjo užmesti pora penkiašimtinių
Olesta labai gražus maišas, popierinių kupiūrų nominalai nedideli, nelabai turtingas maišas, krizė nesibaigė??? Reikėjo užmesti pora penkiašimtinių
QUOTE(Migle79 @ 2011 03 15, 11:12)
Atnešiau ir aš keletą savo darbelių
toks lengvumas dvelkia nuo jūsų tortų vasara artėja ...
QUOTE(stebukliukas13 @ 2011 03 15, 14:00)
ko dingus iš TRVŽ
Laba diena,kaip pavasariu pakvipo pamačius Cipsiuko nuostabų tortą
Migle79,kokie gražūs visi tortukai,figūrėlės labai gražios
O Dianockos darbeliai iš koto verčia,visi puikūs,tačiau su kempine ir Memendemsais išvis be žodžių
Olesta,koks turtingas maišiukas,graži labai spalva,kaip tokią išgaunat?
Ir dar,kažkur kažkuri moteriškaitė rašė,kur nusipirkti tokių kupiūrų lietuviškų,bet niekaip neprisimenu kur,gal galite pasakyti?
ačiū
K.Lapelyte,aš irgi pritariu visumai,kad labai dielė pažanga pas Jus tortų dekoravime
Na,o pas mane šįkart tik du tortukai:
Barbė,šokoladiniai biskvitai,grietinėlė,vyšnios,likeris,pastilažas:
Rožinis tortas raudonasis velvetas,cukrinė masė ir tylo pudra:
Migle79,kokie gražūs visi tortukai,figūrėlės labai gražios
O Dianockos darbeliai iš koto verčia,visi puikūs,tačiau su kempine ir Memendemsais išvis be žodžių
Olesta,koks turtingas maišiukas,graži labai spalva,kaip tokią išgaunat?
Ir dar,kažkur kažkuri moteriškaitė rašė,kur nusipirkti tokių kupiūrų lietuviškų,bet niekaip neprisimenu kur,gal galite pasakyti?
ačiū
K.Lapelyte,aš irgi pritariu visumai,kad labai dielė pažanga pas Jus tortų dekoravime
Na,o pas mane šįkart tik du tortukai:
Barbė,šokoladiniai biskvitai,grietinėlė,vyšnios,likeris,pastilažas:
Rožinis tortas raudonasis velvetas,cukrinė masė ir tylo pudra:
Red69, labai dailūs Jūsų tortai
mergytės būč uždėjus ir visą 1000, jei tik būčiau turėjus, pasibaigė dideli nominalai, o kol kas į Kauną bevažiuos ir bus krizė, kol išbaigsim smulkesnes
turėjau juodo šokolado saldainių masės ir balto šokolados saldainių masės, sujungiau abi mases, nes zapadlo buvo naują maišytis, dar truputis balto pastilažo, žodžiu likučius suminkiau ir gavosi
mergytės būč uždėjus ir visą 1000, jei tik būčiau turėjus, pasibaigė dideli nominalai, o kol kas į Kauną bevažiuos ir bus krizė, kol išbaigsim smulkesnes
turėjau juodo šokolado saldainių masės ir balto šokolados saldainių masės, sujungiau abi mases, nes zapadlo buvo naują maišytis, dar truputis balto pastilažo, žodžiu likučius suminkiau ir gavosi
labai grazi barbe