Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus . pyragus ir kitus skanėstus

aigalva nedirba.... blush2.gif norejau dar pasakyti,kad isbandziau plikytos teslos lapelius,super!patikoir taps ji mano favorite lapeliams thumbup.gif
Atsakyti
Noriu paklaust del sokolado mases paruostos sokoladinems rozems gaminti, kiek laiko ji tinka valgymui smile.gif ax.gif . Stovi saldytuve nuo lapkricio men. doh.gif
Atsakyti
rivera,2011 03 14, 15:05
Noriu paklaust del sokolado mases paruostos sokoladinems rozems gaminti, kiek laiko ji tinka valgymui smile.gif  ax.gif . Stovi saldytuve nuo lapkricio men.

Jeigu šaldytuve turėtį būti viskas gerai, reikia paragauti, aš buvau pasidariusi šokoladinių gėlyčių, tai po kiek laiko jos karstelėjo, manau nuo medaus, gal kokia reakcija
Atsakyti
Noriu vaikiškam tortui bitutes padaryti iš marcipaninės masės. Maistinių dažų pardėj neradau, kaip galėčiau marcipaną nudažyti geltonai ir juodai?

Ir gal kas užmatė kur gražias bitutes kaip žingsnis po žingsnio pasidaryti?
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2011 03 14, 08:41)
dianočka..labai gražu wub.gif o sakyk kaip tuos kvadratėlius padarei-po 1 deliojai g.gif
zuliaska,gražūs tortai..su karieta man labai ir visi kiti smile.gif

kvadraciukus deliojau po viena....turiu ispauda kvadraciuku:)
Zuliaska - faina karieta su poniuku thumbup.gif ir medziotojo torciukas toks isskirtinis... smile.gif
dekui vosoms uz pagyras:)
Atsakyti
QUOTE(meljola @ 2011 03 14, 13:18)
aigalva nedirba.... blush2.gif norejau dar pasakyti,kad isbandziau plikytos teslos lapelius,super!patikoir taps ji mano favorite lapeliams thumbup.gif

sveikos merginos mirksiukas.gif man plikyti lapeliai irgi lb patiko thumbup.gif thumbup.gif KLAUSIMAS KIRBEI:kiek ilgai juos galima laikyti? Nes,as dariau is vienos normos-ju gavosi tikrai nemazai drinks_cheers.gif atrodo gerai isdziuvo,tai sudejau dezuten ir pakeliau ant spintutes-ir jie man supelijo schmoll.gif (ar negalima ju sandariai uzdaryti?) aciu,uz ats mirksiukas.gif

na,o kepti kepam,kepam,minkom,maisom,tik cia nekeliu,nes nelabai turiu ka parodyti-tas pats "makliavojimas"su beze biggrin.gif
Atsakyti
ziuriu, cia labai uzvire diskusija del mano pasisakymo apie torta su falu ir kazkuri pastebejo, kad jo pavadinimas slyksciu yra nepagarba kepejai. tai pries konkrecia kepeja as neturiu nieko pries, net pries konkretu torta nieko neturiu, tiesiog VISI tokie tortai yra slykstus; lygiai taip pat kaip tas kur buvo parodytas su isange, ar kuo issaukianciau pademonstruotos krutys ir visai nesvarbu kokiomis spalvomis ar drugeliais tas falas nuspalvintas. nepriklausau megztoms beretems ir sugebu pasigrozeti graziai / meniskai atvaizduotu nuogu zmogaus kunu ar jo dalimis, taciau tokie tortai mano supratimu yra vulgarybe, leksto jumoro jausmo atspindys ir beskonybe. Galbut jie neatspindi kepeju skonio ar preferenciju ir galbut kepejas pats tokio nekeptu ir nedovanotu savo draugams ar seimai, taciau, is kitos puses, su pistoletu niekas prie galvos nestovi...
Atsakyti
Smulkmena,o tavo marcipanas negeltonas?????? nes jo buna ir geltono,jei neklystu migdolinio skonio????,na o del juodo dazymo be dazu nezinau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vaura @ 2011 03 14, 16:25)
Smulkmena,o tavo marcipanas negeltonas?????? nes jo buna ir geltono,jei neklystu migdolinio skonio????,na o del juodo dazymo be dazu nezinau schmoll.gif

Na jei ner dazu , bandyciau tirpint juoda sokolada ir su tuo paciu teptuku plonai brezt, gal gautusi g.gif .
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2011 03 14, 19:12)
Na jei ner dazu , bandyciau tirpint juoda sokolada ir su tuo paciu teptuku plonai brezt, gal gautusi g.gif .

čia tai idėja, mėginsiu! o marcipaną dariau pati, jis tokios neaiškios spalvos, o norisi ryškių geltonų bitučių...
Atsakyti
jei jau tokia tema uzvire biggrin.gif

merginos, jus man pasakykite koki grazu torta, nevulgaru ir negaslu galima butu padaryti mergvakariui? ax.gif
Atsakyti
pas mus tikrai buvo dariusios mergaites nevulgarius ir mergvakariui.

del plikytu lapeliu, tai pas mane tikrai daug menesiu jie gulejo, bet jie buvo padekle ant saldytuvo, tai jiem tikrai nebuvo, tai manau kad jie sandariai uzdaryti ir supelijo
Atsakyti