Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus . pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 14, 09:17)
Na bet jus nuo dusios pasakykit dabar, tai cia negalima kritikuot, o reik tik girt?

jei mano lepiosku niekas nekritikuotu,nusivaziuociau turbut i lankas smile.gif man patinka kai sakoma tiesa,kad ir kokia ji butu.tiesa vercia tobuleti.gaila tik,kad cia mazai kas sureaguoja i mano gaminius.matyt dauguma mandagiai nutyli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 03 14, 09:45)
kad būtų išsakyta konstruktyvi kritika,

drinks_cheers.gif Butent - Konstruktyvi kritika, kai patariama, kaip ir ka padaryt geriau, graziau, lengviau, tobuliau, o ne komentarai, kad zmones nenori uz per dideli mases kieki moket ar panasus pasakymai. Kai kurie zmones nelabai supranta, kas tai yra kritika. O paskui stebisi, kodel kyla zmoniu nepasitenkinimas.

Dianocka - zaviuosi jusu tortais wub.gif Tas pirmas su daug saldainiuku.. wub.gif

Ir visu kitu mergyciu puikus tortai, naujos idejos thumbup.gif
Atsakyti
Aš už kritiką, net jeigu tortas idealiai padarytas, bet kokie pastebėjimai ar mintys ką galima buvo padaryti kitaip, skatina tobulėti.
Atsakyti
Aij, verciau neprasidesiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 14 kovo 2011 - 09:58
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 14, 09:55)
Aij, verciau neprasidesiu biggrin.gif

teisingai 4u.gif stovi baloj iki geros vietos ir neburbuliuok, o tai paskęsi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianocka @ 2011 03 13, 20:29)
Sveikos merginos,

ziuriu idomia temuke uzvedusios  thumbup.gif kita savaite manes laukia vyriskio pasidizaivimas doh.gif nelabai man patinka daryti tokius tortus, ale jei reikia tai reikia blush2.gif
Kiek graziu torciuku prikepet, Cypcciukas jau pavasariu alsuoja  smile.gif
atnesu kelis darbelius:

juodasisi miskas ir MMG...

snickersas ir MMG...

medaus su zele ir MMG....

labai simpatiski tortukai,ypac pirmas ir antras.man jie visiskai kitoki nei anksciau tavo daryti,as uz siuos thumbup.gif Ziuriu visai cia idomi pokalbiu laida per du puslapius uzvire,nors buvo ka paskaito ir pasijuoke biggrin.gif O del kritikos,as tik uz kad ir kokia ji bebutu,nuo to tik galima dar labiau stengtis.Juk niekada taip nebus,kad visom viskas patiktu ir kartais manau ner cia ko pykti.Kiek zmoniu ,tiek ir skirtingu nuomoniu...
Atsakyti
tai tada kepam, rodom, mokomės ir gyvenam taikiai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Mamytes,noriu patarimo blush2.gif Nemoku padaryt graziu papuosimu.Gal zinote,ar ju imanoma cia SM uzsisakyti ir papuosti savo pacios kepta torciuka? ax.gif
Atsakyti
Kokie Dianockos tortai wub.gif Pirmasis nerealus, spalvotas, tie saldainiukai dideli kokie simpatulkos thumbup.gif Antrojo siužetas labai įdomus, nematytas bigsmile.gif Kitty mašinytė labai miela wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neli: 14 kovo 2011 - 11:47
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 03 14, 09:48)
jei mano lepiosku niekas nekritikuotu,nusivaziuociau turbut i lankas  smile.gif  man patinka kai sakoma tiesa,kad ir kokia ji butu.tiesa vercia tobuleti.gaila tik,kad cia mazai kas sureaguoja i mano gaminius.matyt dauguma mandagiai nutyli  biggrin.gif

va va kartais idedi ir lauki akis isputus kas netaip, ale tokioje gausoje tortukas dingsta net nepastebetas ax.gif juk kiekviena karta nerasysi kad laukiu kritikos ir patarimu
Papildyta:
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 03 14, 09:48)
jei mano lepiosku niekas nekritikuotu,nusivaziuociau turbut i lankas  smile.gif  man patinka kai sakoma tiesa,kad ir kokia ji butu.tiesa vercia tobuleti.gaila tik,kad cia mazai kas sureaguoja i mano gaminius.matyt dauguma mandagiai nutyli  biggrin.gif

va va kartais idedi ir lauki akis isputus kas netaip, ale tokioje gausoje tortukas dingsta net nepastebetas ax.gif juk kiekviena karta nerasysi kad laukiu kritikos ir patarimu

beja, Dianockos tortukai suzavejo savo isskirtinumu, nematytomis idejomis, ir visisku isbaigtumu, nuosirdziai zaviuosi Jumis
Atsakyti
Nu jau groziu,groziu,kaduzderejo po savaitgalio,labai grazus visumergaiciu torciukai bigsmile.gif
as irgi atitempiu du jusu teismui biggrin.gif labaidaug klaidu,bet stengiuosi,padariusi matau,kas netaip turetu buti.... schmoll.gif
user posted image
user posted image
viduje rafaelo biskvitas,grietines pertepimassu persikais ir zle gabaliukais,dar vienas varskes pertepimas,opapukai,dieve gavosdideli,tai (stiklo sukes)virsus cipciuko cukrine dengimo mase,sokoladas,
user posted image
sitam viskas taspats ir vidue ir papuosime smile.gif
Atsakyti
as tai neturiu ka kritikuoti, nes pati retai bekepu, o jusu sedevrais tik zaviuosi ir vis saviskiams rodau koki nuostabus darbai. cipciuko labai mielas pavasariskas torciukas su kaciukais, ( primine vaikyste).
Dianockos kaip visada man labai nuostabus, as vis laukiu kada ateis ir ka nors nuostabaus ides tongue.gif . O kas ten viduje tu dideliu saldainiuku irgi tortas ar kazkas kitas?
Atsakyti