Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus . pyragus ir kitus skanėstus

Dianocka,visi visi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 03 13, 23:40)
Dianočka, garbės žodis, atvipo stalčius, net dantys nutirpo, kol susirinkau atgal žandikaulius, nu NEREALIAI FANTASTIŠKAI GRAŽŪS tortai  thumbup.gif grįžtu dar pasižiūrėti...nu nerealūs...BRAVO, esi tikras TALENTAS  4u.gif

prajuokinot Olesta pries miega...dekui dekui 4u.gif , ale gera cia man juoko doze pries miega su tais zandikauliais lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
siaip Dianockos tortukus ir nematydama nico galedavau pasakyti,kad cia jos.sikart nebent is israityto skaiciuko galima pazinti-visa kita ,mano akim,kiek kitokio stiliaus.man patiko-10balu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 13, 23:04)
bambambuzas , neeikvok savo nervų , nieko tuo nepakeisi , kas norės įkasti , ras kaip ...tai šaknys maišys , tai raidės , tai veido mimika , o kad dauguma nenori čia dėti savo tortukų tikrai gaila , nes ir senos ( anot tavęs ) randa gerų įdėjų naujokių darbuose , aš nuo savęs sakau  ...drąsiau merginos  victory.gif .

nu aš tai nežinau, mane tai čia nervina dažnai tie bereikšmiai ginčai, pasakai savo šiokią tokią kritiką, tai pradeda sakyt, kad torto negalima įdėti. man tai atrodo normalu, gavau ir aš kritikos savu laiku, tiesą pasakius ir dabar gaunu tikrai kai reikia, ir nepykstu, o tikrai džiaugiuosi, pasižiūriu ir tikrai galvoju tiesą man pasakė. kai buvo pirmi tortai su kritika gaunama, tai taip nemalonu būdavo, nežinau kodėl, o su laiku atėjo ir tokie dalykai, kad kritika yra maloni ir padeda labai tobulėt.
tai ta proga, kad senai dėjau smile.gif įdedu ir aš smile.gif galit pakritikuoti, aš tikrai npykstu;)
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

sorry jei pasikartojo foto, daugeliui tortukų pati daug priekaištų tikrai daug turiu smile.gif bet yra kaip yra:)
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 13, 12:27)
O va kačiukai , rankų darbo , jokia formelė čia nepadės  smile.gif .
Nuostabus tortas  wub.gif ...spalvos , tinklelis , gėlių sudėjimas  wub.gif ...ir paukštukas nuostabus sėdi ant palangės  biggrin.gif .

Ačiū visoms , už mano pavasario dvelksmo įvertinimą  aciuks.gif.

Aciu Cipciukeli uz ivertinima,malonu tai sulaukti is Jusu blink.gif
Zibute 77,sonuose lygei toks pat tinklelis kaip ir virsuj,negalejau niekaip geriau nufotografuoti ir taip bandziau ir virtuvej ir salione
Atsakyti
nu jau dianochkos tortai tobuli smile.gif nu galima nuvirsti pamačius tortus. nuostabu, gerai kad vaikai nemato, o tai įsigeistų tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2011 03 13, 23:54)

ziuriu raideles tokias pat kaip mano turi, ar lengvai issiima ir su kokia mase geriausiai? dariau uzraa tai 'm' tik is recio kato isemiau g.gif
Atsakyti
3,4,5 man patys graziausi wub.gif wub.gif
koks svoris 1 - mojo tortuko. atrodo nemazas
Atsakyti
gal apie 5kg kad jau senai dariau nebepamenu smile.gif
Atsakyti
dianočka..labai gražu wub.gif o sakyk kaip tuos kvadratėlius padarei-po 1 deliojai g.gif
zuliaska,gražūs tortai..su karieta man labai ir visi kiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 13, 21:43)
Pilnai sutinku , tuo lab , kad darbas puikus .....bet juk čia mėgstama kritikuoti , ar ne  mirksiukas.gif ...kai kas net tortų nebededa dėl to , o gaila .

Na bet jus nuo dusios pasakykit dabar, tai cia negalima kritikuot, o reik tik girt? Na ciupt uz vadziu, vel nuo pradziu, bet as taip suprantu... nes jei tik pasakai, kas nepatinka, ir diskusija uzverda unsure.gif as kaip minejau, mazai kepu, todel nededu, o jei ir kepciau, tai pagyru man nereik, isgiria kam reik realiai biggrin.gif
Atsakyti
aš tai visą laiką maniau, kad mes to ir siekėme, kad būtų išsakyta konstruktyvi kritika, kad su sekančiu tortu žmogus imtum ir pasitaisytum...man geriausias pavyzdys Asseni, va jinai tai moka, nei peikia, nei ką, ateina, pasako, yra taip taip ir anaip, padaryk taip taip ir anaip, viskas aišku tada thumbup.gif
Atsakyti