Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus . pyragus ir kitus skanėstus

bet mergytės, jei nepasakysim viena kitai kas negerai mūsų galva, tai taip ir nepatobulėsim ax.gif tik reikia mokėti tai daryti neįžeidžiai ir be sarkazmo ir manau viskas bus ok... 4u.gif

kieno jau dailūs, to dailūs, o kam reikia pasistengti, tai tikrai verta pasakyti, kad jei jau įlipo žmogus į tą košę, norisi matyti to žmogaus augimą toje srityje...

ir pavyzdžiui Lapelytė tikrai yra padariusi pažangą, per užsispyrimą pasieks vieną dieną savo... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 13, 22:28)
Suprantat , kiekviena šeima yra kitaip aukėjama
--
Aš kaip pavyzdį , skambina moteris virš penkiasdešimt metų ir prašo , kad padaryčiau jos dukrai tortą

mes aukleti gan laivai, bet yra tam tikros normos, as pvz iki siol prie tevu susikeikusi pasimetu, nes negalima...ir savo vaikus taip aukleju...
--
na jau tai cerezciur sakyciau. as jei daryciau, tai gink dieve netikroviska, isvis i 'vuruka' paversciau, kad ir kauboju - labai vyriskas personazas, o pistoletas rankytej butu subtili uzuomina i 'saudyma' ... bet kad vulkanus realistiskus lipdyt, tai... jau ir glostyt nesutikciau... aciu
Atsakyti
Sveikos merginos,

ziuriu idomia temuke uzvedusios thumbup.gif kita savaite manes laukia vyriskio pasidizaivimas doh.gif nelabai man patinka daryti tokius tortus, ale jei reikia tai reikia blush2.gif
Kiek graziu torciuku prikepet, Cypcciukas jau pavasariu alsuoja smile.gif
atnesu kelis darbelius:

juodasisi miskas ir MMG...

user posted image

snickersas ir MMG...

user posted image

medaus su zele ir MMG....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 03 13, 19:39)
yra daugiau paprastesniu sriftu, kuriuos galima maistiniais dazais ant mases uzrasyt dar nuo studiju laiku turiu papkej spintoj visokiu sriftu rasymo pavyzdziu ax.gif

o kuo rasyt? tuo paciu plunksnakociu? nu jei taip....blyn, gera ideja bigsmile.gif nebepirksiu tu raidziu. bet susimoves, nebepataisysi g.gif nors ir atvirute rasant nebepataisai... nesvarbu, zodziu, geras patarimas. ACIU. 4u.gif

siaip kiek cia lankausi, apie metus gal, lapelyte man istrigusi kaip labiausiai pazengusi. ir visada jos darbu laukiu del to kad pamatyt progresa. saunuole esi ir taskas. 4u.gif

nu gal kazkas pasakys, atsirado is pelenu davatka, bet tikrai daug nekepu, o jei kepu saviem, tokiu paprastuciu ner ko cia det. bet... priemiau pirma uzsakyma... belekaip nervuojuos...
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2011 03 13, 23:31)
o kuo rasyt? tuo paciu plunksnakociu? nu jei taip....blyn, gera ideja  bigsmile.gif nebepirksiu tu raidziu. bet susimoves, nebepataisysi  g.gif nors ir atvirute rasant nebepataisai... nesvarbu, zodziu, geras patarimas. ACIU.  4u.gif
siaip kiek cia lankausi, apie metus gal, lapelyte man istrigusi kaip labiausiai pazengusi. ir visada jos darbu laukiu del to kad pamatyt progresa. saunuole esi ir taskas. 4u.gif

nu gal kazkas pasakys, atsirado is pelenu davatka, bet tikrai daug nekepu, o jei kepu saviem, tokiu paprastuciu ner ko cia det. bet... priemiau pirma uzsakyma... belekaip nervuojuos...

aciu

nervavausi ir as priimdama pirma torta,bet nervuojuosi ir dabar kiekviena karta atiduodama torta,o gal netiks,o gal dar kas blogai bus 4u.gif su laiku gal praeis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianocka @ 2011 03 13, 22:29)

kokie tortai wub.gif wub.gif ypac pirmasis wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2011 03 13, 23:31)
o kuo rasyt? tuo paciu plunksnakociu? nu jei taip....blyn, gera ideja  bigsmile.gif nebepirksiu tu raidziu. bet susimoves, nebepataisysi  g.gif nors ir atvirute rasant nebepataisai... nesvarbu, zodziu, geras patarimas. ACIU.  4u.gif

taip su plunksna rasiau, kol kas nedaig, bet jei reiks ir laiska parasyciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū aukščiausiajam , maniau Dianocka nebepasirodys , atsirado karsta.gif ...ir dar su kokiais tortais user posted imageuser posted imageuser posted image.....
Atsakyti
QUOTE(Dianocka @ 2011 03 13, 23:29)
Sveikos merginos,

ziuriu idomia temuke uzvedusios  thumbup.gif kita savaite manes laukia vyriskio pasidizaivimas doh.gif nelabai man patinka daryti tokius tortus, ale jei reikia tai reikia blush2.gif
Kiek graziu torciuku prikepet, Cypcciukas jau pavasariu alsuoja  smile.gif
atnesu kelis darbelius:

juodasisi miskas ir MMG...

snickersas ir MMG...

medaus su zele ir MMG....

man visi be galo grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 03 13, 23:35)
aciu

nervavausi ir as priimdama pirma torta,bet nervuojuosi ir dabar kiekviena karta atiduodama torta,o gal netiks,o gal dar kas blogai bus  4u.gif  su laiku gal praeis  thumbup.gif

kadangi as irgi tik naujoke, tai laukiu atsiliepimu... spirgu tiesiog, kartais net pati paskambinu paklaust ar tiko, nes ne as nuvezu, o brolis man padeda ax.gif
Atsakyti
Dianočka, garbės žodis, atvipo stalčius, net dantys nutirpo, kol susirinkau atgal žandikaulius, nu NEREALIAI FANTASTIŠKAI GRAŽŪS tortai thumbup.gif grįžtu dar pasižiūrėti...nu nerealūs...BRAVO, esi tikras TALENTAS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 13, 23:37)
Ačiū aukščiausiajam , maniau Dianocka nebepasirodys , atsirado  karsta.gif ...ir dar su kokiais tortais user posted imageuser posted imageuser posted image.....

Cypciuk niekur nezadu dingti, pasivaidensiu cia jums retkarciais lotuliukas.gif
Atsakyti