bet mergytės, jei nepasakysim viena kitai kas negerai mūsų galva, tai taip ir nepatobulėsim tik reikia mokėti tai daryti neįžeidžiai ir be sarkazmo ir manau viskas bus ok...
kieno jau dailūs, to dailūs, o kam reikia pasistengti, tai tikrai verta pasakyti, kad jei jau įlipo žmogus į tą košę, norisi matyti to žmogaus augimą toje srityje...
ir pavyzdžiui Lapelytė tikrai yra padariusi pažangą, per užsispyrimą pasieks vieną dieną savo...
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 13, 22:28)
Suprantat , kiekviena šeima yra kitaip aukėjama
--
Aš kaip pavyzdį , skambina moteris virš penkiasdešimt metų ir prašo , kad padaryčiau jos dukrai tortą
--
Aš kaip pavyzdį , skambina moteris virš penkiasdešimt metų ir prašo , kad padaryčiau jos dukrai tortą
mes aukleti gan laivai, bet yra tam tikros normos, as pvz iki siol prie tevu susikeikusi pasimetu, nes negalima...ir savo vaikus taip aukleju...
--
na jau tai cerezciur sakyciau. as jei daryciau, tai gink dieve netikroviska, isvis i 'vuruka' paversciau, kad ir kauboju - labai vyriskas personazas, o pistoletas rankytej butu subtili uzuomina i 'saudyma' ... bet kad vulkanus realistiskus lipdyt, tai... jau ir glostyt nesutikciau... aciu
Sveikos merginos,
ziuriu idomia temuke uzvedusios kita savaite manes laukia vyriskio pasidizaivimas nelabai man patinka daryti tokius tortus, ale jei reikia tai reikia
Kiek graziu torciuku prikepet, Cypcciukas jau pavasariu alsuoja
atnesu kelis darbelius:
juodasisi miskas ir MMG...
snickersas ir MMG...
medaus su zele ir MMG....
ziuriu idomia temuke uzvedusios kita savaite manes laukia vyriskio pasidizaivimas nelabai man patinka daryti tokius tortus, ale jei reikia tai reikia
atnesu kelis darbelius:
snickersas ir MMG...
QUOTE(julioske @ 2011 03 13, 19:39)
yra daugiau paprastesniu sriftu, kuriuos galima maistiniais dazais ant mases uzrasyt dar nuo studiju laiku turiu papkej spintoj visokiu sriftu rasymo pavyzdziu
o kuo rasyt? tuo paciu plunksnakociu? nu jei taip....blyn, gera ideja nebepirksiu tu raidziu. bet susimoves, nebepataisysi nors ir atvirute rasant nebepataisai... nesvarbu, zodziu, geras patarimas. ACIU.
siaip kiek cia lankausi, apie metus gal, lapelyte man istrigusi kaip labiausiai pazengusi. ir visada jos darbu laukiu del to kad pamatyt progresa. saunuole esi ir taskas.
nu gal kazkas pasakys, atsirado is pelenu davatka, bet tikrai daug nekepu, o jei kepu saviem, tokiu paprastuciu ner ko cia det. bet... priemiau pirma uzsakyma... belekaip nervuojuos...
QUOTE(laimiene @ 2011 03 13, 23:31)
o kuo rasyt? tuo paciu plunksnakociu? nu jei taip....blyn, gera ideja nebepirksiu tu raidziu. bet susimoves, nebepataisysi nors ir atvirute rasant nebepataisai... nesvarbu, zodziu, geras patarimas. ACIU.
siaip kiek cia lankausi, apie metus gal, lapelyte man istrigusi kaip labiausiai pazengusi. ir visada jos darbu laukiu del to kad pamatyt progresa. saunuole esi ir taskas.
nu gal kazkas pasakys, atsirado is pelenu davatka, bet tikrai daug nekepu, o jei kepu saviem, tokiu paprastuciu ner ko cia det. bet... priemiau pirma uzsakyma... belekaip nervuojuos...
aciu
nervavausi ir as priimdama pirma torta,bet nervuojuosi ir dabar kiekviena karta atiduodama torta,o gal netiks,o gal dar kas blogai bus su laiku gal praeis
QUOTE(laimiene @ 2011 03 13, 23:31)
taip su plunksna rasiau, kol kas nedaig, bet jei reiks ir laiska parasyciau
QUOTE(Dianocka @ 2011 03 13, 23:29)
Sveikos merginos,
atnesu kelis darbelius:
snickersas ir MMG...
atnesu kelis darbelius:
snickersas ir MMG...
man visi be galo grazus
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 03 13, 23:35)
aciu
nervavausi ir as priimdama pirma torta,bet nervuojuosi ir dabar kiekviena karta atiduodama torta,o gal netiks,o gal dar kas blogai bus su laiku gal praeis
kadangi as irgi tik naujoke, tai laukiu atsiliepimu... spirgu tiesiog, kartais net pati paskambinu paklaust ar tiko, nes ne as nuvezu, o brolis man padeda
Dianočka, garbės žodis, atvipo stalčius, net dantys nutirpo, kol susirinkau atgal žandikaulius, nu NEREALIAI FANTASTIŠKAI GRAŽŪS tortai grįžtu dar pasižiūrėti...nu nerealūs...BRAVO, esi tikras TALENTAS
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 13, 23:37)
Ačiū aukščiausiajam , maniau Dianocka nebepasirodys , atsirado ...ir dar su kokiais tortais .....
Cypciuk niekur nezadu dingti, pasivaidensiu cia jums retkarciais