Jei ta tema prakalbom, tai prasom, skanaus Grazu Va sito, tai as net neparagauciau...
Nepykit, bet tai papuosimu tema, as i tema idejau pavyzdi
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 13, 21:03)
Jei ta tema prakalbom, tai prasom, skanaus Grazu Va sito, tai as net neparagauciau...
Atejau cia alkana, tai ta banana tikrai suryciau
As uztai nededu savo tortuku, kad visada kam nors kas nors nepatinka, darau dazniausiai dovanoms, todel nenoriu dovanot iskritikuoto daikto
na man neteko tokio daryti kaip sako na kaip ten ar ,, patranka'' bet jei reiktu, kaip reiktu padaryti dienos laike šeimyna pamate tikrai su visais bliudais išvytu lauk tai turbut naktim
QUOTE(Griaustinė @ 2011 03 13, 20:13)
Atejau cia alkana, tai ta banana tikrai suryciau
As uztai nededu savo tortuku, kad visada kam nors kas nors nepatinka, darau dazniausiai dovanoms, todel nenoriu dovanot iskritikuoto daikto
Gerai pasakyta ....
QUOTE(pasta222 @ 2011 03 13, 21:52)
na man neteko tokio daryti kaip sako na kaip ten ar ,, patranka'' bet jei reiktu, kaip reiktu padaryti dienos laike šeimyna pamate tikrai su visais bliudais išvytu lauk tai turbut naktim
o as daryciau atsiputus, mano tetis su broliu bajerius supranta, dar pakonsultuotu...neprasomi
QUOTE(julioske @ 2011 03 13, 22:06)
, mano tetis su broliu bajerius supranta, dar pakonsultuotu...neprasomi
QUOTE(julioske @ 2011 03 13, 21:06)
o as daryciau atsiputus, mano tetis su broliu bajerius supranta, dar pakonsultuotu...neprasomi
Suprantat , kiekviena šeima yra kitaip aukėjama ( išauklėta ) .... vieniems tortas šūd.... šik ...skylė , nieko baisaus , kitiems gal nuo tokio vaizdo ištampytų žarnas , vieni tų dalykų drovisi , kitiems tai įprasta , ir kad turi vaikų tai nieko nereiškia , vieni bando " katės pozas medyje " , kiti tipiškai , kaip senovėje - po koldra .
Aš kaip pavyzdį , skambina moteris virš penkiasdešimt metų ir prašo , kad padaryčiau jos dukrai tortą , cituoju ..." noriu byb... , ir kad iš jo bėgtų malaf ..." , na žinokite , man nuo tokio pasakymo gerklėje guzas pasidarė , ir tokiu žargonu , kalba tokio amžiaus moteris , nežinau kaip jums , bet man taip nepriimtina .
Esu už bet kokio stiliaus tortus , netgi taip sakant " riebesnius " , visokių reikia , ir tikrai nieko tokio jei jų nori . O vat ar daryčiau apatinį vyrų daiktą , nežinau , tiesiog man nemalonu būtų ji glostyti savo rankose , ir taip turiu ką glostyti .
na, priimtina, nepriimtina - yra viena, bet parodyti kažkurios autorės tortą ir pasakyti, kad šlykštu - nepagarba kepėjai
QUOTE(bambambuzas @ 2011 03 13, 21:38)
na, priimtina, nepriimtina - yra viena, bet parodyti kažkurios autorės tortą ir pasakyti, kad šlykštu - nepagarba kepėjai
Pilnai sutinku , tuo lab , kad darbas puikus .....bet juk čia mėgstama kritikuoti , ar ne ...kai kas net tortų nebededa dėl to , o gaila .
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 13, 22:43)
Pilnai sutinku , tuo lab , kad darbas puikus .....bet juk čia mėgstama kritikuoti , ar ne ...kai kas net tortų nebededa dėl to , o gaila .
esmė yra ne pačioje kritikoje, o kas ir kaip ją pasako viena yra, kai kai senos kepėjos,kurio žino ką sako pasako pastabėlę, va kaip lapelytei dėl raidžių, ir visai kas kita kai kažkokia iš šono atėjusi forumietė, nesusijusi su tortu kepimu, pareiškia, kad tobulam tortui (kalbu apie orchidėją, berods akvilytes) trūksta šaknų, kad neatrodo tikroviškai pirma iškepk bent vieną tortą, parodyk, arba dar geriau, padaryk tokį patį, tada ateik ir ieškok sliekų vienoj vietoj
man rodos, dėl to mergaitės tortų čia ir nebededa
bambambuzas , neeikvok savo nervų , nieko tuo nepakeisi , kas norės įkasti , ras kaip ...tai šaknys maišys , tai raidės , tai veido mimika , o kad dauguma nenori čia dėti savo tortukų tikrai gaila , nes ir senos ( anot tavęs ) randa gerų įdėjų naujokių darbuose , aš nuo savęs sakau ...drąsiau merginos .