Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus . pyragus ir kitus skanėstus

Labai gražūs tortukai, šaunuolės
Cipciuk, tortas su kačiukais toks pavasariškas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daluze77 @ 2011 03 13, 11:39)
kiek vosokiu grozybiu mergaites pridejot,bet Cipciukelio tortukas su pavasariska puokste ypac pritrenke  wub.gif  wub.gif  wub.gif
tempiu ir saviski cia ir einu i SOS tema su daugybe klausymu
persikinis,beze,pastilazas

puikus tortas, labai tvarkingai atrodo, bet nesimato viso, ta prasme sonu. O ten taip pat padaryta kaip ir virsui?
Atsakyti
[quote=Cipciukas,2011 03 12, 23:57]
:

Na ir maniškis , paskutinis šios savaitės , moteriškutei , 60 - mečio ,proga .

Morenginis tortas , pastilažas , Cipciuko gėlių masės gėlės , ir plikytos tešlos kačiukai ir lapeliai .

taip ir pakvipo pavasariu,nuostabu! wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2011 03 13, 11:14)
Cipciuk,kaip tuos kaciukus paderet g.gif ,labai grazu 4u.gif ,tikru pavasariu dvelkia wub.gif

O va kačiukai , rankų darbo , jokia formelė čia nepadės smile.gif .

QUOTE(daluze77 @ 2011 03 13, 12:39)
kiek vosokiu grozybiu mergaites pridejot,bet Cipciukelio tortukas su pavasariska puokste ypac pritrenke  wub.gif  wub.gif  wub.gif
tempiu ir saviski cia ir einu i SOS tema su daugybe klausymu
persikinis,beze,pastilazas

Nuostabus tortas wub.gif ...spalvos , tinklelis , gėlių sudėjimas wub.gif ...ir paukštukas nuostabus sėdi ant palangės biggrin.gif .

Ačiū visoms , už mano pavasario dvelksmo įvertinimą aciuks.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 13 kovo 2011 - 14:29
Tortai nuostabus, vis ateinu pasigrozet 4u.gif Is sitos temos labiausiai patiko Edi.tos papukai (na laaaaaabai tikroviski, puikus darbas) ir Cipciuko pavasaris smile.gif Man irgi labai idomu kaip tiek kaciukai padaryti, kad tokie lyg ir pukuoti atrodo g.gif Gal galima butu is arciau pamatyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutele81: 13 kovo 2011 - 16:36
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 12, 23:57)

Sveiki, kaip pastebejau paskutiniu metu vis morengini torta kepat, gal imesit nuorodele pagal kuri recepta darot, aciu 4u.gif
Atsakyti
na nzn, man tai cia slykstu http://images54.fotk...akariui1-vi.jpg ... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif

kaip ir visokie tortai - krutys ir t.t.
Atsakyti
Visiems tortai pagal "skoni" ar iskrypima lotuliukas.gif , slykstetis cia ne vieta, cia reik grozetis biggrin.gif kazkam tinka ir (.)(.), ir ( | ), ir dar visokios kitos "grozybes" . As tai nematau tame nieko blogo biggrin.gif
Atsakyti
vaikų turit ir šlykštu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tiesa, gimtadieniui tokio "kulkosvaidzio", kaip Cipciukas pavadino, nenoreciau gauti, bet mergvakariui, matji galas, sueitu biggrin.gif nors ir kaip nuvalkiota tema biggrin.gif
Atsakyti
Gerai butu,kad vel neisivaziuotumet gincytis del grazu/negrazu,daryciau/nedaryciau ir t.t. victory.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 03 13, 01:48)
atvelku ir as kelis darbelius (,,batonus "  biggrin.gif  )

nu ką galiu paskayti, tortai, net nebepanašūs į tavo seniau buvusius... šaunuolė tikrai
dabar kritikos, nepyk, kad amžiais tave kritikuoju, bet užtat kaip pažanga matosi smile.gif
tai vat, tas pirmas vestuvinis turbūt, apatinis lagaminas tikrai gražus, bet tas viršutinis toks lepioškė, suprantu kad sėdi ten drambliai, bet pats tortas į šonus išėjo, čia mano nuomonė.
ir dėl rašymo, nu tikrai nerašyk tu savo ranka, nusipirkt formeles. tas su vyrišku organu, taip viskas gražu, bet tas užrašas, bent man tikrai viską sugadiną. tiek turiu pastabų, o pagyrų tikrai daugiau smile.gif) šaunuolė tikrai

cipciuko tas su puokštyte pasakiškai gražus.
ir visų gražūs, pamirštu visų nikus smile.gif
Papildyta:
man ir kulkosvaidžiai nu nežinau, pati nenorėčiau gauti smile.gif) per mergvakarį gavau :)bet man tie papai tortai tai gražu smile.gif) gali visokių gundančių nėrinių padaryt smile.gif man patinka smile.gif aš aplamai nereguoju, jei tortas tikroviškas kad negaliu valgyt, nu papuošimas yra papuošimas ir tiek
o šiaip savaitgaliui pati turiu padaryt jį, gimtadieniui dovanos moteriškė moteriškei smile.gif sako jau bus trisdešimt metų, o darvyro neturi, tai laikas su kulkosvaidžiu susipaint smile.gif tai neįsivaizduoju kaip man čia gausis smile.gif)
Atsakyti