Labai gražūs tortukai, šaunuolės
Cipciuk, tortas su kačiukais toks pavasariškas
QUOTE(daluze77 @ 2011 03 13, 11:39)
kiek vosokiu grozybiu mergaites pridejot,bet Cipciukelio tortukas su pavasariska puokste ypac pritrenke
tempiu ir saviski cia ir einu i SOS tema su daugybe klausymu
persikinis,beze,pastilazas
puikus tortas, labai tvarkingai atrodo, bet nesimato viso, ta prasme sonu. O ten taip pat padaryta kaip ir virsui?
[quote=Cipciukas,2011 03 12, 23:57]
:
Na ir maniškis , paskutinis šios savaitės , moteriškutei , 60 - mečio ,proga .
Morenginis tortas , pastilažas , Cipciuko gėlių masės gėlės , ir plikytos tešlos kačiukai ir lapeliai .
taip ir pakvipo pavasariu,nuostabu!
:
Na ir maniškis , paskutinis šios savaitės , moteriškutei , 60 - mečio ,proga .
Morenginis tortas , pastilažas , Cipciuko gėlių masės gėlės , ir plikytos tešlos kačiukai ir lapeliai .
taip ir pakvipo pavasariu,nuostabu!
QUOTE(Solen @ 2011 03 13, 11:14)
O va kačiukai , rankų darbo , jokia formelė čia nepadės .
QUOTE(daluze77 @ 2011 03 13, 12:39)
kiek vosokiu grozybiu mergaites pridejot,bet Cipciukelio tortukas su pavasariska puokste ypac pritrenke
Nuostabus tortas ...spalvos , tinklelis , gėlių sudėjimas ...ir paukštukas nuostabus sėdi ant palangės .
Ačiū visoms , už mano pavasario dvelksmo įvertinimą .
Tortai nuostabus, vis ateinu pasigrozet Is sitos temos labiausiai patiko Edi.tos papukai (na laaaaaabai tikroviski, puikus darbas) ir Cipciuko pavasaris Man irgi labai idomu kaip tiek kaciukai padaryti, kad tokie lyg ir pukuoti atrodo Gal galima butu is arciau pamatyt?
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 12, 23:57)
Sveiki, kaip pastebejau paskutiniu metu vis morengini torta kepat, gal imesit nuorodele pagal kuri recepta darot, aciu
na nzn, man tai cia slykstu http://images54.fotk...akariui1-vi.jpg ...
kaip ir visokie tortai - krutys ir t.t.
kaip ir visokie tortai - krutys ir t.t.
Visiems tortai pagal "skoni" ar iskrypima , slykstetis cia ne vieta, cia reik grozetis kazkam tinka ir (.)(.), ir ( | ), ir dar visokios kitos "grozybes" . As tai nematau tame nieko blogo
vaikų turit ir šlykštu
Tiesa, gimtadieniui tokio "kulkosvaidzio", kaip Cipciukas pavadino, nenoreciau gauti, bet mergvakariui, matji galas, sueitu nors ir kaip nuvalkiota tema
Gerai butu,kad vel neisivaziuotumet gincytis del grazu/negrazu,daryciau/nedaryciau ir t.t.
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 03 13, 01:48)
atvelku ir as kelis darbelius (,,batonus " )
nu ką galiu paskayti, tortai, net nebepanašūs į tavo seniau buvusius... šaunuolė tikrai
dabar kritikos, nepyk, kad amžiais tave kritikuoju, bet užtat kaip pažanga matosi
tai vat, tas pirmas vestuvinis turbūt, apatinis lagaminas tikrai gražus, bet tas viršutinis toks lepioškė, suprantu kad sėdi ten drambliai, bet pats tortas į šonus išėjo, čia mano nuomonė.
ir dėl rašymo, nu tikrai nerašyk tu savo ranka, nusipirkt formeles. tas su vyrišku organu, taip viskas gražu, bet tas užrašas, bent man tikrai viską sugadiną. tiek turiu pastabų, o pagyrų tikrai daugiau ) šaunuolė tikrai
cipciuko tas su puokštyte pasakiškai gražus.
ir visų gražūs, pamirštu visų nikus
Papildyta:
man ir kulkosvaidžiai nu nežinau, pati nenorėčiau gauti ) per mergvakarį gavau :)bet man tie papai tortai tai gražu ) gali visokių gundančių nėrinių padaryt man patinka aš aplamai nereguoju, jei tortas tikroviškas kad negaliu valgyt, nu papuošimas yra papuošimas ir tiek
o šiaip savaitgaliui pati turiu padaryt jį, gimtadieniui dovanos moteriškė moteriškei sako jau bus trisdešimt metų, o darvyro neturi, tai laikas su kulkosvaidžiu susipaint tai neįsivaizduoju kaip man čia gausis )