o tu viespatie kokie tortai, nu merginos saunuoles
atvelku ir as kelis darbelius (,,batonus " )
jogurtinis ir taiandietiskas.pastilazas
maskarpones tortukas,pastilazas
napaleonas ir snickers.pastilazas
ananasinis,pastilazas,beze
snickers.pastilazas
pastilazas,aisingas. snickers
tailandietiskas,aisingas ir pastilazas
mano mazoji pirma diena ejo i darzeli (pries savaite),tai susipazinimui nesesi si tortuka.maskarpone
jogurtinis ir taiandietiskas.pastilazas
maskarpones tortukas,pastilazas
napaleonas ir snickers.pastilazas
ananasinis,pastilazas,beze
snickers.pastilazas
pastilazas,aisingas. snickers
tailandietiskas,aisingas ir pastilazas
mano mazoji pirma diena ejo i darzeli (pries savaite),tai susipazinimui nesesi si tortuka.maskarpone
visiem viskas grazu,tik teletabiam ausyciu truktu lyg ir
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 03 13, 01:56)
visiem viskas grazu,tik teletabiam ausyciu truktu lyg ir
blyyyn ausytes daryti pamirsau jau keli menesiai,dabar perziurejau,akurat ,visi su ausytem bet kiek dariau niekam nebuvo uzkliuve,o pati visai jas pamirsau. aciu uz pastebejima,dabar jau bus maniskiai ausingi
red69 - labai grazus vestuvinis tortas ir visi kiti tortukai tiesiog nepriekaistingi
Asseni, grazi grazuole ir pabaisa grazus [COLOR=yellow]nors turetu but pabaisa, o ne grazuolis
Asseni, grazi grazuole ir pabaisa grazus [COLOR=yellow]nors turetu but pabaisa, o ne grazuolis
Labas rytas!!!!!!!!!!!!
Na kokie tortai.
Kokie skirtingi ir nuostabus. Tie lagaminai superiniai.
Bet labiausiai man patiko Cipciuko pavasariskas tortas gimtadieniui. Tie geltoni narcizai, kaciukai........... Dabar svajosiu..............
Na kokie tortai.
Kokie skirtingi ir nuostabus. Tie lagaminai superiniai.
Bet labiausiai man patiko Cipciuko pavasariskas tortas gimtadieniui. Tie geltoni narcizai, kaciukai........... Dabar svajosiu..............
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 13, 08:56)
k.lapelyte ....tą tortą su " kulkosvaidžiu " , jei ras moderatorė , manau panaikins ...tokių tortų foto nedėk , tik jų nuoroda galima dėti .
net nezinojau ,kad negalima,vasara esu dejusi tai nieko. okkitam kartui desiu tik nuoroda
šaunuolės mergaitės, orchidėjos labai gražios, cipciuko narcizai
Lapelyte, noriu biški tave pakritikuot nors su raidžių rašymu ir esi padariusi didelę pažangą, vistik siūlyčiau tau įsigyti raidžių formeles - gražiau žiūrėsis pats tortas
Lapelyte, noriu biški tave pakritikuot nors su raidžių rašymu ir esi padariusi didelę pažangą, vistik siūlyčiau tau įsigyti raidžių formeles - gražiau žiūrėsis pats tortas
Ech.. kokie visu tortai grazus. Uzeini cia, akimis pasmaliziauji, prie monitoriaus palinksti arciau net..
Keli paprastuciai:
Riesutinis su kokosais ir kondensuotu pienu, pastilazas.
Cipciuko medutis, pastilazas.
Ir rafaelo tortukas, pastilazas.
Keli paprastuciai:
Riesutinis su kokosais ir kondensuotu pienu, pastilazas.
Cipciuko medutis, pastilazas.
Ir rafaelo tortukas, pastilazas.
tortu grozis visos saunuoles
Cipciuk,kaip tuos kaciukus paderet ,labai grazu ,tikru pavasariu dvelkia
Cipciuk,kaip tuos kaciukus paderet ,labai grazu ,tikru pavasariu dvelkia
kiek vosokiu grozybiu mergaites pridejot,bet Cipciukelio tortukas su pavasariska puokste ypac pritrenke
tempiu ir saviski cia ir einu i SOS tema su daugybe klausymu
persikinis,beze,pastilazas
tempiu ir saviski cia ir einu i SOS tema su daugybe klausymu
persikinis,beze,pastilazas