Eiwile , norėjau nors prie vieno prisikabint , neišėjo visi dailūs tvarkingi jokių kliurkų , fainuoliai visi
Cipciuk nu paduška da kaip paduška , nuo rožės akys pasprogo o kai ridikiulį pamačiau tai ir pastalčius atsidarė , nu lyg ir nieko superiniško , bet jau taip mane užvežė , bėgu kokį 50 padaryt ir kopinu jeigu galima
Julioske nu ir traktorius jomajo , aš kai kai kaimietė , tai man taip prie dūšios , šaunuolė
Pasta22 , kad gėles darai gražiai , tai ir taip aišku , bet kaip ten ptie tų rožyčių ornamentus išraitei , greit dėstyk
Asseni viskas nieks , bet mergytės veidukas , tokia kaip gyva , kaip iš kokio multiko princesė , nu žodžių trūksta
Red69 , labai patiko tortas su lėle , nu čia jau ne barbė o tikra ponia iš senobinių kinų
QUOTE(ram-une @ 2011 03 12, 06:24)
pora saukstu krakmolo uzpilu trupuciuku vandens ir paverdu. nukeliu nuo ugnies. pilu cukraus pudra ir maisau. Kai su saukstu jau sunkoka maisyt-ant stalo ir vis dadedama cukraus pdros minkau tol,kol nebelimpa prie ranku ir galima jau lipdt. panasiai kaip plastilinas gaunasi. suformavus kugelio formos apvolioju cukruje , kuri sumaisau su keliais laseliais dazu. kai isdziusta- tepu kotelius ( kiausinio baltymas+cukraus pudra+ zali dazai ) is likusios zalios mases ant kepimo popieriaus su saukstuku ,,nupiesiau" lapelius. va ir viskas, tiksliu normu nezinau- gaminau pirma karta, bandymo budu pavyko
Aciu! Vis prisimenu is vaikystes tokias-noretusi atgaivint prisiminimu..
No o tortu galybe ir grozybe visu-atsigrozet nebeina!!! Kepant tokiais tempais kompose vietos nebeuzteks
Cypciuko gele labai grazi
Julioske oho koks tortas
Pasta labai grazus tas su rozem
Asseni kaip visada tobuli
Ziu ziu mielas tortukas
Red labai grazus tortai barbe ispudinga ir vestuvinis labai patiko
Julioske oho koks tortas
Asseni kaip visada tobuli
Ziu ziu mielas tortukas
Red labai grazus tortai barbe ispudinga ir vestuvinis labai patiko
red barbe - viena is kokiu 3 graziausiu cia matytu. ir kiti be galo nuostabus
[quote=linette,2011 03 12, 17:33]
Pasta22[/color] , kad gėles darai gražiai , tai ir taip aišku , bet kaip ten ptie tų rožyčių ornamentus išraitei , greit dėstyk
su pincetu
[quote=eiwile,2011 03 12, 18:50]
geles moteritei o viriokui tai jau kur su butelioku
Pasta22[/color] , kad gėles darai gražiai , tai ir taip aišku , bet kaip ten ptie tų rožyčių ornamentus išraitei , greit dėstyk
su pincetu
[quote=eiwile,2011 03 12, 18:50]
geles moteritei o viriokui tai jau kur su butelioku
Labas vakaras,
jetau kiek graziausiu tortu visos prikepusios...pasaka...o man tik blynai gaunas...ir tai ne visada
na bet as ne apie tai...
neradau niekur...o gal per mazai ieskojau...apie dazus - beda ta, kad niekiap nesigauna man nudazyti aisingo arba bezo sodriomis ryskiomis spalvomis....siandien mano macqueen'as tapo rozinis....o tortukas skirtas berniukui....
as naudoju SUGARFLAIR....ir niekaip....o vien ideja balta aisinga nudazyt juodai...praktiskai man neimanoma.....gal as ko nors nezinau ar ka ne taip darau? visu tokios ryskios spalvos.......
lauksiu pagalbos
aciu
jetau kiek graziausiu tortu visos prikepusios...pasaka...o man tik blynai gaunas...ir tai ne visada
na bet as ne apie tai...
neradau niekur...o gal per mazai ieskojau...apie dazus - beda ta, kad niekiap nesigauna man nudazyti aisingo arba bezo sodriomis ryskiomis spalvomis....siandien mano macqueen'as tapo rozinis....o tortukas skirtas berniukui....
as naudoju SUGARFLAIR....ir niekaip....o vien ideja balta aisinga nudazyt juodai...praktiskai man neimanoma.....gal as ko nors nezinau ar ka ne taip darau? visu tokios ryskios spalvos.......
lauksiu pagalbos
aciu
kokia orchideja man grazu kaip daugiau ziedeliu
ooooooooooo tortų gausybė, o jų grožybė ir ko gero neapsakomo skonio visi be išimties, va kur visos buvo dingusios labai gražu merginos
ir aš ne tuščiomis
paprastas varškės tortas, su šlapia bezė ir trupučiuku masytės...
ir varškės tortas su persikais, dengta pastilažu, gėlės Cipciuko cukrinė masė...Neramuole aš tau į kompaniją nuostabių Tavo orchių draugijon
ir aš ne tuščiomis
paprastas varškės tortas, su šlapia bezė ir trupučiuku masytės...
ir varškės tortas su persikais, dengta pastilažu, gėlės Cipciuko cukrinė masė...Neramuole aš tau į kompaniją nuostabių Tavo orchių draugijon
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 13, 01:31)
.....na akli žmonės tikrai , į viršų ikėlė , kur nekomentuojama , nežinau , kokio dydžio ten raudonai užrašyti reikia .
manau nepades jokio dydzio raides