Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus . pyragus ir kitus skanėstus

eivile , kokia gausa puikių tortų wub.gif .

Mano rytinis .

Tortas Snikersas , pastilažas , masė modeliavimui , mano gėlių masės gėlė .

user posted image
Atsakyti
tik neužeik dieną kitą, ir žado netenki žmogus atėjęs wub.gif wub.gif wub.gif labai dailūs visi visi tortukai...

Cipciuko rožės fantastinės, ir labai gražios tortų spalvytės smile.gif
Atsakyti
sveikos, atnesiu darba apie kuri cia kiek anksciau pasakojau, apie tragiskas akimirkas patylesiu, pacios matot kur klaidos ax.gif
atsiprasau uz fona, kai jau i kiema ivazinejo prisiminiau kad foto ner, tai greit telefonu ten kur buvo ir nufotografavau doh.gif

snikersas, cipciuko pastilazas ir dar vienas mano eksperimentas darant sokoladine mase (vel su tirpia vaikiska kakava, tik dariau ne pagal mmg recepta o pagal cipciuko pastilazo recepta biggrin.gif labai patiko, kaip sokoladinis irisas, mase plastiskesne nei pagal mmg recepta)

user posted image
user posted image
Atsakyti
nieko sau koks gražuolis traktoriukas bigsmile.gif

cipsiuko gele vau blink.gif kaip išgavai tokia juoda spalva ax.gif

na ir saviškius priglausiu, galit kritikuot nepyksiu blush2.gif
persikinis, pastilažas

user posted image

tai pat persikinis, šokoladine saldainiu mase, pastilažas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 03 12, 14:31)
sveikos, atnesiu darba apie kuri cia kiek anksciau pasakojau, apie tragiskas akimirkas patylesiu,

biggrin.gif

QUOTE(pasta222 @ 2011 03 12, 15:28)
persikinis, pastilažas

gėlių meistrė thumbup.gif
Atsakyti
Cipciuk, kokia roze, kokia spalva grazi wub.gif

julioske blink.gif , vau, na tu duodi

Bet jau puslapis tapo koks komercinis, nezinau, kaip pas Jus bet pas mane puse puslapio reklamos, kita puse zinutes brrrrrrrrr cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2011 03 12, 14:42)
Cipciuk, kokia roze, kokia spalva grazi  wub.gif

julioske blink.gif , vau, na tu duodi

Bet jau puslapis tapo koks komercinis, nezinau, kaip pas Jus bet pas mane puse puslapio reklamos, kita puse zinutes brrrrrrrrr  cool.gif

aciu, kaime gyvenu, tai ir tortai kaimiski, ukininkams geles neidomu lotuliukas.gif
pas mane kaip seniau... su nustatymais kazkas, man karta viena meistryte pareguliavus buvo panasiai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julioske: 12 kovo 2011 - 13:47
QUOTE(julioske @ 2011 03 12, 13:46)
pas mane kaip seniau... su nustatymais kazkas, man karta viena meistryte pareguliavus buvo panasiai lotuliukas.gif

Tai kad niek tu nustatymu nekeite g.gif . Einu aiskintis kas cia per burdakai lotuliukas.gif

O cia mano paprastuciai

Grazuole ir pabaisa. Tortas su vysniom ir vysniu zele. pabarstukai, pastilazas, figureles pusiau padarytos is modelpast, viena rusaite atsiunte pabandymui. Siap labai idomi mase, bet bais tirpsta nuo siltu ranku, labai greit dirbt reikia ir visiskai nedziuna, o buna kaip plastelinas, po keliu dienu laikant atviram ore galima laisvai suminkyti ir perlipdyti. pabaisa aukstas - 15 cm. O mergaitei niekaip nesugebejau padaryti pusta suknele doh.gif .

user posted image

ir masinkos
Tortas su persikais ir sokoladiniu kremu. Trupiniai, Minordijos modeliavimo mase

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 12 kovo 2011 - 14:06
ziuriu ipastos kremines rozes ir verkt noris, kokios jos dailos, man ilgai mokintis kol tokias isspausiu....
Papildyta:
QUOTE(Asseni @ 2011 03 12, 14:53)
figureles pusiau padarytos is modelpast, viena rusaite atsiunte pabandymui

as vis tikiuos kad ikalbesiu teti is rusijos atvezt dazu (kaip tik Maskvoj sedi, o ten as priemiesty viena parduotuve radau....) bet itariu be pokalbio akis i aki neikalbesiu lotuliukas.gif vasaros planuose kelione i rusija pas gimines - bus didelis gimines balius... gal tada ka nusipirksiu ax.gif
Atsakyti
mmg, aisingas smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 12, 08:57)
Mano rytinis .
Tortas Snikersas , pastilažas , masė modeliavimui , mano gėlių masės gėlė .

Na,jūsų tortai nuostabūs,visi be išimties ir rožės įspūdingos wub.gif Jau ir mano vyras pažįsta Jūsų tortus,kai rodau,tai jau spėja,kad čia tikriausiai vėl auksarankės gaminiai biggrin.gif

QUOTE(julioske @ 2011 03 12, 11:31)
sveikos, atnesiu darba apie kuri cia kiek anksciau pasakojau, apie tragiskas akimirkas patylesiu, pacios matot kur  klaidos ax.gif

doh.gif Na ir aparatas blink.gif blink.gif O detalių smulkumas blink.gif
kiek čia laiko įdėjai ir darbo?

QUOTE(pasta222 @ 2011 03 12, 12:28)
persikinis, pastilažas

tai pat persikinis, šokoladine saldainiu mase, pastilažas

Abu labai labai dailūs wub.gif

QUOTE(Asseni @ 2011 03 12, 12:53)
Tai kad niek tu nustatymu nekeite  g.gif . Einu aiskintis kas cia per burdakai  lotuliukas.gif
O cia mano paprastuciai

Grazuole ir pabaisa. Tortas su vysniom ir vysniu zele. pabarstukai, pastilazas,  figureles pusiau padarytos is modelpast, viena rusaite atsiunte pabandymui. Siap labai idomi mase, bet bais tirpsta nuo siltu ranku, labai greit dirbt reikia ir visiskai nedziuna, o buna kaip plastelinas, po keliu dienu laikant atviram ore galima laisvai suminkyti ir perlipdyti. pabaisa aukstas - 15 cm.  O mergaitei niekaip nesugebejau padaryti  pusta suknele  doh.gif .

ir masinkos
Tortas su persikais ir sokoladiniu kremu. Trupiniai, Minordijos modeliavimo mase

Na,Asseni irgi auksinių rankų meistrė,labai gražu wub.gif

QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 03 12, 13:30)
mmg, aisingas smile.gif

koks mielas 4u.gif

Wingaile,labai dailios barbės,pritarsiu kažkuriai pasisakiusiai,kad pirmosios lėlytės,labai graži suknelės spalva.

Eda.Edita kokie zuikučia nuostabūs bigsmile.gif wub.gif

Divia kaip pirmoji kurpaitė,tai laaaaaabai daili 4u.gif

Eivilės labai gražūs tortukai,ir labai daug bigsmile.gif
Papildyta:
Laba diena pamiršau pasakyt blush2.gif
Atnešiau ir savo kelis darbelius Jūsų teismui ax.gif

Mano pirmasis vestuvinis blynas blush2.gif
napoleonas ir rafaelo.pastilažas,figūrėlė pirkta smile.gif
user posted image

Barbė,jogurtinis su persikais,cukrinė masė,aisingas.
user posted image

Mano pirmoji Knyga..Ištisi brokai doh.gif
Medutis su vaisiais ir želė,pastilažas,aisingas smile.gif
user posted image

Jogutinis su varške ir vaisiais:
Šarlot žolytė,cukrinė masė,pastilažas..
user posted image

Cipciuko madaus tortas,pastilažas,aisingas smile.gif
user posted image

Na va..kolkas tiek,pirmadieniui atnešiu dar 2 ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo red69: 12 kovo 2011 - 14:55
QUOTE(red69 @ 2011 03 12, 16:07)
doh.gif Na ir aparatas  blink.gif  blink.gif   O detalių smulkumas blink.gif
kiek čia laiko įdėjai ir darbo?

Atnešiau ir savo kelis darbelius Jūsų teismui  ax.gif

uzvakar sutepiau, vakar pasidariau padekla (bet kiek sugaisau, jis su slylute tam kranui iremt, kad torto i sona nenuplestu), apdengiau, syrit ratus uzmoviau (is vakaro padarytus), uzrasus padariau ir gelytes priklijavau... gerai kad turiu laiko ir noro bovytis.... kol kas vienas is techniskai sudetingesniu mano gaminiu... itari kad per mazai uzsiprasiau, bet man gerai ir tiek...

bet jau jus kad pasidarbavot, ir dar rasot 'keli'
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julioske: 12 kovo 2011 - 15:29