Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2011 03 08, 21:37)
nu tai klausykit, stefos biggrin.gif

Tu mane nervini, nu biggrin.gif biggrin.gif As noriu adapterio savo MIr'ui, bet as Kaune, aaaaa biggrin.gif
Ir tu uzeik dazniau:)

QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 03 08, 21:37)
Labas vakaras. 
4u.gif balionas Alabamai, l.patiko jaunuolio nuotraukos praeitoj temoj - emocija+ ryškumas.
Tai va klausimas Tau , kodėl taip ryšku? Kokie naudoti parametrai? Koks apšvietimas? Užpavydėjau baltai smile.gif

Cia kambari prie sienos, iki lango 5 metrai.Saule vare, todel sviesu.

Canon EOS 550D
Exposure 0.013 sec (1/80)
Aperture f/2.0
Focal Length 50 mm
Ir nedrebancios chemikes rankos:biggrin.gif
QUOTE(sayonara @ 2011 03 08, 22:14)
filmas su nicole kidman
*****, tai manęs nemeskit iš temos, kad įlindau.

Nu tu neik:)
As filma su Kidman maciau-Imaginary portrait of Diane Arbus
http://www.imdb.com/title/tt0422295/

Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 08, 22:36)
aš darbe turiu progos pasidairyti į senų laikų fotografijas. Dar pasakojimų išgirstu. Fainumėlis.

va tas smagiausia- istorijos, nes kai sustoji ties senesne fotografiją, visada prasideda pasakojimai smile.gif
Atsakyti
Čia apie tą klabėjo manrods -dėl tų numirėlių nuotraukų: The others
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 03 08, 23:44)
Čia apie tą klabėjo manrods -dėl tų numirėlių nuotraukų: The others

ai, šitą mačius tuomet.
Džiūsta mano žaidimo pratęsimas, tuo pačiu gal ir foto Alabamos dainai. Pritemptai labai bus, geriau nesakysiu už ko kabinausi doh.gif
Klausykit, dar kažkuri turi tai apčiai Alabamos dainai suruošti foto, ar ne?
Įdomu kaip sekasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 08 kovo 2011 - 22:48
QUOTE(Yvette @ 2011 03 08, 22:46)
ai, šitą mačius tuomet.
Džiūsta mano žaidimo pratęsimas, tuo pačiu gal ir foto Alabamos dainai. Pritemptai labai bus, geriau nesakysiu už ko kabinausi  doh.gif

Gali nedaryti man dainai.Cia gi tik siaip buvo.

Monikutei si nelaime teko.
Pasiilgau kokio naujo zaidimo, veiklos kazkokios. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 08 kovo 2011 - 22:50
QUOTE(Yvette @ 2011 03 08, 21:59)
biggrin.gif  nea
Antajo, matau kabi, gal tu vistik atspėsi, nes gal rimtai, tik pradedantiems sunku gali būti, nes truputį pasigilinant į detales reik ieškoti

QUOTE(sayonara @ 2011 03 08, 22:08)
numirėlis?

a vo, būsiu atspėjus. pirmai ruošiaus rašyti komentarą, kad jis neatrodo gyvas. anksčiau būdavo tradicija (nebūtinai neturint normalios foto, tiesiog tradicija) numirusį artimąjį pasodinti ir su visa gimine fotografuoti. esu peržiūrėjus be galo daug tokių foto. Portretai va tokie rečiau pasitaiko, dažniau tradicinės keliolikos žmonių foto, kur numirėlis sėdi tarp savų.

na ir tema uzvedet biggrin.gif
Yvete, buvau palikus ijungus ir pabegus biggrin.gif kai atidariau nuoroda pagalvojua - nu kas per akys.. bet nebuciau pagalvojus, kad mires... brrrr
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 08, 23:49)
Gali nedaryti man dainai.Cia gi tik siaip buvo.
Pasiilgau kokio naujo zaidimo, veiklos kazkokios. unsure.gif

tai kad jau džiūsta smile.gif na jei viskas tvarkoje, tai ir žaidimui bus ir dainai.

Veiklos ir aš pasiilgau, reikia išsijudinti kažkaip. Galvoju, kad mažai peizažų šioje temoje. Gal ir pafotografuojam juos tuo pačiu, ką?
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 08, 22:51)
tai kad jau džiūsta  smile.gif  na jei viskas tvarkoje, tai ir žaidimui bus ir dainai. 

Veiklos ir aš pasiilgau, reikia išsijudinti kažkaip. Galvoju, kad mažai peizažų šioje temoje. Gal ir pafotografuojam juos tuo pačiu, ką?

Man visai patiko maista fotografuot, darysiu dar, kai bus ka happy.gif Apie peizazus neturiu zalio supratimo, tai galima imtis:)
Noreciau kompozicijai kazko, norejom kazkada pagal Fotografo aki daryt.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 08, 23:57)
Noreciau kompozicijai kazko, norejom kazkada pagal Fotografo aki daryt.

aš neapsiimsiu organizuoti. Jau su portretų užduotim suvokiau kiek daug laiko atima. Tad jei kas apsiims, ok, atlikti galėsiu, bet visko suruošti nea.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 08, 23:04)
aš neapsiimsiu organizuoti. Jau su portretų užduotim suvokiau kiek daug laiko atima. Tad jei kas apsiims, ok, atlikti galėsiu, bet visko suruošti nea.

Reiktu pagal knyga bendrai visiems daryti uzduotis, tik reiktu zmogaus, kuris ivertintu musu darba.
Pvz. dinamine kompozicija-visi fotografuoja, po to ivertinam.
Atsakyti
"Let`s dance little stranger"
Alabamos pasiūlyta daina
user posted image
Kitaip nieko nesugalvojau.
Tuo pačiu ir penktos grupės žaidimą užbaigiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 09 kovo 2011 - 00:07
QUOTE(sayonara @ 2011 03 08, 22:14)
rekomenduoju vieną filmą apie fotografiją. kažkaip susiasocijavo su šia foto, priminė kadrą iš filmo: http://www.youtube.c...h?v=ZL2VMIoVkg4
tik kas siųsitės, žiūrėkit, kad būtų su angl. titrais. antraip nieko nebus wink.gif

baisiai ačiū už rekomendaciją. Jau iš treilerio mtoi, kad filme šviesa bus puiki.
pastebėjau, kad žiūrėdamai kai kuriuos filmus dažnai atsitraukiu nuo visos fabulos ir stebiu šviesą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hazelnut: 09 kovo 2011 - 06:25