Paprasta, prie tavo pageltoninimo, tokia mintis, pratęsimui. Per retai fotografuojam mylimus žmones. Rodos ir nemažai tų foto darai žmogus, o vistiek per retai...
Tarkim šiandien Turtas gimtadienyje buvo. Jubiliato tėvai visai nefotografavo, nei vienos foto. Nu gaila. Buvau nusprendusi nefotkinti, o ir nežino darželyje niekas, kad patinka fotografuoti, bet vistiek išsitraukiau fotoaparatą. Gal aš tokia kvaiša, kad man labai svarbu prisiminimai, ne tik širdyje, bet ir tie vaizdiniai, ant popieriaus atspausti. Na sutinku, kad ne visi po tiek foto perdien padaro, kaip kai kurios iš čia esančių, bet. Na bent porą foto per vaiko gimtadienį vistiek būtinos
Tarkim šiandien Turtas gimtadienyje buvo. Jubiliato tėvai visai nefotografavo, nei vienos foto. Nu gaila. Buvau nusprendusi nefotkinti, o ir nežino darželyje niekas, kad patinka fotografuoti, bet vistiek išsitraukiau fotoaparatą. Gal aš tokia kvaiša, kad man labai svarbu prisiminimai, ne tik širdyje, bet ir tie vaizdiniai, ant popieriaus atspausti. Na sutinku, kad ne visi po tiek foto perdien padaro, kaip kai kurios iš čia esančių, bet. Na bent porą foto per vaiko gimtadienį vistiek būtinos
QUOTE(sayonara @ 2011 03 08, 23:08)
Portretai va tokie rečiau pasitaiko, dažniau tradicinės keliolikos žmonių foto, kur numirėlis sėdi tarp savų.
o Viespatie,as jauciu griuciau is pado, jeigu taip reiktu siais laikasi pas mus
QUOTE(Yvette @ 2011 03 08, 23:22)
mirusio žmogaus nefotografavau, prie kapo, ar kalbant rožančių teko. Jei kas labai paprašytų ir reikėtų, matyt ir akis bandyčiau atmerkti.
o tai imanoma? ta prasme atmerkti akis numireliui? neturetu buti sustinge vokai?
kokia siurpi tema, net pagaugai nuejo per kupra
Aš labai noriu gyventi visą gyvenimą Nors kas nenori.
Einu dirbt. Labos
Einu dirbt. Labos
QUOTE(Yvette @ 2011 03 08, 22:25)
Paprasta, prie tavo pageltoninimo, tokia mintis, pratęsimui. Per retai fotografuojam mylimus žmones. Rodos ir nemažai tų foto darai žmogus, o vistiek per retai...
tikrai taip... todėl va pleškinu ir pleškinu... albumų jau tuoj neturėsiu kur dėti čia kada išsitraukėm su pussesere tėvų/ senelių nuotraukas... tai kaip įdomu buvo- prisiminimai, akimirkos... tų laikų gyvenimas... kai nuvažiuosiu į kaimą, lipsiu "ant aukšto" pasiknist
QUOTE(Yvette @ 2011 03 08, 15:16)
ooo, visada sakiau, gerai kai išsiskiria skoniai, nes būtų nuobodu.
Būtent tai ir norėjau pasakyti, kad gražu viskas. Ne vien pilkas menas ar šviesus popsas. Bet ir viena ir kita stovykla dažnai vieni kitus patraukia per dantį
QUOTE(sayonara @ 2011 03 08, 22:17)
jautresnėms patariu prieš miegą neskaityti ir nežiūrėti.
Aš jautri, bet kai pasako neskaityti ar nežiūrėti, tai aišku, pažiūriu... Siaubingai baisi nuoroda. Kiek vaikų.. Kur Dievas žiūri?
Gotte, man labai patiko Tavo sesija. Puikiai susitvarkei.
QUOTE(Yvette @ 2011 03 08, 23:31)
Zirzilija, o tu savo dienoraštį išėmei, ar čia tik man nuoroda neveikia?
pasikeite pavadinimas, pamirsau cia pataisyt
QUOTE(paprasta @ 2011 03 08, 23:33)
tikrai taip... todėl va pleškinu ir pleškinu... albumų jau tuoj neturėsiu kur dėti čia kada išsitraukėm su pussesere tėvų/ senelių nuotraukas... tai kaip įdomu buvo- prisiminimai, akimirkos... tų laikų gyvenimas... kai nuvažiuosiu į kaimą, lipsiu "ant aukšto" pasiknist
aš darbe turiu progos pasidairyti į senų laikų fotografijas. Dar pasakojimų išgirstu. Fainumėlis.
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 08, 22:35)
pasikeite pavadinimas, mano parase yra
Neveikia, jau seniai tą pastebėjau, nes kaskart pabandau ir nuolat išmeta http://clip2net.com/...8-clip-18kb.png
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 08, 23:37)
Neveikia, jau seniai tą pastebėjau, nes kaskart pabandau ir nuolat išmeta http://clip2net.com/...8-clip-18kb.png
pataisiau jau, veikia