Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

man jau negera biggrin.gif o dar apsivalgius miegot eisiu biggrin.gif
Atsakyti
say, tai jei jungies, prašom namų darbus laugh.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
ai dar brūkštelsiu. Kalba išsirutuliojo taip. Žymus fotografas Ferdinando Scianna sakė tėvui, kad nori būti fotografu, o tas jam atrėžė. Koks čia per darbas, fotografas. Darbas to, kuris numarina gyvus ir prikelia mirusiuosius. Jei kitaip, gyvus fotografuoja sustingusiose pozose, kaip mirusius, o vat mirusiuose, prikelia, dapiešdamas jiems atmerktas akis.
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 08, 22:17)
Su angl titrais ar su LT tikrais?  g.gif

aš su angliškais žiūrėjau. kitokių nemačiau. šiaip fotografuojantiems žmonėms gražus filmas. ir liūdnas, ir romantiškas, ir mielas, ir pamokantis.. ir labai graži ten šviesa..smile.gif
Atsakyti
Aš tai užmušk, nu nesuprantu mirusio žmogaus fotografijos ar laidotuvių fotografijos esmės ar tikslo... ypač šiais laikais g.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 03 08, 22:17)
jautresnėms patariu prieš miegą neskaityti ir nežiūrėti. bet kam įdomu, čia šiek tiek foto yra: http://www.webofente...ne-days-to.html
Vien vaikai... Tais laikais...
Nepatinka man šita tradicija, primena lėles lėliukus kur nauja mada atėjo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 08 kovo 2011 - 22:21
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 08, 22:18)
say, tai jei jungies, prašom namų darbus laugh.gif  lotuliukas.gif

aš nesijungiu, aš trukdau tongue.gif biggrin.gif man ant bendravimo pramušė, nu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 03 08, 22:19)
aš nesijungiu, aš trukdau tongue.gif biggrin.gif man ant bendravimo pramušė, nu doh.gif

Įmesk ką gero, seiles pavarvinsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 03 08, 22:19)

galetu dazniau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 03 08, 23:19)
Aš tai užmušk, nu nesuprantu mirusio žmogaus fotografijos ar laidotuvių fotografijos esmės ar tikslo... ypač šiais laikais  g.gif

mirusio žmogaus nefotografavau, prie kapo, ar kalbant rožančių teko. Jei kas labai paprašytų ir reikėtų, matyt ir akis bandyčiau atmerkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 08 kovo 2011 - 22:23
QUOTE(brumbrumai @ 2011 03 08, 22:15)
nemesim biggrin.gif is tikro nezinau kaip dabar, bet kai maza buvau, tai fotkindavo mirusius. aisku, nedapiesdavo akiu, bet va man tas pats faktas, kad reik nufotkint, man visad baisus. nesuprantu tikslo. kiek tokiu foto pas mano senesnius gimines.. iskart man si foto primine gulinti mirusi.

kai mano mama iškeliavo anapilin, aš griežtai pasakiau visiems, išrėkiau, kad nesifotografuosiu prie mamos karsto... likau nesuprasta ir apšnekėta... bet nesifotgrafavau.. prisimenu ir matau ją gyvą ir linksmą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 08, 22:21)
Įmesk ką gero, seiles pavarvinsim biggrin.gif

tai kad.. blin.. nieko gero neturiu.. laukiu atostogų.. ir tai nieko nepažadu net sau.. ilsėsiuos gi..

QUOTE(brumbrumai @ 2011 03 08, 22:21)
galetu dazniau biggrin.gif

nu nu.. biggrin.gif
Atsakyti