Akys iskart krito i akis, kad skirtingos, bet gi sakoma, kad visu akys ner identiskai vienodos
QUOTE(sayonara @ 2011 03 08, 23:08)
numirėlis?
tas pats.
*****, tik nemeskit iš temos už tokias nuorodas
Papildyta:
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 08, 23:10)
oba. Matėt kas nors filmą, kur numirėlius fotografuodavo, ojetau, su nikole kidman ten siaubiakas toks. Užsimaniau pažiūrėti. Tai ten taip pat mirusius fotografuodavo atsisėdusius ir pan. (jei ko nemaišau).
koks pavadinimas gal pameni, visai norėčiau pažiūrėti.
QUOTE(Yvette @ 2011 03 08, 22:08)
o vat geras pastebėjimas, akys. Šaunuolė.
Vyras pasakojo, kad seniau, beruošiant paminklą, jei miręs žmogus neturėdavo normalios foto, tai fotografuodavo mirusį, o paskui akis dapiešdavo. Tai vat, čia su nupieštom akim. Nemuškit, kad tokią foto įkėliau, bet nu vistiek įdomus faktas
Vyras pasakojo, kad seniau, beruošiant paminklą, jei miręs žmogus neturėdavo normalios foto, tai fotografuodavo mirusį, o paskui akis dapiešdavo. Tai vat, čia su nupieštom akim. Nemuškit, kad tokią foto įkėliau, bet nu vistiek įdomus faktas
a nu va ir pagalvojau, kad mires. bet labiau del issiziojimo.
QUOTE(Yvette @ 2011 03 08, 22:08)
o vat geras pastebėjimas, akys. Šaunuolė.
QUOTE(Yvette @ 2011 03 08, 22:11)
tas pats.
Papildyta:
Papildyta:
http://www.imdb.com/title/tt0230600/ bet maldauju neskaityk prieš žiūrėdama nieko apie tą filmą. tame ir kampas.
tas pats.
Papildyta:
Papildyta:
filmas su nicole kidman tai "kiti", jei neklystu.
*****, tai manęs nemeskit iš temos, kad įlindau.
rekomenduoju vieną filmą apie fotografiją. kažkaip susiasocijavo su šia foto, priminė kadrą iš filmo: http://www.youtube.c...h?v=ZL2VMIoVkg4
tik kas siųsitės, žiūrėkit, kad būtų su angl. titrais. antraip nieko nebus
Jezus Marija man net mintys tokiso nekilo dabar blyn ir stovi akyse tas diedas miegot ramia negalėsiu
Kažkokios keistos tradicijos a čia kokioje šalyje taip darydavo?
Kažkokios keistos tradicijos a čia kokioje šalyje taip darydavo?
tas pats.
nemesim is tikro nezinau kaip dabar, bet kai maza buvau, tai fotkindavo mirusius. aisku, nedapiesdavo akiu, bet va man tas pats faktas, kad reik nufotkint, man visad baisus. nesuprantu tikslo. kiek tokiu foto pas mano senesnius gimines.. iskart man si foto primine gulinti mirusi.
nu rimtai kraupi tema
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 08, 20:10)
oba. Matėt kas nors filmą, kur numirėlius fotografuodavo, ojetau, su nikole kidman ten siaubiakas toks. Užsimaniau pažiūrėti. Tai ten taip pat mirusius fotografuodavo atsisėdusius ir pan. (jei ko nemaišau).
aga, mačiau šitą. Buvo tokios tradicijos-šiurpios gan sakyčiau. Bet Lietuvoje irgi numirėlius fotkina, kad ir karste, šalia su gyvaisiais....
QUOTE(sayonara @ 2011 03 08, 22:14)
tik kas siųsitės, žiūrėkit, kad būtų su angl. titrais. antraip nieko nebus
Su angl titrais ar su LT tikrais?
jautresnėms patariu prieš miegą neskaityti ir nežiūrėti. bet kam įdomu, čia šiek tiek foto yra: http://www.webofente...ne-days-to.html