Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 03 08, 20:53)
Trumpas uždavinukas. Pasakykit, kas šitoje foto negerai, arba keista  smile.gif

man jis visas baisus , ka cia ir bekomentuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eurikaite @ 2011 03 08, 23:03)
man jis visas baisus , ka cia ir bekomentuot  biggrin.gif

lotuliukas.gif žodžiu nekomentuojama asmenybė lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 08 kovo 2011 - 22:05
QUOTE(Yvette @ 2011 03 08, 19:53)
Jau visai pažengusios jei ir žinot tai truputį pakentėkit, leiskit pagalvoti pradedantiems  smile.gif Tik paskui nemuškit kai pasakysiu kas čia  biggrin.gif  vyras ką tik pasakojo tokį įvykį, tai pažiūrėjau ar teisybė  smile.gif
čia

na tikrai, čia užduotėlę įmetei-neįgudusiosm mūsų-pradinukų akims doh.gif biggrin.gif
Va kokios būtų mano sapalionės laugh.gif Man kažkaip keistai atrodo pats švarkas, lyg kairė pusė bųtų piešta, ar ką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 08 kovo 2011 - 22:06
QUOTE(Yvette @ 2011 03 08, 21:59)
biggrin.gif  nea
Antajo, matau kabi, gal tu vistik atspėsi, nes gal rimtai, tik pradedantiems sunku gali būti, nes truputį pasigilinant į detales reik ieškoti

švarko kalnierius ar kaip čia lietuviškai, vienoj pusėj vienoks, kitoj pusėj kitoks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 08, 21:53)
Jau visai pažengusios jei ir žinot tai truputį pakentėkit, leiskit pagalvoti pradedantiems  smile.gif Tik paskui nemuškit kai pasakysiu kas čia  biggrin.gif  vyras ką tik pasakojo tokį įvykį, tai pažiūrėjau ar teisybė  smile.gif
čia

kaip prajuokinai laugh.gif
Net nežinau. Atsilošęs. Kaklo nėra normalaus. Gal galva pricabačinta biggrin.gif Akys skirtingos, bet čia jau nekeisi biggrin.gif
Atsakyti
Svarkas padelke, vieno atlapo truksta lotuliukas.gif
Atsakyti
man tai tas švarkas nei šioks nei toks g.gif ir dar marškiniuose belenkaip sagos susiūtos lotuliukas.gif netvarkingas vyrukas žodžiu, netvarkingas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 03 08, 21:04)
lotuliukas.gif žodžiu nekomentuojama asmenybė  lotuliukas.gif

man tu laiku vyrai visi baisus , barzdos , usai , ale mada buvo tokia biggrin.gif
Atsakyti
raukšlės išlygintos? biggrin.gif

*****, gi vienoj pusės švarkas, o kitos frakas "D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 08 kovo 2011 - 22:09
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 08, 23:06)
kaip prajuokinai laugh.gif
Net nežinau. Atsilošęs. Kaklo nėra normalaus. Gal galva pricabačinta  biggrin.gif Akys skirtingos, bet čia jau nekeisi biggrin.gif

o vat geras pastebėjimas, akys. Šaunuolė.

Vyras pasakojo, kad seniau, beruošiant paminklą, jei miręs žmogus neturėdavo normalios foto, tai fotografuodavo mirusį, o paskui akis dapiešdavo. Tai vat, čia su nupieštom akim. Nemuškit, kad tokią foto įkėliau, bet nu vistiek įdomus faktas smile.gif
Atsakyti
numirėlis?

a vo, būsiu atspėjus. pirmai ruošiaus rašyti komentarą, kad jis neatrodo gyvas. anksčiau būdavo tradicija (nebūtinai neturint normalios foto, tiesiog tradicija) numirusį artimąjį pasodinti ir su visa gimine fotografuoti. esu peržiūrėjus be galo daug tokių foto. Portretai va tokie rečiau pasitaiko, dažniau tradicinės keliolikos žmonių foto, kur numirėlis sėdi tarp savų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 08 kovo 2011 - 22:10
QUOTE(Yvette @ 2011 03 08, 22:08)
o vat geras pastebėjimas, akys. Šaunuolė.

Vyras pasakojo, kad seniau, beruošiant paminklą, jei miręs žmogus neturėdavo normalios foto, tai fotografuodavo mirusį, o paskui akis dapiešdavo. Tai vat, čia su nupieštom akim. Nemuškit, kad tokią foto įkėliau, bet nu vistiek įdomus faktas  smile.gif

oba. Matėt kas nors filmą, kur numirėlius fotografuodavo, ojetau, su nikole kidman ten siaubiakas toks. Užsimaniau pažiūrėti. Tai ten taip pat mirusius fotografuodavo atsisėdusius ir pan. (jei ko nemaišau).
Atsakyti