Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 08, 19:04)

aciu 4u.gif
Atsakyti
turesim masini heliosu pirkima biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 03 08, 19:59)
turesim masini heliosu pirkima biggrin.gif ?

aha, biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 08, 20:05)
drinks_cheers.gif
va, mytus organizuokit, tarkim eikit kartu parodų lankyti  smile.gif  fainai, ką. Ir proga susitikti, ir apie tą patį pomėgį pasišnekėti, kitų darbais pasigrožėti arba ne  smile.gif
Nors iš dalies, ne visiem fotografuojantiems to reikia, parodų lankymo.
Man jau gėda, kad neužbaigiu žaidimo, bet nu nesifotkina. Bet padarysiu, iki savaitgalio.

kartais gailiuoju, kad gyvenu mažame miestelyje... kaip norėčiau va tokių susibėgimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 03 08, 19:19)
Ir beje, dėl komentarų, aš pastebėjau kad kai kurios labai laukia tik būtent kai kurių asmenų kritikos, o tai jei tarkim darytumėt parodą, tai jums visai neidomu būtų paprasto žmogaus nuomonė, o ne profesionalų? NU šiap čia-šiandieniniai mano pamąstymai-nekreipkit dėmesio per daug irnesakyk.gif  biggrin.gif

ir aš pastebėjau tai apie komentarus, bet vistiek rašau nors gal ir neydomus jie smile.gif)) taip ir pati tobulėju
O man visų nuomonė svarbi, labiausiai laukiu kada mano foto patiks visiems smile.gif))))

QUOTE(o la la la @ 2011 03 08, 19:39)
Mergaites, gal kuri zinot kaip toks boke/ ziburiukai isplauke isgaunami fone?
Man taip grazu wub.gif
Ar cia specialiai kazkas blizgaus fone pakabinta, ar kokios svieseles sujungtos?

čia su programa, tik negaliu pasakyt su kuria nes jų yra daug smile.gif

Ir dėl susitikimu kuo ilgiau čia būnu tuo labiau norėtusi gyvai pamatyti ir pabndrauti, gal aki truputi atšils organizuojam ka nors?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 08 kovo 2011 - 21:25
as tai galiu, kad ir ryt varyt kur pasedet. kad ir i ta pacia Barselona. nori kas?smile.gif
Atsakyti
nu tai klausykit, stefos biggrin.gif

kol kas telefono neduodu nė vienai, nes tuntas laukinių merginų jį užpuls, iš doros kelio išves biggrin.gif pagalvokit dieną kitą, kuri tikrai be helioso negalit ir negalėsit gyvent. kuri žinot, kas tai yra ir tiksliai žinot, kad Jums būtent šito reikia. kurios turit arba suprantat apie adapterį ir pan. Nes pas jį yra ribotas skaičius, jis visų, kiek Jums reik neatiduos, nes yra idėjinis monoklininkas, iš heliosų daro monoklius, todėl visų atsargų iššluoti nenori.

jei kuri esat Vilniuje - galiu duoti savąjį su adapteriu canonui pasibandyti kelioms dienoms kitą savaitę, bet tik kelioms (arba ryt-poryt), nes išvažiuosiu balandžio pradžioj į atostogas, tai norėsiu atsiimti. gal pabandymas padės apsispręsti? gal iš tikro nė velnio Jums to helioso nereikės? kad neatsitiktų helioso mada smile.gif kad ir pigus daiktas, bet kam šiukšles kaupti, jei daiktas nereikalingas?

tai pagalvokit, patariu, ir dar kartą surašykit man į AŽ, patarpininkausiu. 4u.gif

Atsakyti
Labas vakaras.
4u.gif balionas Alabamai, l.patiko jaunuolio nuotraukos praeitoj temoj - emocija+ ryškumas.
Tai va klausimas Tau , kodėl taip ryšku? Kokie naudoti parametrai? Koks apšvietimas? Užpavydėjau baltai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi.Kri.: 08 kovo 2011 - 21:38
QUOTE(sayonara @ 2011 03 08, 21:37)
gal pabandymas padės apsispręsti? gal iš tikro nė velnio Jums to helioso nereikės? kad neatsitiktų helioso mada smile.gif kad ir pigus daiktas, bet kam šiukšles kaupti, jei daiktas nereikalingas?

tai pagalvokit, patariu, ir dar kartą surašykit man į AŽ, patarpininkausiu. 4u.gif

joo, reiktų priminti, kad objektyvas be autofikuso- rankom reiks fokusuot, fotografuoti įmanoma tik ant M režimo, jei adapteris paprastas tai veiks tik viena pastovi F reikšmė, t.y. tik F2, daugiau jokios kitokios diafragmos neįmanoma bus nustatyt (nebent būna kažkaip perdarytas objektyvas, arba uždėtas adapteris su papildomu lęšiu, kuris leis fokusuot į begalybę).. tai va, taip kad galvokit smile.gif
Atsakyti
Trumpas uždavinukas. Pasakykit, kas šitoje foto negerai, arba keista smile.gif
Jau visai pažengusios jei ir žinot tai truputį pakentėkit, leiskit pagalvoti pradedantiems smile.gif Tik paskui nemuškit kai pasakysiu kas čia biggrin.gif vyras ką tik pasakojo tokį įvykį, tai pažiūrėjau ar teisybė smile.gif
čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 08 kovo 2011 - 21:55
QUOTE(Yvette @ 2011 03 08, 21:53)
Trumpas uždavinukas. Pasakykit, kas šitoje foto negerai, arba keista  smile.gif
Jau visai pažengusios jei ir žinot tai truputį pakentėkit, leiskit pagalvoti pradedantiems  smile.gif Tik paskui nemuškit kai pasakysiu kas čia  biggrin.gif  vyras ką tik pasakojo tokį įvykį, tai pažiūrėjau ar teisybė  smile.gif
čia

gal marškinių sagos turėtu būti toj linijoj kur nosis g.gif ta prasme pilvas į vieną pusę žiūri, nosis į kitą lotuliukas.gif lotuliukas.gif

g.gif

ir apykaklės dvi lotuliukas.gif

nea, ten prie kaklo išvis kažkokia betvarkė, marškiniai, maikė, nu gal 4 apykaklės gaunasi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 08 kovo 2011 - 22:01
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 08, 22:58)
gal marškinių sagos turėtu būti toj linijoj kur nosis  g.gif  ta prasme pilvas į vieną pusę žiūri, nosis į kitą  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

g.gif

ir apykaklės dvi  lotuliukas.gif

biggrin.gif nea
Antajo, matau kabi, gal tu vistik atspėsi, nes gal rimtai, tik pradedantiems sunku gali būti, nes truputį pasigilinant į detales reik ieškoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 08 kovo 2011 - 22:01