QUOTE(antajo @ 2011 03 08, 18:05)
Tik spek vytis jus
3 ir 4 man pačios pačiausios
Bet kokios jūs gražios abi esat
man pirmoj alkūnė nukirsta kliūva, ir labiau kontrasto norėtųsi, antra suspausta ir šone fonas maišo
pirma man gražiausia
Aš va susimąsčiau dabar: o gali tarkim žmogus labai gerai komentuot, turėt akį taip sakant, o pats nebūti geru fotografu? Kaip manot?
Ir beje, dėl komentarų, aš pastebėjau kad kai kurios labai laukia tik būtent kai kurių asmenų kritikos, o tai jei tarkim darytumėt parodą, tai jums visai neidomu būtų paprasto žmogaus nuomonė, o ne profesionalų? NU šiap čia-šiandieniniai mano pamąstymai-nekreipkit dėmesio per daug
wow, kokis bukeh nuostabiai susuktas
mane irgi domintų tas heliosas canonui-jei jau taip gražiai suka foną
QUOTE(Tiga @ 2011 03 08, 08:59)
Pirma karta bandem kazka panasaus kaip Fashion
3 ir 4 man pačios pačiausios
QUOTE(Ersė @ 2011 03 08, 09:55)
nedesiu sitos dideles nes kai didele matos kad nekokybiska baisiai tai va cia dvi yra is tos pacios serijos
http://www.flickr.co...N07/5478934156/
http://www.flickr.co...N07/5478934156/
Bet kokios jūs gražios abi esat
QUOTE(juratike13 @ 2011 03 08, 11:50)
man pirmoj alkūnė nukirsta kliūva, ir labiau kontrasto norėtųsi, antra suspausta ir šone fonas maišo
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 08, 12:05)
Laisvai sakot kritiką, aš juodai nemoku portretų.
pirma man gražiausia
QUOTE(Yvette @ 2011 03 08, 13:16)
Olala, norėjau tau brūkštelti. Pjaunasi komentarai su nuotraukom. O aš tokia bjauri boba, komentarais tikiu tuomet, kai pastebiu, kad žmogus žino apie ką kalba. Kadangi savo nuotraukose nepastebi elementariausių klaidų, tai tavo komentarai gaunasi tokie vadovėliniai. Na imk ir pritaikyk tas žinias praktijoje. Įkelk kokią savo foto ir išanalizuok ją, taip pat, kaip darai su kitų nuotraukom.
Aš va susimąsčiau dabar: o gali tarkim žmogus labai gerai komentuot, turėt akį taip sakant, o pats nebūti geru fotografu? Kaip manot?
Ir beje, dėl komentarų, aš pastebėjau kad kai kurios labai laukia tik būtent kai kurių asmenų kritikos, o tai jei tarkim darytumėt parodą, tai jums visai neidomu būtų paprasto žmogaus nuomonė, o ne profesionalų? NU šiap čia-šiandieniniai mano pamąstymai-nekreipkit dėmesio per daug
QUOTE(Ievukis @ 2011 03 08, 14:15)
Va ka heliosas isdarineja
wow, kokis bukeh nuostabiai susuktas
QUOTE(antajo @ 2011 03 08, 16:05)
beja, visada juk yra pasirinkimas - kaip ir muzikantai - vieni nori but kaip madona, dar kiti kaip koks mIck jagger.. dar kitiems uztenka but olialia pupyte arba kaimo muzikantu.. bet labai neskanu kai prasideda izeidinejimai
QUOTE(eurikaite @ 2011 03 08, 16:12)
o gal galima nuoroda , kaip mazdaug jis atrodo canonui
mane irgi domintų tas heliosas canonui-jei jau taip gražiai suka foną
QUOTE(je t'aime @ 2011 03 08, 18:49)
aktualu, aš gal visai susigundyčiau pirkt
merginos, jeigu kas nori Vilniuje helios'ų, galiu duoti kontaktą žmogaus, kuris jų dažnai turi. jeigu pageidausit, gal ir monoklį padarytų iš helioso. rašykit man AŽ.
sorry, kad įsikišau
p.s. gavau kelias AŽ. jei Jūs nieko prieš, parašiau jam, ar galiu dalinti jo mobilų laisvai nepažįstamoms merginoms. jis turėtų būti ne prieš
QUOTE(o la la la @ 2011 03 08, 19:39)
Mergaites, gal kuri zinot kaip
Labai graži nuotrauka. Paaugliška tokia, ne per saldi
Va dar
http://fc09.devianta...The1stGrape.jpg
QUOTE(dosa @ 2011 03 08, 20:19)
Ir beje, dėl komentarų, aš pastebėjau kad kai kurios labai laukia tik būtent kai kurių asmenų kritikos, o tai jei tarkim darytumėt parodą, tai jums visai neidomu būtų paprasto žmogaus nuomonė, o ne profesionalų?
priminei, kai buvom meet'e su Yvete, buvo kalba, kad galime padaryti parodele darbu, takim butu kelios temos, padarom tu temu po keleta (kokias 3-5) foto, isrenkam kiekvieno/s geriausias ir darom paroda
Papildyta:
QUOTE(o la la la @ 2011 03 08, 20:39)
Mergaites, gal kuri zinot kaip toks boke/ ziburiukai isplauke isgaunami fone?
Man taip grazu
Ar cia specialiai kazkas blizgaus fone pakabinta, ar kokios svieseles sujungtos?
Man taip grazu
Ar cia specialiai kazkas blizgaus fone pakabinta, ar kokios svieseles sujungtos?
cia deta tekstura, matai ziburiukus ant plauku? jeigu butu tikras ziburiukas, tokiu atstumu matytusi lempute
QUOTE(o la la la @ 2011 03 08, 17:39)
Man taip grazu
Man taip grazu
Man kažkodėl atrodo kad čia su PS pagalba daryta
QUOTE(o la la la @ 2011 03 08, 20:39)
Man taip grazu
Man taip grazu
Beveik esu tikra, kad cia padaryta su grafine programa.
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 08, 20:45)
priminei, kai buvom meet'e su Yvete, buvo kalba, kad galime padaryti parodele darbu, takim butu kelios temos, padarom tu temu po keleta (kokias 3-5) foto, isrenkam kiekvieno/s geriausias ir darom paroda
aš vis laukiau kada Maggie normaliai laiko turės, pasikalbėti apie tą parodėlę O šiaip jei ką, manau ir Ukmergėje būtų įmanoma suorganizuoti, kultūros centre ar kaip jis besivadintų. Reiktų tik apgalvoti viską, kad bent kažkas bendro būtų.
QUOTE(eurikaite @ 2011 03 08, 18:58)
yra cia ir devetu uz 10 svaru
o kuom jie skiriasi
HELIOS 44M-4 2/58mm nuo
HELIOS 44M-2 2/58mm
o kuom jie skiriasi
HELIOS 44M-4 2/58mm nuo
HELIOS 44M-2 2/58mm
vat čia yra atsakymas http://www.efoto.lt/...vs_helios_44m_4
QUOTE(antajo @ 2011 03 08, 19:05)
Pirmiausia tai su svente!
norejau pacituot pora mergaiciu ir tiesa pasakius piktai si ta parasyt.. nes labai neskaniai perskaiciau praeitos temos paskutinius psl..
tik turiu toki patarima: paiimkt jus tas sena zenita, nueikit i meista ir atsineskit bent viena gera kadra.. tada jau galit kalbet apie mianus, depresines nuotraukas ir maziau.. na ir siaip siulyciau neapsiribot tik sm fotografijos pradziamoksliu ar flirku - pastudijuokit fotografija - tada nebekils klausimu kodel ten "vadinasi mianas", o kitka tik momentine - "vienkartine" fotografija
beja, visada juk yra pasirinkimas - kaip ir muzikantai - vieni nori but kaip madona, dar kiti kaip koks mIck jagger.. dar kitiems uztenka but olialia pupyte arba kaimo muzikantu.. bet labai neskanu kai prasideda izeidinejimai
norejau pacituot pora mergaiciu ir tiesa pasakius piktai si ta parasyt.. nes labai neskaniai perskaiciau praeitos temos paskutinius psl..
tik turiu toki patarima: paiimkt jus tas sena zenita, nueikit i meista ir atsineskit bent viena gera kadra.. tada jau galit kalbet apie mianus, depresines nuotraukas ir maziau.. na ir siaip siulyciau neapsiribot tik sm fotografijos pradziamoksliu ar flirku - pastudijuokit fotografija - tada nebekils klausimu kodel ten "vadinasi mianas", o kitka tik momentine - "vienkartine" fotografija
va, mytus organizuokit, tarkim eikit kartu parodų lankyti fainai, ką. Ir proga susitikti, ir apie tą patį pomėgį pasišnekėti, kitų darbais pasigrožėti arba ne
Nors iš dalies, ne visiem fotografuojantiems to reikia, parodų lankymo.
Man jau gėda, kad neužbaigiu žaidimo, bet nu nesifotkina. Bet padarysiu, iki savaitgalio.
Laba diena,
Nu žinokit su mano fotosesija komedijos šiandien vyko Visų pirma visos JB foto man asmeniškai gavosi gražiau nei spalvotos visų antra, atkrito visi planai, kas planuota vaikui sudominti, nes jam visa tai buvo neįdomu. Jis dar toks mamyčiukas ir biškį kas - tuoj į ašaras niu berniukas gi... šuo nesuvaldomas totaliai, tai planuotų foto su šuniu nebuvo, bet užtat pozavo katinas . Vaikas verkė ir roges pamatės, ir tulpes šveitė laukan, vietoj jų nusigriebdamas tokį kislotnos spalvos labai nefotogenišką kastuviuką , verkė, mamai nuėjus vos kelis žingsnius, bet užtat šauniai juokės pasodintas ant tvoros, pakeltas ant medinio ale "stalo", ragaudamas įduotą ant žemės rastą konkorėžį
Aš pati kai fotografuoju ir po to grįžus prisėdu prie foto, tai įsimyliu tą vaiką, kurį fotkinau iki negalėjimo...nu man gražu miela, krūvos pačių pačiausių emocijų...taip nutiko ir šį kartą...tada aš suprantu, kaip myliu fotografiją
Atnešu kritikai kelias foto, tiesa, save labai audžiu už nefokusą (nors kelios foto ir be jo kažkokios mielos man pačiai ) ir dar už centravimą
Ką jūs pasakysit?
Daugiau yra flickr'e
Man tai svarbi bet kokia nuomonė, tik aš jas skirtingai vertinu...labiau patyrusio žmogaus patarimus deduos galvon...o to, kuris daugiau išreiškia emocijas pamatęs foto vėlgi kitaip vertinu...man jo pamąstymai ne mažiau svarbūs ir įdomūs nežinau, ar tinkamai mokėjau paaiškinti...
Pvz ola la ar koks ten nick'as kritiką ir patarimus man labai sunku vertint, daugiau priimu kaip pirmą įspūdį, požiūrį, nes kaip jau sakė Yvette, tą savo suvokimą jinai sunkiai savoj fotografijoj panaudoja ...
Nu žinokit su mano fotosesija komedijos šiandien vyko Visų pirma visos JB foto man asmeniškai gavosi gražiau nei spalvotos visų antra, atkrito visi planai, kas planuota vaikui sudominti, nes jam visa tai buvo neįdomu. Jis dar toks mamyčiukas ir biškį kas - tuoj į ašaras niu berniukas gi... šuo nesuvaldomas totaliai, tai planuotų foto su šuniu nebuvo, bet užtat pozavo katinas . Vaikas verkė ir roges pamatės, ir tulpes šveitė laukan, vietoj jų nusigriebdamas tokį kislotnos spalvos labai nefotogenišką kastuviuką , verkė, mamai nuėjus vos kelis žingsnius, bet užtat šauniai juokės pasodintas ant tvoros, pakeltas ant medinio ale "stalo", ragaudamas įduotą ant žemės rastą konkorėžį
Aš pati kai fotografuoju ir po to grįžus prisėdu prie foto, tai įsimyliu tą vaiką, kurį fotkinau iki negalėjimo...nu man gražu miela, krūvos pačių pačiausių emocijų...taip nutiko ir šį kartą...tada aš suprantu, kaip myliu fotografiją
Atnešu kritikai kelias foto, tiesa, save labai audžiu už nefokusą (nors kelios foto ir be jo kažkokios mielos man pačiai ) ir dar už centravimą
Ką jūs pasakysit?
Daugiau yra flickr'e
QUOTE(dosa @ 2011 03 08, 19:19)
Man tai svarbi bet kokia nuomonė, tik aš jas skirtingai vertinu...labiau patyrusio žmogaus patarimus deduos galvon...o to, kuris daugiau išreiškia emocijas pamatęs foto vėlgi kitaip vertinu...man jo pamąstymai ne mažiau svarbūs ir įdomūs nežinau, ar tinkamai mokėjau paaiškinti...
Pvz ola la ar koks ten nick'as kritiką ir patarimus man labai sunku vertint, daugiau priimu kaip pirmą įspūdį, požiūrį, nes kaip jau sakė Yvette, tą savo suvokimą jinai sunkiai savoj fotografijoj panaudoja ...