Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Visada maniau, kad žalių pradinukų nuomonė profesionalams nelabai įdomi. Todėl savo liežuvį sėdžiu stipriai sukandusi, nors mintyse pakomentuoju turbūt kiekvieną.

Yvettes kadras su daina labai fainai "susigroja" (Pati daina labai miela ausiai)
Iš pradžių tas staliuko kampas man lyg pasirodė nereikalingas, lyg blaškantis dėmesį ir ervės ryškesnios norėtųsi, kad galima viską būtų labiau žvilgsniu ištyrinėti.... Traukia akį.

QUOTE(Yvette @ 2011 03 08, 23:54)
"Let`s dance little stranger"

Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 03 09, 15:18)
man atrodo tinkamiausias 645 formatas. Kitų pastabų neturiu..smile.gif

koks cia formatas??
Yvette, as irgi per zalia komentuoti Taviskes foto... man gal kiek apacia kliuna.. o siaip tokia notrauka, kur stabtelejau ir akimims patyrinejau rolleyes.gif
Atsakyti
Laba diena,

Šiandien be energijos išvis, nieko nenoriu, tik gulėti doh.gif

Dėl numirėlių, tai nežiūrėjau nei vienos nuorodos, nei vienos foto, Yvette įmestą mačiau, bet grįžti atgal analizuot akių nenorėjau...brr... labai bijau tokių dalykų, blogai jaučiuosi kai šalia mirtis kažkur...bijau numirėlių, vaiduoklių (gal kad vaikystėj gyventam name kažkas naktim bildėdavo apleistoj palėpėj)..bijau laidotuvių ir kapinių...užtat turbūt nemėgstu siaubo filmų...kažkada mano kolegė važiavo į lavoninę daryt reportažo per vasaros karščius, kai ten nebefinansavo ekspretų už skrodimus ir susidarė lavonų grūstys... doh.gif aš jos net pasakojimo apie tai negalėjau klausyt...apie kvapus, vaizdus...

Yvette, man nea šį kartą... schmoll.gif visų pirma tas išplaukimas, kad nėr ryškumo, nėr fokuso...aš dar kai neprižlebanti tai į tą foto žiūrėdama jaučiuos lyg tą daryčiau be linzių (akinių). Neklausiau dainos, nes vaiką ką tik paguldžiau pietų miego, tad į nuotrauką žiūrėjau tik va taip, be jokio konkteksto...netgi į grupę šito žaidimo negrįžau pasižiūrėti...tai va...be konkteksto aš nesuprantu tos foto... g.gif na ji man nesukelia jausmų ar noro kažką suprasti g.gif kita vertus, gal tai susiję su mano "nenoriu" šiandienos nuotaika ir ta bejėgyste g.gif tad gal kaltė čia pačioje manyje... g.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 08, 22:33)
Gotte, man labai patiko Tavo sesija. Puikiai susitvarkei.

QUOTE(bizyte @ 2011 03 09, 09:21)
Gotte, tiek nervinais, o rezultatas manau tikrai geras thumbup.gif ir jb gerai žiūrisi ir apranga vaiko tokia nesunki, man tikrai patiko

QUOTE(o la la la @ 2011 03 09, 10:29)
Gotte, fainas berniukas smile.gif Mane ta su katinu prajuokino, toks zverius isigandes  O visai nesimato, kad vaikinukas butu buves prastos nuotaikos

QUOTE(Dalyja @ 2011 03 09, 11:36)
1 ir 3 labai fainos, o 2 tai man biški per tamsi

QUOTE(*Nendria* @ 2011 03 09, 11:57)
Gotte, tavo paskutine sesija man laaabai faina!!!! Nuo siol turesime graziu portretu pavyzdziu J/B ziema biggrin.gif Saunuole!!!

Labai didelis ačiū visoms pastebėjusioms ir pakomentavusioms 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 09, 11:31)
ten toks metalinis žiedas, uždedi tą žiedą ant fotiko skylės, o tada jau gali objektyvą tvirtint, yra šitam modeliui tokių dalykų smile.gif

O šiaip gal žinai, kur tų adapterrių galima ieškoti, pirkti? nes aš turiu panoraminėms ir makro foto daryt toki kaip lynzę g.gif , bet tas metalinis žiedas (adapteris) skirtas ant canon, o as norėč pristaikyt ir ant nikono savo...tik nežinau, nei kokio man reik to adapterio, nei kur man ieškoti jo g.gif
O tada kai Niujorke prieš šimtą metų pirkau tą lynzę (nežinau kaip tas daiktas tiksliai vadinas), tai man sakė, kad jis be kokiai kamerai tinka.

sayonara, aš šiaip norėčiau helioso, tik prieš tai būtų nieko pasibandyti g.gif ir dar toks klausimas, ar nebus įsigijus po to sunku rasti tą adapterį? g.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 03 09, 12:16)
apranga tikrai liuks. jb shvarus. bet man labai knieti pamatyt spalvotus variantus, Gotte, turi gal kelis? smile.gif

Vieną dėjau į flickr, koliažą, tik nelabai pavyko sniego spalvą suderinti...paskui gal kelias spalvotas įkelsiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 09 kovo 2011 - 14:54
QUOTE(Cheles @ 2011 03 09, 14:25)
koks cia formatas??
Yvette, as irgi per zalia komentuoti Taviskes foto... man gal kiek apacia kliuna.. o siaip tokia notrauka, kur stabtelejau ir akimims patyrinejau  rolleyes.gif

tarp klasikinio kvadrato ir tradicinio siauro formato. jei kvadrato negatyvas yra 6 cm x 6 cm, tai 645 negatyvas yra 6 cm (t.y. viena kraštinė tokia kaip kvadrato) prie 4,5 cm.
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2011 03 09, 14:27)
O šiaip gal žinai, kur tų adapterrių galima ieškoti, pirkti?

sayonara, aš šiaip norėčiau helioso, tik prieš tai būtų nieko pasibandyti  g.gif ir dar toks klausimas, ar nebus įsigijus po to sunku rasti tą adapterį? g.gif

adapterių pilnas ebay. beje, manau, akd ir heliosų paieškoję rastumėt ir Lietuvoje, ir užsienyje už nelabai didesnę kainą, negu pas maniškį.

pasibandymui net nebežinau, ką pasiūlyt. saviškį pažadėjau duoti pabandyti vienai Jūsų. kiti du jau pažadėti dviems merginoms. nebent kuri nors iš savų paskolintų pabandymams. pas mano kontaktą kol kas jie pasibaigė. kada bus naujų - neaišku. jis praneš. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 03 09, 15:18)
ok, prisiprašei biggrin.gif

biggrin.gif aha, prisiprašiau. Ačiū. Visom pakomentavusiom.
Su pastabom sutinku.
Vat ir neverkiu ir nei vienos su kuoka neprilupsiu, tai prašom kitąkart komentuoti, be raginimų smile.gif

Airv, ta kita kur flickr, tai vienintelė, kur buteliai geriausiai matėsi. Reikėjo tokios, kad galėčiau žaidimui pritempti ax.gif Nebesinorėjo ilgiau tempti foto laukimu, o kitokių idėjų žaidimo pabaigai neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 09, 00:54)
"Let`s dance little stranger"
Alabamos pasiūlyta daina

Kitaip nieko nesugalvojau.
Tuo pačiu ir penktos grupės žaidimą užbaigiau.

Man tai trūksta fokuso ax.gif bet už tai mintis man labai patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 03 09, 15:27)
Dėl numirėlių, tai nežiūrėjau nei vienos nuorodos

prieš keldama foto vakar norėjau paraudoninti, Gotte neskaityk geriau, bet žiūriu pati praleidai diskusijas. Liuks.

Fainai, kad pakomentavai foto neklausiusi dainos. Dėl fokuso, tai jo nėra, ar trūksta, toje foto, kur flickr, žaidimo pabaigai keltoje. Šitoje, dainai skirtoje yra, bent jau man jo pakanka.
Ar mes flickr draugaujam? nerandu tavo foto iš fotosesijos, rašė kažkuri kad rado spalvotų foto, o aš nerandu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 09 kovo 2011 - 14:40
QUOTE(Yvette @ 2011 03 09, 14:39)

Ar ems flickr draugaujam? nerandu tavo foto iš fotosesijos, rašė kažkuri kad rado spalvotų foto, o aš nerandu.

ir aš nerandu ax.gif
Atsakyti
sayonara, dėkui už info, jei ką, kreipsiuos, o kol kas pamąstysiu dar, gal gausiu kur pasibandyt ax.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 03 09, 14:39)
Ar mes flickr draugaujam? nerandu tavo foto iš fotosesijos, rašė kažkuri kad rado spalvotų foto, o aš nerandu.

Aj viena įdėjau spalvotą ten...bet sakau ten sniegas nesuderintas turputį...koliažiukas ten kovo 8-osios proga blush2.gif

Einu įkelsiu kelias spalvotas mirksiukas.gif

aš flickre esu gottt (trys "t" raidės biggrin.gif ) rodos draugaujam mes g.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 03 09, 14:40)
ir aš nerandu ax.gif

gottte aš ten mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mergos smile.gif su kovo 9-aja jus! smile.gif
QUOTE(sayonara @ 2011 03 09, 15:28)
tarp klasikinio kvadrato ir tradicinio siauro formato. jei kvadrato negatyvas yra 6 cm x 6 cm, tai 645 negatyvas yra 6 cm (t.y. viena kraštinė tokia kaip kvadrato) prie 4,5 cm.

gal tas idejinis gerasis zmogus pardavineja jupiteri 37A uz labdaringa kaina? smile.gif

Beje kas pirksit adapterius nikonams tai teks pirkt arba muila arba uz brangiai, nes nesufokusuosit i begalybe, reik korekcinio lesio. Kazka gero girdejau apie KOOD, nzn kiek kainuoja, bet greiciausiai brungiau nei helis smile.gif, taip kad nepamirskit iskaiciuot i kaina. Canon pakanka paprasto mechaninio adapterio uz kelis dolcus, jei nereik AF confirm.
Domejaus, nes nepavyko man bagalybe sufokusuot su MTO 500mm ant canon 500d. Bet man jis neprisisuka ne del adapterio, o del to, kad objektyvas del savo gabaritu korpusu atsiremia i imontuota blica smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2011 03 09, 14:53)
gal tas idejinis gerasis zmogus pardavineja jupiteri 37A uz labdaringa kaina? smile.gif

nežinau biggrin.gif bet jis tikrai gerasis ir idėjinis ir pats pats heliosiškiausias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2011 03 09, 14:11)

Dubysa gal ten?
Atsakyti