Laba diena,
Šiandien be energijos išvis, nieko nenoriu, tik gulėti
Dėl numirėlių, tai nežiūrėjau nei vienos nuorodos, nei vienos foto, Yvette įmestą mačiau, bet grįžti atgal analizuot akių nenorėjau...brr... labai bijau tokių dalykų, blogai jaučiuosi kai šalia mirtis kažkur...bijau numirėlių, vaiduoklių (gal kad vaikystėj gyventam name kažkas naktim bildėdavo apleistoj palėpėj)..bijau laidotuvių ir kapinių...užtat turbūt nemėgstu siaubo filmų...kažkada mano kolegė važiavo į lavoninę daryt reportažo per vasaros karščius, kai ten nebefinansavo ekspretų už skrodimus ir susidarė lavonų grūstys...
aš jos net pasakojimo apie tai negalėjau klausyt...apie kvapus, vaizdus...
Yvette, man nea šį kartą...
visų pirma tas išplaukimas, kad nėr ryškumo, nėr fokuso...aš dar kai
neprižlebanti tai į tą foto žiūrėdama jaučiuos lyg tą daryčiau be linzių (akinių). Neklausiau dainos, nes vaiką ką tik paguldžiau pietų miego, tad į nuotrauką žiūrėjau tik va taip, be jokio konkteksto...netgi į grupę šito žaidimo negrįžau pasižiūrėti...tai va...be konkteksto aš nesuprantu tos foto...
na ji man nesukelia jausmų ar noro kažką suprasti
kita vertus, gal tai susiję su mano "nenoriu" šiandienos nuotaika ir ta
bejėgyste tad gal kaltė čia pačioje manyje...
QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 08, 22:33)
Gotte, man labai patiko Tavo sesija. Puikiai susitvarkei.
QUOTE(bizyte @ 2011 03 09, 09:21)
Gotte, tiek nervinais, o rezultatas manau tikrai geras
ir jb gerai žiūrisi ir apranga vaiko tokia nesunki, man tikrai patiko
QUOTE(o la la la @ 2011 03 09, 10:29)
Gotte, fainas berniukas
Mane ta su katinu prajuokino, toks zverius isigandes O visai nesimato, kad vaikinukas butu buves prastos nuotaikos
QUOTE(Dalyja @ 2011 03 09, 11:36)
1 ir 3 labai fainos, o 2 tai man biški per tamsi
QUOTE(*Nendria* @ 2011 03 09, 11:57)
Gotte, tavo paskutine sesija man laaabai faina!!!! Nuo siol turesime graziu portretu pavyzdziu J/B ziema
Saunuole!!!
Labai didelis ačiū visoms pastebėjusioms ir pakomentavusioms
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 09, 11:31)
ten toks metalinis žiedas, uždedi tą žiedą ant fotiko skylės, o tada jau gali objektyvą tvirtint, yra šitam modeliui tokių dalykų
O šiaip gal žinai, kur tų adapterrių galima ieškoti, pirkti? nes aš turiu panoraminėms ir makro foto daryt toki kaip lynzę
, bet tas metalinis žiedas (adapteris) skirtas ant canon, o as norėč pristaikyt ir ant nikono savo...tik nežinau, nei kokio man reik to adapterio, nei kur man ieškoti jo
O tada kai Niujorke prieš šimtą metų pirkau tą lynzę (nežinau kaip tas daiktas tiksliai vadinas), tai man sakė, kad jis be kokiai kamerai tinka.
sayonara, aš šiaip norėčiau helioso, tik prieš tai būtų nieko pasibandyti
ir dar toks klausimas, ar nebus įsigijus po to sunku rasti tą adapterį?
QUOTE(Maggie @ 2011 03 09, 12:16)
apranga tikrai liuks. jb shvarus. bet man labai knieti pamatyt spalvotus variantus, Gotte, turi gal kelis?
Vieną dėjau į flickr, koliažą, tik nelabai pavyko sniego spalvą suderinti...paskui gal kelias spalvotas įkelsiu