Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 03 09, 14:55)

Daugiau jokių komenatrų nebuvo, taip negražu  smile.gif

as kadangi nemoku dar taip gerai fotografuoti, tai nekomentuosiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 03 09, 14:57)
ok. tai duodu signalą gerajam žmogui, kad eitų bandyti jį gauti. pranešiu..smile.gif

Aciu Tau ir gerajam zmogui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 09, 14:59)
Vidu sutinku:)

vidų kada prie progos nuoginsim smile.gif dabar norėčiau suruošti seriją nuogindama išorę. Šiaip žinau ką noriu fotografuoti, bet dar nesutiko.
Papildyta:
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 09, 15:00)
as kadangi nemoku dar taip gerai fotografuoti, tai nekomentuosiu rolleyes.gif

jeigu nori gauti, reikia ir duoti tongue.gif
Neįtiks man tokie pasiaiškinimai. Nepatiko foto, atrodo kad sh, galima gi aiškiai lietuviškai pasakyti.Ne mažas vaikas, neisiu į kampą verkti. Visiškas foto ignoravimas, tai jau nepagarba, sakyčiau. Vat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 09 kovo 2011 - 14:04
Yvete, patinka tavo nuotraukos parinkta erdvė, vyras, taip dera vienas prie kito, patinka kampas, iš kuriofotografuota, tik mano akiai norėtųsi čiut čiut- nedaug- šviesos, kur vyras- taip norisi jį įžiūrėt geriau ax.gif
Atsakyti
Yvete,man labai patinka ax.gif (nieko naujo) gal biski norisi pakreipt galva i kaire,bet tas priekyje stalelio kampas suteikia jausma lyg pats sedetum prie jo,o tas vyriskis tiesiai i tave ismeiges akis.Nezinau ka daugiau pasakyt,man labai patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2011 03 09, 14:59)
kokia vieta? smile.gif

siaip galiu ir sumeluoti, buvus ten keleta kartu, bet...jeigu neklystu, vaziuojant uz Vilkijos,link Seredziaus, nezinau kaip ta upe vadinasi, bet daug kaunieciu ten vasarom vaziuoja pasipliuskenti, toks klioklys yra, malunas, veliau tetos paklausciau, tikslesnes vietos apibudinimo, ji zino, bet gal ir is cia kas nors zinos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2011 03 09, 14:43)
Sveikos merginos, gal galit padeti? Man reikia sužinoti kur yra sita vieta, kur mergina fotografavo? Zinau kad kazkur Kaune, ar aplink ji, bei slenis cia kazkoks smile.gif

aš kažką pamenu prie Kauno marių g.gif bet tai buvo ooooooooooooj kaip senai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 09, 13:55)
tik tu pakomentavai foto. ir Dosa parašė, kad daina patiko, apie foto nieko.
Daugiau jokių komenatrų nebuvo, taip negražu  smile.gif

Yvete, aš linijas patiesinčiau smile.gif Su staliuku priekyje labiau patinka, nei kitas kadras (Flickeryj kur). Tik va, tada puodelis nusikirptų, o man jis ten gražiai žiūrisi.
Kaip tik dabar analizuoju tokio tipo nuotraukas. Norisi fotografijose daugiau pasakančios erdvės palikti, kad istorija būtų, minčių kiltų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 09 kovo 2011 - 14:15
va kiek atsirado komentuojanciu smile.gif))

QUOTE(Yvette @ 2011 03 09, 15:04)
jeigu nori gauti, reikia ir duoti  tongue.gif

tai as ta suprantu ,tiesiog....patinka man sitoji nuotrauka, tik ryskumo i pati vyriski daugiau noretusi smile.gif idomus bariukas, kaip namie smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 09 kovo 2011 - 14:12
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 09, 14:08)
siaip galiu ir sumeluoti, buvus ten keleta kartu, bet...jeigu neklystu, vaziuojant uz Vilkijos,link Seredziaus, nezinau kaip ta upe vadinasi, bet daug kaunieciu ten vasarom vaziuoja pasipliuskenti, toks klioklys yra, malunas, veliau tetos paklausciau, tikslesnes vietos apibudinimo, ji zino, bet gal ir is cia kas nors zinos smile.gif

dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2011 03 09, 15:11)

bet to skardzio man atrodo ten nera, tik tie akmenys taip skersai upes sudeti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 09 kovo 2011 - 14:13
QUOTE(Yvette @ 2011 03 08, 23:54)
"Let`s dance little stranger"
Alabamos pasiūlyta daina
user posted image
Kitaip nieko nesugalvojau.
Tuo pačiu ir penktos grupės žaidimą užbaigiau.

ok, prisiprašei biggrin.gif

Man atrodo, pagrindinis dalykas, kuris kliūna - kvadratas. Ieškau jam pateisinimo. Nerandu. Bandau aiškinti pati sau, kodėl netinka kvadratas. Neįvardinu. Nors draugo žvilgsnis, poza statiški, bet man kadre norisi išlaikyti dinamiką, kalbėti detalėmis, nes šviesotamsos kompozicija, detalių žaismas kadre yra, tad norisi to išbaigtumo jausmo.

Pridengusi apačią iškart atrandu daugiau harmonijos kadre. O dar kadangi šalia kadro yra daina, kurią asmeniškai labai mėgstu smile.gif tai man pernelyg statiškas formatas tiesiog nelimpa. Ranka terlioju monitorių ir po kelių variantų atrandu, kad man atrodo tinkamiausias 645 formatas. Kitų pastabų neturiu..smile.gif
Atsakyti