Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rarity @ 2011 03 09, 13:22)
biggrin.gif užsissukot dėl heliosų. Kas Kaune norit, galiu paskolinti Heliosą su Canon adapteriu su AF patvirtinimu

AS!!!!AS!!!!AS noriu!!!
Atsakyti
rarity, jooo...smile.gif visos su heliosais tuoj fotkins biggrin.gif gal ir nieko turint panašią priemonę pasiekti kažkokį užsibrėžtą tikslą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 03 09, 12:19)
Maria Larssons Everlasting Moments. Tikslesnio pavadinimo nežinau smile.gif

linkomanijoj radau , siunciuosi 4u.gif
Atsakyti
jooooooooooooooooo, parodą gal organizuosim su heliosu darytom foto biggrin.gif
neturiu kur sukti, gal ir man reikėtų, į kompaniją tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 09, 13:36)
jooooooooooooooooo, parodą gal organizuosim su heliosu darytom foto  biggrin.gif
neturiu kur sukti, gal ir man reikėtų, į kompaniją  tongue.gif

As labai noreciau, kad mane fotografuotum.Tik ne niu, o siaip:)
Atsakyti
Sveikos merginos, gal galit padeti? Man reikia sužinoti kur yra sita vieta, kur mergina fotografavo? Zinau kad kazkur Kaune, ar aplink ji, bei slenis cia kazkoks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eurikaite @ 2011 03 09, 14:34)
linkomanijoj radau , siunciuosi 4u.gif

ir as noriu to filmuko blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Tiga @ 2011 03 09, 14:43)
Sveikos merginos, gal galit padeti? Man reikia sužinoti kur yra sita vieta, kur mergina fotografavo? Zinau kad kazkur Kaune, ar aplink ji, bei slenis cia kazkoks smile.gif

sakai Kaune? man tai tas skardis primena Vilnios upe (lyg taip ji vadinasi) prie Belmonto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 09, 13:44)
Papildyta:
sakai Kaune? man tai tas skardis primena Vilnios upe (lyg taip ji vadinasi) prie Belmonto rolleyes.gif

Na sake kazkur Kaune, Kauno raj. smile.gif bet panasu...
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 09, 13:36)
jooooooooooooooooo, parodą gal organizuosim su heliosu darytom foto  biggrin.gif
neturiu kur sukti, gal ir man reikėtų, į kompaniją  tongue.gif

ant haselio pabandyk, nors jei pagooglintum m42 mount on hasselblad, tikriausiai google išmestų paveiksliuką, kur Tau kukū rodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 03 09, 14:48)
išmestų paveiksliuką, kur Tau kukū rodo biggrin.gif

biggrin.gif

o prisiminiau Hasselį. Maggie, vis neprisėdu tavo foto nuskanuoti. Bet žinok sufokusavai gerai, kai palyginus taip tamsu buvo. Tad drąsiai gali mąstyti apie kažką panašaus.

p.s. jei nekomentuosit mano foto, tikrai nustosiu ir aš komentuoti biggrin.gif taip kai ką nudžiugindama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 09 kovo 2011 - 13:51
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 09, 12:44)

dar siunciasi smile.gif , tik nzn kaip tau persiust galeciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2011 03 09, 14:47)
Na sake kazkur Kaune, Kauno raj. smile.gif bet panasu...

na Jauno rajonas tai didelis, siaip tokia dar vieta primena, tie akmenys, bet kazin ar ta vieta, ir ten apie 20 gal net daugiau km nuo Kauno
Papildyta:
QUOTE(eurikaite @ 2011 03 09, 14:49)
dar siunciasi  smile.gif , tik nzn kaip tau persiust galeciau g.gif

tai kai atsisiusi, pašarink i koki psl is kurio butu galima atsisiusi, arba tiesiog skypu ax.gif
Atsakyti