Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2011 03 09, 13:16)
apranga tikrai liuks. jb shvarus. bet man labai knieti pamatyt spalvotus variantus, Gotte, turi gal kelis? smile.gif

Viena spalvota radau Gottes Flickr'yje wink.gif

Aciu Almost uz nuoroda aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 09 kovo 2011 - 12:36
QUOTE(sayonara @ 2011 03 09, 12:13)
jei su Tilda Swinton pagrindiniame vaidmenyje, tai tas smile.gif

peržvelgdama girdėjau, kad šaukė "Antonio!". Patikrinau IMDB - toks veikėjas yra smile.gif reiškia tą radau..

QUOTE(Maggie @ 2011 03 09, 12:16)
kaip as ieshkau to filmo! ar kuri turit? nu nerandu jo, tik mokamuose torrentuose.. treileris nuostabus, bet ar nebus per daug  parodyta? cia as jau apie kina, ne apie foto  biggrin.gif (dar viena mano didziule aistra - kinas..).

až tikrinkit mirksiukas.gif
manoji - kompiuteriai ir internetas laugh.gif bet turbūt ne tiek aistra, kiek profesija laugh.gif
Atsakyti
Laba,

Alamaba, džiugu, kad tau patiko.
Faina, kad užsisuko diskusija, bet nepamirškit ir foto komentuoti. Saviškei dar laukiu komentarų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 03 08, 23:14)
rekomenduoju vieną filmą apie fotografiją. kažkaip susiasocijavo su šia foto, priminė kadrą iš filmo: http://www.youtube.c...h?v=ZL2VMIoVkg4
tik kas siųsitės, žiūrėkit, kad būtų su angl. titrais. antraip nieko nebus wink.gif

Sudomino filmas, bet kažkaip neįkertu koks jo pavadinimas ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 09, 12:49)
Laba,

Alamaba, džiugu, kad tau patiko. 
Faina, kad užsisuko diskusija, bet nepamirškit ir foto komentuoti. Saviškei dar laukiu komentarų  smile.gif

Kur toks interjeras?Man patinka-patinka-patinka:)
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 09, 13:50)
Kur toks interjeras?Man patinka-patinka-patinka:)

fainam bariuke, Italijoj smile.gif Kada prie progos atviruką tokį galėsiu atsiųsti. Tik reikės truputuką palaukti, nes kol kas užsisukusi įvairiuose darbuose darbeliuose.

Maggie, aš atidarysiu flickr SM grupėje diskusiją apie parodėlę. Galima pradėti tartis dėl temos ir visokių kitokių smulkmenų.
vieta diskusijoms apie parodėlę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 09 kovo 2011 - 12:57
QUOTE(sayonara @ 2011 03 09, 11:13)

2. dabar tas mano ponas Tiekėjas. Jis šiuo metu tikrai turi vieną heliosą, bet jis senesnis, negu kiti ir ne su m42 sriegiu, o su m39. t.y. kitokio adapterio reikės ieškoti. viena mergina per AŽ yra pasakius, kad TIKRAI nori. Imsi, eurikaite?

imsiu , nzn ar gavai zinute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 09, 12:52)
fainam bariuke, Italijoj  smile.gif Kada prie progos atviruką tokį galėsiu atsiųsti. Tik reikės truputuką palaukti, nes kol kas užsisukusi įvairiuose darbuose darbeliuose.

Noreciau, tik neskubek.

Kas nori-siulau uzduoti kompozicijai.Pirma uzduotis-ritmas fotografijoj.Ieskokit, fotografuokit, dekit cia.
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 03 09, 12:50)
Sudomino filmas, bet kažkaip neįkertu koks jo pavadinimas  ax.gif  blush2.gif

Maria Larssons Everlasting Moments. Tikslesnio pavadinimo nežinau smile.gif kažkaip taip smile.gif

QUOTE(eurikaite @ 2011 03 09, 13:06)
imsiu , nzn ar gavai zinute  smile.gif

gavau, einu jam rašyt. 4u.gif

Kaip dėl to antrojo helios'o? imate kuri?
Atsakyti
turiu klausimuką, ar nesvajojat kuri turėti Niu foto? Bičiulis pasiūlė organizuoti parodą kartu, Niu tema. Bėda ta, kad jis foto jau turi, o aš turiu laiko iki rugsėjo mėn. jas suruošti smile.gif Fotografuoti galvoju kokį gegužės mėnesį. Brūkštelkit jei kas susidomėsit.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 03 09, 12:13)

išpirksit blin visas heliosų atsargas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

biggrin.gif užsissukot dėl heliosų. Kas Kaune norit, galiu paskolinti Heliosą su Canon adapteriu su AF patvirtinimu
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 03 09, 14:19)
Maria Larssons Everlasting Moments. Tikslesnio pavadinimo nežinau smile.gif kažkaip taip smile.gif
gavau, einu jam rašyt. 4u.gif

Kaip dėl to antrojo helios'o? imate kuri?

Ačiū jau susiradau mirksiukas.gif
Jei tęst temą apie filmus, tai man labai patinka rytais žiūrėt vokiečių serialą ax.gif nes ten parodo nerealių peizažų ax.gif

Aš norėč helio, bet gal pradžiai pasibandyt gal kas duotų ax.gif
Atsakyti