QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 08, 20:45)
priminei, kai buvom meet'e su Yvete, buvo kalba, kad galime padaryti parodele darbu,
beje, is anos temikes. man berniuko portretas nea. tiek tureklas, tiek veidas. man nepatiko. o vat antra foto, nors kazhkas joje buvo neuzhbaigto, man visai fun. na ne tai, kad nereali, bet as kelis kartus grizhdavau i ja pasiziureti..
QUOTE(Yvette @ 2011 03 08, 21:02)
aš vis laukiau kada Maggie normaliai laiko turės, pasikalbėti apie tą parodėlę
galim kalbet, mastyt, planuot, juk realiai greitai toks dalykas nepadaromas, todel reiktu planuotis, kad rudeni tas ivyktu
QUOTE(Yvette @ 2011 03 08, 21:05)
va, mytus organizuokit, tarkim eikit kartu parodų lankyti
fainai, ką. Ir proga susitikti, ir apie tą patį pomėgį pasišnekėti, kitų darbais pasigrožėti arba ne
Nors iš dalies, ne visiem fotografuojantiems to reikia, parodų lankymo.
Man jau gėda, kad neužbaigiu žaidimo, bet nu nesifotkina. Bet padarysiu, iki savaitgalio.
visa gyvenima lankiau daile (vaikyste, paauglyste cia hehe), pirmadieni, treciadieni, ketvirtadieni - praktine dalis - piesimai etc, o 5tadieniais visada buvo ejimas i parodas (foto, tapybos, grafikos, performacus etc). kokia as durna buvau, nes man taip tingejosi, neretai praleisdavau, nes nu labai jau nuobodziavau ten, kai ties vienu paveiklsu stovima pusvalandi ir analizuojama... dabar i tai ziuriu visai kitaip...
ir man geda. mintyse tokius grozius sukuriau, bet padaryti tai technishkai net nebandziau. kazhkokia ir man krize
QUOTE(Yvette @ 2011 03 08, 22:53)
Trumpas uždavinukas. Pasakykit, kas šitoje foto negerai, arba keista
viena akis (kaire) gerokai auksciau uz kita..?
AAA! atspejau!!! yes yes. man iskarto uzkliuvo
QUOTE(Yvette @ 2011 03 08, 23:18)
ai dar brūkštelsiu. Kalba išsirutuliojo taip. Žymus fotografas Ferdinando Scianna sakė tėvui, kad nori būti fotografu, o tas jam atrėžė. Koks čia per darbas, fotografas. Darbas to, kuris numarina gyvus ir prikelia mirusiuosius. Jei kitaip, gyvus fotografuoja sustingusiose pozose, kaip mirusius, o vat mirusiuose, prikelia, dapiešdamas jiems atmerktas akis.
geras
QUOTE(Yvette @ 2011 03 08, 23:22)
mirusio žmogaus nefotografavau, prie kapo, ar kalbant rožančių teko. Jei kas labai paprašytų ir reikėtų, matyt ir akis bandyčiau atmerkti.
as irgi pabandyciau.
QUOTE(Yvette @ 2011 03 08, 23:25)
Na bent porą foto per vaiko gimtadienį vistiek būtinos
visishkai sutinku. retai kada, bet buna, kad ziuriu fotkes is 2003 metu pvz. ir man taui patinka. seivinu kai kurias artimu draugu foto pvz is fejsbuko. nu man faina. dar gerokai priesh pradedant dometis fotografija (kai pati deramai nieko nefotkinau), nuotraukos man buvo svarbios. o jei jau kokia svarbi proga - krikshtynos, gimtadieniai... tai kas be ko.