Tik pasiziurejau ta nuotrauka kur Yvete idejo net neskaiciau toliau noriu paziuret ar atspejau, bet speju kad jis negyvas Atsimenu su Nicole Kidman kur filmas buvo Kiti, ten kalbejo kad negyvelius kaip gyvus fotkindavo Ar atspejau? einu paskaityt
Atspejau
QUOTE(Alabama @ 2011 03 08, 22:39)
Tu mane nervini, nu As noriu adapterio savo MIr'ui, bet as Kaune, aaaaa
Ir tu uzeik dazniau
As filma su Kidman maciau-Imaginary portrait of Diane Arbus
Ir tu uzeik dazniau
As filma su Kidman maciau-Imaginary portrait of Diane Arbus
irgi geras. mielas. sexy. bet ne apie šitą buvo kalba vakar..
QUOTE(dosa @ 2011 03 08, 22:44)
taip "kiti" arba "the others"
QUOTE(hazelnut @ 2011 03 09, 06:25)
baisiai ačiū už rekomendaciją. Jau iš treilerio mtoi, kad filme šviesa bus puiki.
pastebėjau, kad žiūrėdamai kai kuriuos filmus dažnai atsitraukiu nuo visos fabulos ir stebiu šviesą
pastebėjau, kad žiūrėdamai kai kuriuos filmus dažnai atsitraukiu nuo visos fabulos ir stebiu šviesą
dažniau pasirankiokit filmų, kuriuose gera šviesa ir susirinkę keliese žiūrėkit, paskui galima aptarti. arba tiesiog kartu pažiūrėt. tai irgi mokymosi procesas.. kartais turinys yra visiškas š.., o šviesa išgelbsti filmą. be abejo, maloniausia, kai visa tai dera.. yra keletas filmų, kurie yra fotografiški, nors juose net nėra kažkokios ypatingos šviesos, bet kažkas, kompozicijos, veidai, judesiai, aplinka, kartais net muzika sukuria būtent fotografiškumo įspūdį.. pvz. http://www.youtube.c...h?v=TZBrWVvn9xA
QUOTE(Alabama @ 2011 03 08, 22:57)
Apie peizazus neturiu zalio supratimo, tai galima imtis:)
gal palaukiam pavasario, vasaros su perizažais...
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2011 03 09, 08:18)
iyra keletas filmų, kurie yra fotografiški, nors juose net nėra kažkokios ypatingos šviesos, bet kažkas, kompozicijos, veidai, judesiai, aplinka, kartais net muzika sukuria būtent fotografiškumo įspūdį..:
Tai, kad ir The Notebook filmas... Nu toks man fotografiškas, bus įdomu pažiūrėt jį jau kai nors kiek daugiau apie fotografiją žinosiu
Arba dar vienas, bet pavadinimo nepamenu. Tas buvo apie muziką, kažkaip August bla bla, nepamenu
Papildyta:
August Rush Aišku, man atrodo, kad notebook'ui neprilygsta, bet kiek pamenu, tai kažkoks va toks irgi fotogeniškas, nors iš nuotraukų nepasakyčiau. reiks dar pažiūrėt.
man labiausiai fotografiškas "stalker" Filmo ištrauka
ir aplamai Tarkovskio filmai nerealūs VISI......
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 09, 09:02)
Alabamą primena
O šiaip nebūtina kažkas kompoziciškai, pritariu ir dėl muzikos.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 09, 09:16)
tą pati žinok pagalvojau
Baisi ta finalinė scena, bijau raganų reiks pažiūrėti.
na, ką varau į mokslus, dar šįryt papyškinau, bet jau nekelsiu, o ir laiko nėr
nu ir temą užvedėt...bet labai įdomu, tikrai nežinojau, kad anksčiau taip fotkindavo mirusius bet tos vaikų foto....šiurpu jei nežinotum, net nepagalvotum...tik vat iš rankyčių padėties kai kur galima būtų įtarti.....brrr.
parsisiųsiu filmus kur sayonora užrodė, labai sudomino
peizažų tema įdomu, man įdomiau nei maistas, bet gal tikrai pavasario palaukti
Gotte, tiek nervinais, o rezultatas manau tikrai geras ir jb gerai žiūrisi ir apranga vaiko tokia nesunki, man tikrai patiko
parsisiųsiu filmus kur sayonora užrodė, labai sudomino
peizažų tema įdomu, man įdomiau nei maistas, bet gal tikrai pavasario palaukti
Gotte, tiek nervinais, o rezultatas manau tikrai geras ir jb gerai žiūrisi ir apranga vaiko tokia nesunki, man tikrai patiko
QUOTE(Ersė @ 2011 03 09, 09:25)
mane labai sudomino tas I am love, bet nerandu jo linkomanijoj
ir aš
jei tinka angliškai (paskaičiau, kad italų kalba su angliškais subtitrais), tuomet patikrinkit až
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 09, 09:02)
Na taip, bet ten jau kita kinematografo kategorija, kino filosofija Iš jo filmų bent jau aš negalėčiau ištraukti vienos savybės tokios kaip fotografiškumas. Ten visuma yra drebinanti akis, kaip mano sūnus sako
Pabandykit kada, kai turėsit labai daug sveiko proto ir kantrybės ką nors Alejandro Jodorowsky pažiūrėt
Bet šiaip jau studijukomercinio kino, o nuo Eizenšteino, Grifito, Orsono Velso ir pan. Štai ten tai klodai. Platūs laukai tarpdisciplininėms studijoms.
gal torrentuose yra?