Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Tik pasiziurejau ta nuotrauka kur Yvete idejo net neskaiciau toliau noriu paziuret ar atspejau, bet speju kad jis negyvas smile.gif Atsimenu su Nicole Kidman kur filmas buvo Kiti, ten kalbejo kad negyvelius kaip gyvus fotkindavo biggrin.gif Ar atspejau? einu paskaityt biggrin.gif

Atspejau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ersė: 09 kovo 2011 - 08:09
QUOTE(Alabama @ 2011 03 08, 22:39)
Tu mane nervini, nu biggrin.gif As noriu adapterio savo MIr'ui, bet as Kaune, aaaaa
Ir tu uzeik dazniau

As  filma su Kidman maciau-Imaginary portrait of Diane Arbus

irgi geras. mielas. sexy. bet ne apie šitą buvo kalba vakar..tongue.gif

QUOTE(dosa @ 2011 03 08, 22:44)
Čia apie tą klabėjo manrods -dėl tų numirėlių nuotraukų: The others

taip smile.gif "kiti" arba "the others"

QUOTE(hazelnut @ 2011 03 09, 06:25)
baisiai ačiū už rekomendaciją. Jau iš treilerio mtoi, kad filme šviesa bus puiki.
pastebėjau, kad žiūrėdamai kai kuriuos filmus dažnai atsitraukiu nuo visos fabulos ir stebiu šviesą biggrin.gif

dažniau pasirankiokit filmų, kuriuose gera šviesa ir susirinkę keliese žiūrėkit, paskui galima aptarti. arba tiesiog kartu pažiūrėt. tai irgi mokymosi procesas..smile.gif kartais turinys yra visiškas š.., o šviesa išgelbsti filmą. be abejo, maloniausia, kai visa tai dera.. yra keletas filmų, kurie yra fotografiški, nors juose net nėra kažkokios ypatingos šviesos, bet kažkas, kompozicijos, veidai, judesiai, aplinka, kartais net muzika sukuria būtent fotografiškumo įspūdį..smile.gif pvz. http://www.youtube.c...h?v=TZBrWVvn9xA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 08, 22:57)
Apie peizazus neturiu zalio supratimo, tai galima imtis:)

gal palaukiam pavasario, vasaros su perizažais...
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2011 03 09, 08:18)
iyra keletas filmų, kurie yra fotografiški, nors juose net nėra kažkokios ypatingos šviesos, bet kažkas, kompozicijos, veidai, judesiai, aplinka, kartais net muzika sukuria būtent fotografiškumo įspūdį..:

Tai, kad ir The Notebook filmas... Nu toks man fotografiškas, bus įdomu pažiūrėt jį jau kai nors kiek daugiau apie fotografiją žinosiu smile.gif

Arba dar vienas, bet pavadinimo nepamenu. Tas buvo apie muziką, kažkaip August bla bla, nepamenu g.gif
Papildyta:
August Rush Aišku, man atrodo, kad notebook'ui neprilygsta, bet kiek pamenu, tai kažkoks va toks irgi fotogeniškas, nors iš nuotraukų nepasakyčiau. reiks dar pažiūrėt.
Atsakyti
man labiausiai fotografiškas "stalker" Filmo ištrauka

ir aplamai Tarkovskio filmai nerealūs VISI......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 09 kovo 2011 - 09:06
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 09, 09:02)

Alabamą primena laugh.gif

O šiaip nebūtina kažkas kompoziciškai, pritariu ir dėl muzikos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 09 kovo 2011 - 09:17
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 09, 09:16)
Alabamą primena laugh.gif

tą pati žinok pagalvojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 09, 09:16)
tą pati žinok pagalvojau  biggrin.gif

Baisi ta finalinė scena, bijau raganų biggrin.gif reiks pažiūrėti.

na, ką varau į mokslus, dar šįryt papyškinau, bet jau nekelsiu, o ir laiko nėr smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 09 kovo 2011 - 09:20
nu ir temą užvedėt...bet labai įdomu, tikrai nežinojau, kad anksčiau taip fotkindavo mirusius unsure.gif bet tos vaikų foto....šiurpu unsure.gif jei nežinotum, net nepagalvotum...tik vat iš rankyčių padėties kai kur galima būtų įtarti.....brrr.

parsisiųsiu filmus kur sayonora užrodė, labai sudomino ax.gif

peizažų tema įdomu, man įdomiau nei maistas, bet gal tikrai pavasario palaukti g.gif

Gotte, tiek nervinais, o rezultatas manau tikrai geras thumbup.gif ir jb gerai žiūrisi ir apranga vaiko tokia nesunki, man tikrai patiko ax.gif
Atsakyti
mane labai sudomino tas I am love, bet nerandu jo linkomanijoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 03 09, 09:25)
mane labai sudomino tas I am love, bet nerandu jo linkomanijoj  doh.gif

ir aš
Atsakyti

jei tinka angliškai (paskaičiau, kad italų kalba su angliškais subtitrais), tuomet patikrinkit až mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 09 kovo 2011 - 09:31
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 09, 09:02)

ir aplamai Tarkovskio filmai nerealūs VISI......

Na taip, bet ten jau kita kinematografo kategorija, kino filosofija smile.gif Iš jo filmų bent jau aš negalėčiau ištraukti vienos savybės tokios kaip fotografiškumas. Ten visuma yra drebinanti akis, kaip mano sūnus sako smile.gif

Pabandykit kada, kai turėsit labai daug sveiko proto ir kantrybės ką nors Alejandro Jodorowsky pažiūrėt biggrin.gif biggrin.gif

Bet šiaip jau studijukomercinio kino, o nuo Eizenšteino, Grifito, Orsono Velso ir pan. Štai ten tai klodai. Platūs laukai tarpdisciplininėms studijoms.

gal torrentuose yra?
Atsakyti