Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 9 tema

QUOTE(Linutelia @ 2011 03 08, 18:03)

Linutelia, o kiek pas jus per krutine? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2011 03 08, 18:03)
Ateinu pasidalint nuomone apie sia maikute:
user posted image
Snd viena mergaite buvo davusi pasimatuoti XS dydi sios maikutes, niu tai nzn, manau ji padidinta bet ne labai stipriai  g.gif As tarkim nesiojanti XS, is bedos galeciau nesioti ir ta XS sios maikutes, ji tokia laisva, bet graziai atrodo  wub.gif
Tai visdelto gaudysiu as ja XXS, tai tikrai manau tiks man ji  bigsmile.gif
O realybeje, tai ji nerealiai grazi wub.gif  wub.gif

O as turiu tokia tamsiai melyna XS dydzio, o paprastai nesioju S-M. Tai man ji gera, neaptempta, laisva tokia, butu ir XXS tikes, bet kadangi aptemptu labai nemgstu, si tobulai smile.gif
Atsakyti
mergaites kurios jau gavot gal su uztrauktukais velvetukus,ar jie plonesni?? noriu sviesiu kelnyciu tai sakau gal juos pasiimt g.gif vasarai nebus persilti?
http://www.jcrew.com...~~~~~/28522.jsp
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2011 03 08, 19:03)

bet ji ir ant modeliuko nera aptempta, o lengvai tokia krentanti. Ir apskritai apie visas palaidines, megztinukus kai kalbama kad padidinti, tai visi rubeliai ant modeliu nestovi kaip nulieti, o lkrenta aisviau g.gif sortukai ir kaip kurios kelnes tik ne
Atsakyti
Mergiukai, baikite apie tuos velvetukus doh.gif As savuju niekaip nesulaukiu doh.gif Taip noreciau dar kitu spalvu, bet nezinau ar dydis geras bus ax.gif

QUOTE(Proud_Mommy @ 2011 03 08, 16:32)
As 25 paemiau. Ziuresiu kaip bus smile.gif

Gal ir man bandyti 25 g.gif

QUOTE(Linutelia @ 2011 03 08, 19:03)
user posted image
Tai visdelto gaudysiu as ja XXS, tai tikrai manau tiks man ji  bigsmile.gif

As irgi noriu jos, bet labai retai XXs buna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2011 03 08, 18:43)
Kaio manot siu 6 ar 8 imti?? 99 jau pas mane  blink.gif
http://www.jcrew.com...D=1299598835036

ir kokia bus spalvyte saltwatergrey??
ir kaip manot ar prie ju tiktu sis grey mist spalvytes?? grey mist pilka bus?

http://www.jcrew.com...D=1299599121410

as tai isivaizduoju kad kaip ivory ar cream spalva yra balta i gelsvuma, tai sita bus balta i svelnu pilksvuma, o su tuo grey mist megztinuku kokiu tik tonu ar dviem spalvos skirsis tai nei kostiumas, nei kas g.gif bet gal klystu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pgituke @ 2011 03 08, 19:30)
as tai isivaizduoju kad kaip ivory ar cream spalva yra balta i gelsvuma, tai sita bus balta i svelnu pilksvuma, o su tuo grey mist megztinuku kokiu tik tonu ar dviem spalvos skirsis tai nei kostiumas, nei kas g.gif bet gal klystu blush2.gif

ta pati pagalvojau,kelnytes tik imu,nes megstukeliu turiu...

tik mastau ar 6ar8
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 03 08, 16:55)
Pas mane 27 su 98cm, normaliai.

Jeee, tai gerai, kad tokį ir pasiėmiau bigsmile.gif Nes dar albumėlyje užskaičiau, su kokiais užkepaliais panos susispraudė į 26 dydį, tai man ir gavosi, kad 27 turėtų tikti biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(VVaiva @ 2011 03 08, 17:54)
Mergaites, bet tie velvetukai be uztrauktuku ilgesni, ane?  g.gif Gal bent jie neatrodys, kaip isaugtiniai  rolleyes.gif

Ilgesni, rašo, kad SHORT ilgis 31', o REGULAR 33' berods 4u.gif Man jau geriau pasitrumpinti (ką dažniausiai ir tenka daryti), negu galvoti, kaip "dadurti" lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
pasiemiau siandien tuos sortukus. 6 dydi pirkau. Nera jie man aptempti, ties klubais ne visiskai ispildo, bet dar svarstau ar parduot. palei uzsegima (liemuo) - tai kaip tik. manau pasiliksiu g.gif nes labai jau faina spalvyte ir medziagyte wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2011 03 08, 20:57)
Linutelia, o kiek pas jus per krutine?  4u.gif

Pas mane 83 cm 4u.gif

QUOTE(Asstule @ 2011 03 08, 21:27)

As irgi noriu jos, bet labai retai XXs buna  ax.gif

Pirmaja ispardavimo diena buvo, tai cia vakar ar uzvakar mirksiukas.gif Dar masciau reik ar nereik, bet db jau tikrai reik bigsmile.gif
Atsakyti
Pasiemiau sita svarka
6 tall dydis, tai dar tokiu rankoviu nesu turejus, ilgos iki puses delnu biggrin.gif

pamusalas tik rankovese, medziaga labai idomi, 100% vilna, bet ji tokia tamposi, panasi i smulkia paltine. Labai patenkinta, bet ko gero ir 4 butu buves geras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 03 08, 20:14)
pasiemiau siandien tuos sortukus. 6 dydi pirkau. Nera jie man aptempti, ties klubais ne visiskai ispildo, bet dar svarstau ar parduot. palei uzsegima (liemuo) - tai kaip tik.  manau pasiliksiu  g.gif  nes labai jau faina spalvyte ir medziagyte wub.gif

o sitie is J.crew ar factory?kiek pas jus per klubus?as ju labai noriu,tik bijau del dydzio labai ax.gif
Atsakyti