Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 9 tema

QUOTE(vilbur @ 2011 03 09, 15:32)
Užsakė man  jūsų apkalbėtą suknelę 0 dydžio, bet paskaičiusi pagalvojau, kad gal reikėjo 2 dydį imt. Todėl dabar noriu bandyt gaudyt  biggrin.gif
Mano išmatavimai 85-67-89

Ne, cia Explorer favorites 4u.gif
Su tokiais ismatavimais, tik 0 thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzinte: 09 kovo 2011 - 15:34
QUOTE(vilbur @ 2011 03 09, 16:32)
Aš ir bandžiau saugoti pašte, bet man po to atidaro bendrą puslapį  g.gif
O čia SM favoritėse? blush2.gif

saugokit su item nr., tada per paiešką galėsit paieškoti, jei per nuorodą neišmeta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vuolia @ 2011 03 09, 13:02)
Man tai gigi pradeda patikti - ji cia pastoviai lankosi; zdz, galima ja jau vadinti musu podruzke

Kur lankosi? Pas mus? Tipo su musu pagalba?
QUOTE(SaiMita @ 2011 03 09, 13:24)
Nu panos patarkit, ar parduot man tuos sortus, nera dideli?  g.gif
mano klubai 97-98cm, ugis 176cm. Sortai ramybes busenoj - 50cm (per klubus).
Sorry uz foto kookybe  doh.gif

Tobuli. Nepamirskit, kad ir atsisest su jais teiks, ir jaustis normaliai, kad vovere nebutu persmaugta.
QUOTE(Smilte @ 2011 03 09, 13:36)
DEL PALTUKO KAS PATARKIT PLEASEEEEE
koki imti??GIGI 4 nesioja tai man gal 6 pakaks?Linamog koki tu imtum?tada as vienu mazesni biggrin.gif

Nerodo man, kokio nori. g.gif
QUOTE(pgituke @ 2011 03 09, 13:37)
NEMATYTA KOKIA g.gif

Matyta, medziota, kol kas nepagauta.
QUOTE(Ingredd @ 2011 03 09, 13:56)
idomu ar patogus?  g.gif

Del patogumo nezinau, bet brangus pasiutusiai.
Atsakyti
QUOTE(Lucrezia @ 2011 03 09, 16:19)
aš tai pašte turiu į vieną laišką įsikopinusi viską su kainom, kad galėčiau sekti, nes būna, padaro nuolaidą ir sukelia paskui doh.gif gal kas turi dar protingesnį būdą rolleyes.gif

as irgi explorer favorituose susikurusi JCREW aplanka atskira ir viska ten kraunu. buna kad ismeta ir pradini puslapi, jei jau jo isvis nera, o ziurek po keliu dienu rubelis ir vel atsiranda rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 03 09, 17:18)
as tai tik nesupratau prie ko cia vovere.. g.gif  bet juokinga irgi buvo  biggrin.gif

numirsiu tuoj is juoko megalol.gif megalol.gif megalol.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pgituke: 09 kovo 2011 - 16:24
sveikos mergaites, patarkit kokius man dydzius pirkti j.crew ugis 181, matmenys 99-76-104
Atsakyti
jei kam idomu apie siais kelnytes ax.gif

user posted image

perpirkau cia SM 4 Tall dydi. mano 170cm liemuo 68, klubai 97. per klubus super, neaptemptos bet graziai apglude, kadangi mano liemuo procentaliai pagal dupce plonas, tai per liemeni vos laisvokos. Ilgis kaip jau kuri mergina ir minejo kaip isaugtines, kokia 4cm virs kauliuko, bet atraitojus 1 ar 2 kartus, gaunasi siu metu topines kelnytes wub.gif kokybe nepriekiatsinga, siules, audinys, kisenukai ir t.t. thumbup.gif nors ziurint katalogineje foto man jos tokios lyg blizgios atrode, kaip lietpaltinio audinio, bet is tikruju kaip storo,svelnaus lino. Neturetu buti labai glamzios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutik @ 2011 03 09, 14:53)
Gal kuri pirkot ir turit tokia sukne?
Kaip dydziai jos? Aciu  4u.gif
user posted image

Kokia grazi man sita suknele wub.gif Bet jauciu kad niekas jos neturi kazkaip g.gif
Atsakyti
Kaip galvojat, su 95cm uzpakaliuku koki dydi imti sio sijonuko? 4u.gif
user posted image

denim pencil skirt
Atsakyti
Na va, ikeliu realia foto megztuko kur senai jau zadejau. Dydis XS. Labai fainutis, men net keista buvo, nes as vilnos negaliu nesioti visaj, o sita beveik ant nuogo kuno nesioju ir liuks bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti

Saimitos šortai nerealūs. Saimita gal nuorodėlę turi? Arba gal pavadinimą jų žinai? 4u.gif
Atsakyti
gavau as savo megztuka wub.gif
user posted image
Toks grazutis wub.gif Emiau Xs dydi,nesioju xs-s,tai tiko puikiai.Noretusi ,kad daugiau saguciu butu,bet nebeda smile.gif
Atsakyti
gal kas nuoroda turit??
user posted image

Atsakyti