Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 9 tema

Nu jau bet ta Gigi... Galvoju, kūdesnė atrodau, ypač per krūtinę, o j. crew perku keliais dydžiais didesnius. Nebet ji žema labai g.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2011 03 09, 14:25)
Nu jau bet ta Gigi... Galvoju, kūdesnė atrodau, ypač per krūtinę, o j. crew perku keliais dydžiais didesnius. Nebet ji žema labai  g.gif

Ji nerealiai zema 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzinte: 09 kovo 2011 - 14:27
QUOTE(eglaite2 @ 2011 03 09, 14:25)
Isties paltukas nerealus ir atrodote labai dailiai wub.gif. Mano ugis tik 164cm, o sio paltuko uzsisakiau 6 dydi http://www.jcrew.com...D=1299670218261 unsure.gif . Idomu, neskesiu su savo 92-76-95cm? g.gif

as su tokiaip matmenim 8 noriu imt unsure.gif
Atsakyti
Užsakė man Katulis tuos apšnekėtus velvetukus su užtrauktukais, bet dabar suabejojau unsure.gif Gal kas turit juos iš didesnių dydžių? Ar tiks jie man su 103 užpakaliu 30 dydis? Ir labai įdomu, kaip su jų ilgiu bus, ar tik nesigaus kapriai hihihi.gif

QUOTE(ingutia @ 2011 03 09, 14:07)
Pasirodau su Preilos paltuku. Ačiū, Preila  mirksiukas.gif
Paltukas nerealus  wub.gif Gal tik kiek pasilamdęs, nes tik šiandien išsipakavau.

Atrodote fantastiškai thumbup.gif
Atsakyti
As irgi blaskiaus blaskiaus vis ko ieskodama, nes sake gal nebepirks, nes dezutem tarpininkes uzverstos ir taip - nebespeja unsure.gif vargses doh.gif
tai tik sita nusiunciau silko-lino megztukeli..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2011 03 09, 16:25)
Isties paltukas nerealus ir atrodote labai dailiai wub.gif. Mano ugis tik 164cm, o sio paltuko uzsisakiau 6 dydi http://www.jcrew.com...D=1299670218261 unsure.gif . Idomu, neskesiu su savo 92-76-95cm? g.gif

Manau, kad tikrai paskęsit, mano apimtys beveik tokios pat.
Ačiū visoms už pagyras 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri pirkot ir turit tokia sukne?
Kaip dydziai jos? Aciu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gyte66 @ 2011 03 09, 14:50)
Lucrezia deka papirkau dar pries oficialu papildyma  rolleyes.gif  Aciu  4u.gif

O kaip čia pirkot?

Merginos, kur jūs išsaugojat tas nuorodas? Nes jeigu nėra prekės, tai jos nebūna ir j. crew puslapyje? ax.gif Paiškinkit kas netingit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyte66 @ 2011 03 09, 15:50)
Lucrezia deka papirkau dar pries oficialu papildyma  rolleyes.gif  Aciu  4u.gif

į sveikatą drinks_cheers.gif aš ir esu ne kartą mergaičių dėka daiktelius pagavusi, tai ir pati stengiuosi dalintis biggrin.gif

QUOTE(vilbur @ 2011 03 09, 16:16)
Merginos, kur jūs išsaugojat tas nuorodas?

aš tai pašte turiu į vieną laišką įsikopinusi viską su kainom, kad galėčiau sekti, nes būna, padaro nuolaidą ir sukelia paskui doh.gif gal kas turi dar protingesnį būdą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2011 03 09, 15:16)
O kaip čia pirkot?

Merginos, kur jūs išsaugojat tas nuorodas? Nes jeigu nėra prekės, tai jos nebūna ir  j. crew puslapyje?  ax.gif Paiškinkit kas netingit  mirksiukas.gif

Savo FAVORITES galite issisaugoti 4u.gif
Meniu juostoje turetumete matyti

O as Word'e turiu linkus issisaugojusi su pavadimu, item No. ir kaina (taip matau papigino ar pabrangino) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzinte: 09 kovo 2011 - 15:23
QUOTE(ingutia @ 2011 03 09, 15:07)
Pasirodau su Preilos paltuku. Ačiū, Preila  mirksiukas.gif
Paltukas nerealus  wub.gif Gal tik kiek pasilamdęs, nes tik šiandien išsipakavau. Įsivaizdavau, kad medžiagytė bus su pūkeliu, bet jokio ten pūko  thumbup.gif
Sudėjimas mano tai kaip Gigi, o dar trumpa esu. Na, bet susitrauksiu gal dar, dar tik trys mėnesiai nuo dukrytės gimimo smile.gif

Ant Jusu daug graziau ziurisi nei ant manes. thumbup.gif Jums graziai uzpildo ties krutine, o pas mane ties ta vieta buvo neuzpildyta.
Papildyta:
QUOTE(Dzinte @ 2011 03 09, 15:09)
thumbup.gif
Man tos klostes nerealios thumbup.gif

Atsimenu Jus, kaip gyvai atrodote, tai man turbut 4 bus didelis verysad.gif Bet jei ka vaiksciosiu su per dideliu, ka daryti biggrin.gif

Jei peciai ir krutine tiks, tai klubai neturi reiksmes. Man atrodo, kad nepaskesit. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Preila: 09 kovo 2011 - 15:27
QUOTE(Lucrezia @ 2011 03 09, 15:19)
aš tai pašte turiu į vieną laišką įsikopinusi viską su kainom, kad galėčiau sekti, nes būna, padaro nuolaidą ir sukelia paskui doh.gif gal kas turi dar protingesnį būdą rolleyes.gif

Aš ir bandžiau saugoti pašte, bet man po to atidaro bendrą puslapį g.gif

QUOTE(Dzinte @ 2011 03 09, 15:21)
Savo FAVORITES galite issisaugoti 4u.gif
Meniu juostoje turetumete matyti

O as Word'e turiu linkus issisaugojusi su pavadimu, item No. ir kaina (taip matau papigino ar pabrangino) biggrin.gif

O čia SM favoritėse? blush2.gif

Užsakė man jūsų apkalbėtą suknelę 0 dydžio, bet paskaičiusi pagalvojau, kad gal reikėjo 2 dydį imt. Todėl dabar noriu bandyt gaudyt biggrin.gif
Mano išmatavimai 85-67-89
Atsakyti