Nu jau bet ta Gigi... Galvoju, kūdesnė atrodau, ypač per krūtinę, o j. crew perku keliais dydžiais didesnius. Nebet ji žema labai
QUOTE(šviesi lapė @ 2011 03 09, 14:25)
Nu jau bet ta Gigi... Galvoju, kūdesnė atrodau, ypač per krūtinę, o j. crew perku keliais dydžiais didesnius. Nebet ji žema labai
Ji nerealiai zema
QUOTE(eglaite2 @ 2011 03 09, 14:25)
Isties paltukas nerealus ir atrodote labai dailiai . Mano ugis tik 164cm, o sio paltuko uzsisakiau 6 dydi http://www.jcrew.com...D=1299670218261 . Idomu, neskesiu su savo 92-76-95cm?
as su tokiaip matmenim 8 noriu imt
Užsakė man Katulis tuos apšnekėtus velvetukus su užtrauktukais, bet dabar suabejojau Gal kas turit juos iš didesnių dydžių? Ar tiks jie man su 103 užpakaliu 30 dydis? Ir labai įdomu, kaip su jų ilgiu bus, ar tik nesigaus kapriai
Atrodote fantastiškai
QUOTE(ingutia @ 2011 03 09, 14:07)
Pasirodau su Preilos paltuku. Ačiū, Preila
Paltukas nerealus Gal tik kiek pasilamdęs, nes tik šiandien išsipakavau.
Paltukas nerealus Gal tik kiek pasilamdęs, nes tik šiandien išsipakavau.
Atrodote fantastiškai
QUOTE(eglaite2 @ 2011 03 09, 16:25)
Isties paltukas nerealus ir atrodote labai dailiai . Mano ugis tik 164cm, o sio paltuko uzsisakiau 6 dydi http://www.jcrew.com...D=1299670218261 . Idomu, neskesiu su savo 92-76-95cm?
Manau, kad tikrai paskęsit, mano apimtys beveik tokios pat.
Ačiū visoms už pagyras
Gal kuri pirkot ir turit tokia sukne?
Kaip dydziai jos? Aciu
Kaip dydziai jos? Aciu
QUOTE(Gyte66 @ 2011 03 09, 14:50)
Lucrezia deka papirkau dar pries oficialu papildyma Aciu
O kaip čia pirkot?
Merginos, kur jūs išsaugojat tas nuorodas? Nes jeigu nėra prekės, tai jos nebūna ir j. crew puslapyje? Paiškinkit kas netingit
QUOTE(Gyte66 @ 2011 03 09, 15:50)
Lucrezia deka papirkau dar pries oficialu papildyma Aciu
į sveikatą aš ir esu ne kartą mergaičių dėka daiktelius pagavusi, tai ir pati stengiuosi dalintis
QUOTE(vilbur @ 2011 03 09, 16:16)
Merginos, kur jūs išsaugojat tas nuorodas?
aš tai pašte turiu į vieną laišką įsikopinusi viską su kainom, kad galėčiau sekti, nes būna, padaro nuolaidą ir sukelia paskui gal kas turi dar protingesnį būdą
QUOTE(vilbur @ 2011 03 09, 15:16)
O kaip čia pirkot?
Merginos, kur jūs išsaugojat tas nuorodas? Nes jeigu nėra prekės, tai jos nebūna ir j. crew puslapyje? Paiškinkit kas netingit
Savo FAVORITES galite issisaugoti
Meniu juostoje turetumete matyti
O as Word'e turiu linkus issisaugojusi su pavadimu, item No. ir kaina (taip matau papigino ar pabrangino)
QUOTE(ingutia @ 2011 03 09, 15:07)
Pasirodau su Preilos paltuku. Ačiū, Preila
Paltukas nerealus Gal tik kiek pasilamdęs, nes tik šiandien išsipakavau. Įsivaizdavau, kad medžiagytė bus su pūkeliu, bet jokio ten pūko
Sudėjimas mano tai kaip Gigi, o dar trumpa esu. Na, bet susitrauksiu gal dar, dar tik trys mėnesiai nuo dukrytės gimimo
Paltukas nerealus Gal tik kiek pasilamdęs, nes tik šiandien išsipakavau. Įsivaizdavau, kad medžiagytė bus su pūkeliu, bet jokio ten pūko
Sudėjimas mano tai kaip Gigi, o dar trumpa esu. Na, bet susitrauksiu gal dar, dar tik trys mėnesiai nuo dukrytės gimimo
Ant Jusu daug graziau ziurisi nei ant manes. Jums graziai uzpildo ties krutine, o pas mane ties ta vieta buvo neuzpildyta.
Papildyta:
QUOTE(Dzinte @ 2011 03 09, 15:09)
Man tos klostes nerealios
Atsimenu Jus, kaip gyvai atrodote, tai man turbut 4 bus didelis Bet jei ka vaiksciosiu su per dideliu, ka daryti
Jei peciai ir krutine tiks, tai klubai neturi reiksmes. Man atrodo, kad nepaskesit.
QUOTE(Lucrezia @ 2011 03 09, 15:19)
aš tai pašte turiu į vieną laišką įsikopinusi viską su kainom, kad galėčiau sekti, nes būna, padaro nuolaidą ir sukelia paskui gal kas turi dar protingesnį būdą
Aš ir bandžiau saugoti pašte, bet man po to atidaro bendrą puslapį
QUOTE(Dzinte @ 2011 03 09, 15:21)
Savo FAVORITES galite issisaugoti
O as Word'e turiu linkus issisaugojusi su pavadimu, item No. ir kaina (taip matau papigino ar pabrangino)
O čia SM favoritėse?
Užsakė man jūsų apkalbėtą suknelę 0 dydžio, bet paskaičiusi pagalvojau, kad gal reikėjo 2 dydį imt. Todėl dabar noriu bandyt gaudyt
Mano išmatavimai 85-67-89