Įkraunama...
Įkraunama...

Kempingai Lietuvoje

Apklausa: Kuris Lietuvos kempingas Jums paliko geriausią įspūdį? (79 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Dar ir pailiustruosiu biggrin.gif
Pliažas, dešinėje matosi persirengimo kabinukės ir čiuožyklos - viena į krantą, kita į vandenį :

user posted image

user posted image

Vaizdas iš mūsų palapinės:

user posted image

Iš kitos pusės:

user posted image

Vaikų žaidimo aikštelės dalis

user posted image

user posted image

Kainos keturių asm. šeimai (2 suaugę, 2 vaikai) - jei tik dieną pabūti, be nakvynės, tai 35 lt. Jei su nakvhyne palapinėje, tai para - 58 lt (jei palapinės dydis - iki keturių asmenų). Jei su kemperiu ir prisijungiama prie elektros etc., tada brangiau.
Nameliai brangūs, berods pie 200 lt/para.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 11 kovo 2013 - 10:11
QUOTE(flight @ 2013 03 11, 10:54)
Dar ir pailiustruosiu  biggrin.gif

thumbup.gif Jau susiplanavom, susiskaiciavom.
O ten reikia rezervuotis vieta is anksto ar uztenka pries kokia diena paskambint susizinot kaip ten situacija.
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2013 03 11, 20:33)
O ten reikia rezervuotis vieta is anksto ar uztenka pries kokia diena paskambint susizinot kaip ten situacija.

Jei su palapine, tai tikrai nemanau kad reikia rezervuotis, bent jau mes abu kartus važiavom be jokių rezervacijų - vietos pievoje pilna biggrin.gif Tik patarčiau anskčiau atvažiuoti, pvz, ryte - tada yra šansų užsiimti "pirmą liniją" ant kalniuko prie pliažo, patogu ir saulėta. Mes praėjusį kartą įsikūrėm pačiam pakrašty, kur daug obelų, tai iš vienos pusės, buvo gan privatu, bet iš kitos - mažiau saulės, daugiau uodų vakare.
Šiai vasarai mums Obuolių sala irgi planuose wink.gif
Atsakyti
Labai aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Sveiki.
Ir kas siais metais planuojate kur ilsetis?pasidalinkite info..man patiko is aprasymu Obuoliu sala, manau ten nuvyksime
Atsakyti
Nuo kada pradedate turistauti palapinese? Man birzelio menesi atrodo dar saltoka buna nakti palapinese g.gif
Obuoliu sala reikes butinai aplankyti sia vasara smile.gif
Atsakyti
QUOTE(INGirJANG @ 2013 05 19, 19:57)
Nuo kada pradedate turistauti palapinese? Man birzelio menesi atrodo dar saltoka buna nakti palapinese g.gif
Obuoliu sala reikes butinai aplankyti sia vasara  smile.gif

Mes jau atidarėme palapinių sezoną praėjusį savaitgalį mirksiukas.gif . Dėl to "šaltoka", aišku, individualu - kai kas ir prie +15 - +16 naktį šala. Bet šiaip maždaug nuo +10 jau visai konfortabilu miegoti palapinėje. Birželį tokių naktų ne viena ir ne dvi būna...
Atsakyti
Maniškiai tai iki šiol kliedi Obuolių sala biggrin.gif
Labai vaikams patiko ten.
Man irgi, išskyrus namelių kainas.
Vietos kaip palapinėj, o kaina kaip už viešbučio gerą kambarį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2013 05 27, 15:18)
Man irgi, išskyrus namelių kainas.

Kainos ten ir palapinėms - ohoho wink.gif

Bet tai ir tam tikras privalumas. Tai garantija, kad neatvažiuos kompanija iš gretimo kaimo pigiai pagert ir pabaliavot, kad bus nedaug poilsiautojų. Aš pvz. labai džiaugiuosi, kad jie nesugalvojo padaryti dar ir pigių namukų su bendrais patogumais (a la Šventoji) - jie orientuojasi į tam tikrą klientą ir išlaiko tam tikrą lygį.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 05 28, 14:19)
Kainos ten ir palapinėms - ohoho wink.gif

Bet tai ir tam tikras privalumas. Tai garantija, kad neatvažiuos kompanija iš gretimo kaimo pigiai pagert ir pabaliavot, kad bus nedaug poilsiautojų. Aš pvz. labai džiaugiuosi, kad jie nesugalvojo padaryti dar ir pigių namukų su bendrais patogumais (a la Šventoji) -  jie orientuojasi į tam tikrą klientą ir išlaiko tam tikrą lygį.

yra ten ir be patogumų namukų.

Į ką jie orientuojasi tai man vat ir nelabai aišku, nes kaina labai neatitinka sąlygų.
Jei nenori pigių namukų ir klientų tai ir nereikia, bet tegu tam brangiam namuke būna atitinkamos ir sąlygos.
Atsakyti
Šį savaitgalį išbandėme "Obuolių salos" kempingą.
Apsistojome namelyje (nors galėjome ir palapinėje, nes naktis buvo gan šilta).
Šis kempingas mums visiems labai patiko, būtinai važiuosime dar kartą thumbup.gif
O kainos tai aš manyčiau normalios... ax.gif
Atsakyti
Mes praejusiais metais buvome kempinge Obuoliu sala, viskas ten labai patiko ir tiko. Taip pat uzpraeita rudeni pas juos nuomovome didiji nama, tai labai smagu, jis atokiau nuo kempingo visiska ramybe, yra pirtele, du vonios kambariai, trys miegamieji, didele erdvi svetaine su virtuve, kurioje viskas yra patogiam gaminimui! Labai rekomenduoju thumbup.gif

Buvome Traku kempinge "Slenyje" Buvo pakenciamai, nelabai patiko pati pakrante su maudymosi vietomis, vyko dvejos vestuves ta savaitgali, tai buvo labai triuksminga. Virtuveles jokios nebuvo, dusai su tualetu irgi nelabai patogus. Bet siaip pasivaikscioti po teritorija visai miela. Mums dar su oru nepasiseke, gal del to ir vieta pasirode nelabai ax.gif

2011 m. buvome kempinge "Pusele" prie vistycio ezerio. Ziauriai viskas nepatiko. Ilsejomes liukso namelyje, nes buvome su 2 savaiciu naujagimiu. Tikras kosmaras, tas liuksas kuris nepigiai kainuoja, paprastas namelis kuriame diena neimanoma buti nes labai karsta, o vakare ir nakti taip atsala kad net miegoti nejauku. Nakti pas mus i lova islinko didziule varle, labai issigandau ja radusi salia saves po kaldra! Is ryto atjunge elektra gal valandai, dingo vanduo. Siaip namelyje virtuveles nebuvo, dusas visas pelesiuose, namukas nesutvarkytas, visur dulkes taisyklese parasyta kad patys poilsiautojai turi sutvarkyti nameli g.gif Pataline irgi isduoda prie ivaziavimo turi pats uzvilkti, isvaziuojant nuvilkti ir jiems atiduoti i rankas. Pakrante akmenuota, vaikams nelabai patogi. Zodziu kazkokia nesamoninga vieta, mums nepatiko.

2010 m. buvome kempinge Ventaine. Ilsejomes namelyje, kuklus bet viskas tvarkingai buvo. Virtuvele, dusai ir tualetai paprastuciai, bet viskas buvo ko reikia, tik reikedavo siek tiek palaukti kol atsilaisvins. Siaip visai patiko, jei planuosime link pajurio vaziuoti tai visai sugrizciau atgal ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dijura: 04 birželio 2013 - 11:50