Įkraunama...
Įkraunama...

***Spaliukai***

QUOTE(Disima @ 2011 04 26, 16:14)
O nuo kelių renkamės, 19 val? Aš vėluosiu, jei ir nuo 19 val blush2.gif

18 val VAPIANO Kas ateis nuo 18 val. nes man kai su papinuke tai negaliu garantuot, bet stengsiuos, reik staliuką užsėst, kad po to neliktumėm ant grindų lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Nu žinokit 18 valandai tikrai nespėsiu. Vyras tik tokiu laiku iš darbų grįžta, tai neturėsiu kam mažės palikti ax.gif Planuoju būti apie 19 val., na jei pavyks tai gal šiek tiek anksčiau.
Atsakyti
Auuuu Vilmuk, tu pas mus be papinuko, gal galėtum 18 val. jau būt?
Atsakyti
QUOTE(Lėlytė @ 2011 04 27, 07:30)
Auuuu Vilmuk, tu pas mus be papinuko, gal galėtum 18 val. jau būt?

iš mano pusės niekas nesikeičia, būsiu laiku bigsmile.gif atpirkimo ožkytė užsės stalą, nepergyvenkit biggrin.gif tik nenustebkit, kad ties 19h kai ateisit burbuliukai jau ne tik akyse, bet ir ausyse jau man bus lotuliukas.gif prisigersiu viena iš sielvarto lotuliukas.gif bus jums biggrin.gif

Pirmadienį buvom Vaikų balse su lėlyte ir Rugile, tai Lėlytė turėjo anksčiau išeit) dėl tų pačių priežasčių), tai maniškė išvedė: kaip gerai, kad mes sesės neturim, tai galime iki pabaigos koncerte pabūti lotuliukas.gif

Vasarėja, maniškė žaidžia krepšinį bigsmile.gif o kur jie žais? pas jus ar pas mus? g.gif
Atsakyti
Vilmuk, pas mus mirksiukas.gif nuvarykit su direktorium pasirgti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmukas @ 2011 04 27, 09:10)
iš mano pusės niekas nesikeičia, būsiu laiku  bigsmile.gif atpirkimo ožkytė užsės stalą, nepergyvenkit biggrin.gif tik nenustebkit, kad ties 19h kai ateisit burbuliukai jau ne tik akyse, bet ir ausyse jau man bus  lotuliukas.gif prisigersiu viena iš sielvarto  lotuliukas.gif bus jums  biggrin.gif

Pirmadienį buvom Vaikų balse su lėlyte ir Rugile, tai Lėlytė turėjo anksčiau išeit) dėl tų pačių priežasčių), tai maniškė išvedė: kaip gerai, kad mes sesės neturim, tai galime iki pabaigos koncerte pabūti  lotuliukas.gif

Vasarėja, maniškė žaidžia krepšinį  bigsmile.gif o kur jie žais? pas jus ar pas mus?  g.gif

Nu tai liuks, kad galėsi u u u u Barbara Streisand sokiai.gif
Atsakyti
Aš irgi būsiu tik po 19 val, nebent anksčiau pasirodyčiau su K, bet dar nuvers tą Vapiano lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarėja @ 2011 04 27, 09:15)
Vilmuk, pas mus  mirksiukas.gif  nuvarykit su direktorium pasirgti  biggrin.gif

nusiųsim sergantį direktorių, lai atlieka savo rolę lotuliukas.gif
Atsakyti
Tik man dar priminkit kur tas Vapiano rolleyes.gif

Jei gerai pamenu tai PC Europoje ax.gif O kuriame aukšte, trečiame g.gif
Atsakyti
lineika, pirmame. uzejimas nuo konstitucijos prospekto
Atsakyti
mergai, nu ir kaip vapiano? bigsmile.gif
Atsakyti
Niu kažkaip lotuliukas.gif Šiaip restorano valgis labai patiko, nes iš ties šviežia ir skanu, salotos tau prie akių sumaišo, makaronai patys ir sriubos skanios. Gavom dovanų ir kvepaliukų mėginukų ir naują žmonės žurnalą ir kokteiliuką ... ai dar va netyčiom išlošėm kosmetinukę thumbup.gif Tai va, o nepatiko, nes pakankamai buvo garsi muziką ir nuolat kalbėjo per mikrafoną vedėjas programos, tai nelabai ėjo pasiklabėt, buvo viena kitą pertraukėlė, bet vistiek sunkokai bendravos cool.gif
Atsakyti