Įkraunama...
Įkraunama...

***Spaliukai***

QUOTE(lineika @ 2011 04 21, 15:44)
Lėlyte, tai kaip ar pavyks man sudalyvauti Vapiano g.gif
Ar patikslinai norinčių dalyvauti skaičių rolleyes.gif
Nes man jau reiktų derybas su vyrui pradėti tongue.gif Nes jei griežtai tik 6 vietos, tada laiko negaišiu deryboms biggrin.gif

Vilmukas su Hi smile.gif žiūriu smagiai laiką leidžia smile.gif

Aš kai užsakinėjau vietą, primečiau anąkart kiek mūsų buvo 6 tai dėl to sakiau kad 6 asmenims. Tikslaus skaičiaus kaip ir nėra mūsų, lyg minėjo Taigi prisijungtu būtų 7, galima arba paskambint (nes mano vardu rezervuotas staliukas), ar eit taip manau gal kažkaip tilpsim. Todėl nieko daugiau negaliu atsakyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėlytė @ 2011 04 21, 16:16)
Aš kai užsakinėjau vietą, primečiau anąkart kiek mūsų buvo 6 tai dėl to sakiau kad 6 asmenims. Tikslaus skaičiaus kaip ir nėra mūsų, lyg minėjo Taigi prisijungtu būtų 7, galima arba paskambint (nes mano vardu rezervuotas staliukas), ar eit taip manau gal kažkaip tilpsim. Todėl nieko daugiau negaliu atsakyt smile.gif

Gal reiktų paskambinti, kad paskui netektų likti be vietos g.gif
Skambtelk jei nesunku mirksiukas.gif Arba mestelk kontaktus ir pati gi galiu paskambinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lineika @ 2011 04 21, 16:55)
Gal reiktų paskambinti, kad paskui netektų likti be vietos g.gif
Skambtelk jei nesunku mirksiukas.gif Arba mestelk kontaktus ir pati gi galiu paskambinti smile.gif

Tai ryt galiu paskambint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėlytė @ 2011 04 21, 21:46)
Tai ryt galiu paskambint smile.gif

Ok drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos gyvos,
grizau po atostogu, kas yra geris biggrin.gif
supratau ko ten zmones gyventi megsta po kelis menesius- oras nuostabus, saule jura, sviezias paprastas naturalus maistas, kainos geros, tai valgem sviezias bulves, pomidorus, krapus, paprikas, braskes. o kur dar zuvis, krevetes [o 6 lt kg ir vynas vynas vynas doh.gif lotuliukas.gif geris zinokit, idesiu kokia foto kai rankos pries smile.gif

as del treciadienio su labai dideliu klaustuku taip kad drasiai lineika gali planuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarėja @ 2011 04 22, 21:19)
sveikos gyvos,
grizau po atostogu, kas yra geris  biggrin.gif
supratau ko ten zmones gyventi megsta po kelis menesius- oras nuostabus, saule jura, sviezias paprastas naturalus maistas, kainos geros, tai valgem sviezias bulves, pomidorus, krapus, paprikas, braskes. o kur dar zuvis, krevetes [o 6 lt kg ir vynas vynas vynas  doh.gif  lotuliukas.gif geris zinokit, idesiu  kokia foto kai rankos pries  smile.gif

as del treciadienio su  labai dideliu klaustuku taip kad drasiai lineika gali planuoti  mirksiukas.gif

Mieloji pridėjom dar vieną vietą, taip kad brauk savo klaustuką ir prašom ruoštis biggrin.gif
Atsakyti
Vasarėja, primink kur buvai ax.gif

Lėlyte, ačiū už rūpestį 4u.gif

Nu ką ir visoms gražių šiltų švenčių mirksiukas.gif
Atsakyti
lineika, ispanijoj, Costa del Sol regione atostogavom, cia jau patys pietus

visoms graziu jaukiu svenciu ir tvirtu marguciu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

skambino is vapiano tai renginys prasideda 18 val. prašė patikslinti skaičių dalyvaujančių, kaip skaičiavau mūsų 6 tikrai, ir 7 vasarėja su klaustuku smile.gif ar yra pasikeitimų?
Atsakyti
O nuo kelių renkamės, 19 val? Aš vėluosiu, jei ir nuo 19 val blush2.gif
Atsakyti
Disima, Vilmuk, ar lanko jusu vaikai krepsini darzely? girdejau kad ketvirtadieni vyks "pasakaites" ir musu darzelio krepsininku kova biggrin.gif
Atsakyti
Mano tai lanko, bet šią savaitę jis nežais smile.gif
Atsakyti