Įkraunama...
Įkraunama...

***Spaliukai***

QUOTE(vasarėja @ 2011 04 07, 16:04)
as manau irgi  smile.gif

Kaip tik šiandien vartau Žmonės žurnalą ir visas lapas apie tą vakarėlį, labai tipo įdomus su didžėjum, specilaiu meniu, žodžiu daug bus norinčių yra nurodytas numeris tel. registracijai, pasuksiu dėl staliuko užsakymo g.gif

Na va, staliukų nebedaug liko rezervavau 6 vietas, iš bėdos galima dar bus perskambint jei daugiau norinčių bus, renginys 19 val. balandžio 27 d. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lėlytė: 07 balandžio 2011 - 15:12
Lėlyte, šaunuolė 4u.gif thumbup.gif Trise jau esam, gal ir iki 6 datrauksim bigsmile.gif
Atsakyti
aš irgi prisijungsiu bigsmile.gif mes jau 4 drinks_cheers.gif

Balandžio 27 diena, 19h, Vapiano (PC Europa, Vilnius)

1. Disima
2. Lėlytė
3. Vasarėja
4. Vilmukas

http://www.vapiano.d...4-06-zmones.pdf
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmukas: 07 balandžio 2011 - 15:26
Labutis,

Aš irgi laaabai noriu, bet bijau ką ir pasakyti. Nes nežinau kaip bus pas mus su kraustymusi doh.gif
Vyras labai iki Velykų norėjo, bet nežinau ar gausis. Jei ne, tada savaitę ims po velykų atostogų. Žodžiu aš kol kas ant klaustuko ax.gif
Atsakyti
O čia pasirodo dar reik spet tilpt į sąrašiuką smile.gif

1. Disima
2. Lėlytė
3. Vasarėja
4. Vilmukas
5. Taigi

http://www.vapiano.d...4-06-zmones.pdf
Atsakyti

1. Disima
2. Lėlytė
3. Vasarėja
4. Vilmukas
5. Taigi
6. Ridar

atseit uzpildem jau..
Atsakyti

1. Disima
2. Lėlytė
3. Vasarėja
4. Vilmukas
5. Taigi
6. Ridar
7. Lineika
Įsitraukiau ir save, bandysiu kažkaip susiderinti ax.gif aišku jeigu dar ne vėlu padidinti skaičių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lineika: 10 balandžio 2011 - 17:20
labas rytas 4u.gif kur visos sulindę? kuopiatės prieš velykas g.gif

turiningas savaitgalis buvo - ir DARĖM, ir Kaune pas Siracusą buvom, ir žibučių ieškojom ax.gif dabar laukiam velykų bobutės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmukas @ 2011 04 18, 07:25)
turiningas savaitgalis buvo - ir DARĖM, ir Kaune pas Siracusą buvom, ir žibučių ieškojom  ax.gif dabar laukiam velykų bobutės  bigsmile.gif

Žinot, smagu buvo bigsmile.gif

Darytojos, o kaip man Tau perduot tą, ką palikot biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2011 04 20, 06:51-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2011 04 20, 06:51)
Žinot, smagu buvo  bigsmile.gif

Darytojos, o kaip man Tau perduot tą, ką palikot biggrin.gif

nugi augink, puoselėk, o kai jau išbujos, tai pasimsiu lotuliukas.gif
nu ką nors sugalvosim mirksiukas.gif
bet jau iš kauno išvažinėjau tai metadom tykanja lotuliukas.gif gerai, kad vaikystėje orientacinį būrelį lankiau lotuliukas.gif
maniškė liko sužavėta jūsų pappppūūūga thumbup.gif zulina dabar mane, davai perkam doh.gif sakau TU ŽINAI KIEK JI KAINUOJA IR AR MATEI KOKIO DYDŽIO JOS NARVAS??? doh.gif gerai, kad bent sesės neužsikepė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmukas @ 2011 04 20, 07:30)
bet jau iš kauno išvažinėjau tai metadom tykanja  lotuliukas.gif gerai, kad vaikystėje orientacinį būrelį lankiau  lotuliukas.gif
maniškė liko sužavėta jūsų pappppūūūga  thumbup.gif zulina dabar mane, davai perkam  doh.gif sakau TU ŽINAI KIEK JI KAINUOJA IR AR MATEI KOKIO DYDŽIO JOS NARVAS???  doh.gif gerai, kad bent sesės neužsikepė  lotuliukas.gif

nu va, matai ko vaikui reikia biggrin.gif išsiaiškinai tikruosius vaiko poreikius hihihi.gif
Atsakyti
Lėlyte, tai kaip ar pavyks man sudalyvauti Vapiano g.gif
Ar patikslinai norinčių dalyvauti skaičių rolleyes.gif
Nes man jau reiktų derybas su vyrui pradėti tongue.gif Nes jei griežtai tik 6 vietos, tada laiko negaišiu deryboms biggrin.gif

Vilmukas su Hi smile.gif žiūriu smagiai laiką leidžia smile.gif
Atsakyti