smagu renren
maniskiui kazkaip nera projektu ir atpasakojimu
QUOTE(vasarėja @ 2014 01 09, 13:11)
Siandien kaip tik atsiskaitinejo projekta (dare grupelese) apie Etiopija
Sveikos!!!
Renren, sveikiju tave labai labiausiai! Fainuma! Aš irgi norėčiau, bet jau geriau nebenorėsiu gal
Mano vaikis irgi tinginys. Gabus, ypač matematikai. Bet tingi juodai. Į mokyklą eina be didelio noro, vis sako, kad jam per lengva ir nuobodu. Jau geriau būtų projektai apie Etiopiją, ką?
Labai jūsų pasiilgau. Žiauriai.
Renren, sveikiju tave labai labiausiai! Fainuma! Aš irgi norėčiau, bet jau geriau nebenorėsiu gal
Mano vaikis irgi tinginys. Gabus, ypač matematikai. Bet tingi juodai. Į mokyklą eina be didelio noro, vis sako, kad jam per lengva ir nuobodu. Jau geriau būtų projektai apie Etiopiją, ką?
Labai jūsų pasiilgau. Žiauriai.
QUOTE(vasarėja @ 2014 01 08, 11:45)
renren, puikios naujienos, sveikinu
kaip antrokams sekasi? maniskis tai tinginyyyyyys
kaip antrokams sekasi? maniskis tai tinginyyyyyys
Man atrodo, kad daug berniukų bando numuilinti Aš čia ir pagal saviškį sprendžiu. Kartais iškrypsta iš vėžių, reikia padėti grįžti.
O trečiokei tai gerai sekasi: prieš 2.5 m. nemokėjo angliškai, o dabar geriausia skaitovė klasė, atitinka penktą klasę, jau nebe į pradinukų biblioteką knygų eina.
QUOTE(renren @ 2014 01 09, 10:28)
Gvidas sia zinia nepasakyciau, kad labai apsidziauge.. O dar kai suzinojo, kad ne brolis bus, tai kelioms minutems net amo buvo netekes. Veliau lyg nusiramino, gerai ir mergaite bus.. Dabar jau glosto pilvuka..
Pamatysi, kaip paskui "lydysis" nuo mažosios Tarp mano vyriausio ir mažiausios - 9 m. skirtumas, leipsta jis nuo jos O su vyresne sese - kovinė parengtis
QUOTE(ievalota @ 2014 01 10, 07:17)
Man atrodo, kad daug berniukų bando numuilinti Aš čia ir pagal saviškį sprendžiu. Kartais iškrypsta iš vėžių, reikia padėti grįžti.
as irgi tai bandau "nurasyti' berniukams, nes vyresniosios visai kitoks poziuris i moksla buvo pradinese. dabar jau paauglyste- tai atskira tema ir naujas poziuris
bet, is kitos puses, gal nereikia viska lyciu skirtumams nurasyt tikiu, kad yra ir motyvuotu netinginiu berniuku
Raige, maniskis irgi matematikoj stiprus, o su lietuviu- prasciau. Iki nauju metu lietuviu ir matematika papildomai: lietuviu - pagalba mokiniui, matematikos- gabiu vaiku grupej
dar vargsta su mikciojimu, tai ir sitas faktorius gal itakoja
Martynui irgi su lietuvių silpniau Vienodi tie mūsų vaikai, Vasarėja Augustei irgi paauglystės kryžkelės (yra jiems tokia ale pamoka tokiu pavadinimu )
Papasakokit kuo domisi jūsų antrokai? Ką žaidžia? Kokių mandrų žaislų turit?
Vasarėja, kaip tavo katukai tarpusavy sutaria?
Vasarėja, kaip tavo katukai tarpusavy sutaria?
raige, maniskiui labai visi stalo zaidimai patinka. siuo metu valdo kortos
zaidzia durniu ir melagi su visais ir visur
ir lego dar patinka labai, visi tiek kur zmogeliuku yra- zvaigzdziu karai, chima.
knygu skaitymas- kaip prievole kai mama liepia
katinai zinok nerealus, taip dziaugiuos kad ju du turiu. vienareiksmiskai galiu pasakyt, kad 2 katinai yra geriau nei 1 katinas. miega apsikabine, duksta, saugo vienas kita, rupinasi nesutarimai kokia savaite buvo, kai tik snypste ir kandziojo vienas kita
zaidzia durniu ir melagi su visais ir visur
ir lego dar patinka labai, visi tiek kur zmogeliuku yra- zvaigzdziu karai, chima.
knygu skaitymas- kaip prievole kai mama liepia
katinai zinok nerealus, taip dziaugiuos kad ju du turiu. vienareiksmiskai galiu pasakyt, kad 2 katinai yra geriau nei 1 katinas. miega apsikabine, duksta, saugo vienas kita, rupinasi nesutarimai kokia savaite buvo, kai tik snypste ir kandziojo vienas kita
Gvidui irgi nr.1 yra Lego. Kuo daugiau visokiu monstru, tuo geriau. Ir siaip daug visokiu rinkiniu turi prisikaupes per savo gyvenima, tai kasdien uzsizaidzia su kaladelem.
Na, ir geriau nei nr.1 , aisku yra kompiuteris
Na, ir geriau nei nr.1 , aisku yra kompiuteris
Renren, mergytė kaip faina aš labai norėčiau dar vienos mergytės
Pas maniškę irgi projektų ir atpasakojimų nėr kažkokia paturbinta programa pas jus
Maniškė tai spartsmenka kamsamolka krasavyca stropuolė pareiginguolė pirmūnė tokia kažkurį penktadienį parėjo ir jungia kompą, nes anglų mokytoja sakė, kad įdės užduotį į internetą. Įsijungia - užduoties nėr. Kitą dieną vėl jungia - ir vėl nėr. sekmadienį irgi nėr... Tai pirmadienį siaubingai pasipiktinusi ėjo aiškintis pas mokytoją, kodėl ji neįdėjo užduoties į internetą, nors sakė kad įdės
Labai gerai sekasi matematika ir informacinės technologijos - čia jau ne į mane ant šito kanto
Lanko kelis būrelius (šokius, dainavimą) mokykloje, bei hip hop'o šokius mieste - hip hop'as tai čia jau pagal jos natūrą - kaip žuvis vandeny ji ten
Labai mėgsta skaityt knygas, bet kadangi silpsta regėjimas, tai tenka riboti labai žaidžia su legais, bet kai tenka rinktis ką pirkti - ar lego ar knygą, tai būna didelė dilema
taip ir gyvenam
Pas maniškę irgi projektų ir atpasakojimų nėr kažkokia paturbinta programa pas jus
Maniškė tai spartsmenka kamsamolka krasavyca stropuolė pareiginguolė pirmūnė tokia kažkurį penktadienį parėjo ir jungia kompą, nes anglų mokytoja sakė, kad įdės užduotį į internetą. Įsijungia - užduoties nėr. Kitą dieną vėl jungia - ir vėl nėr. sekmadienį irgi nėr... Tai pirmadienį siaubingai pasipiktinusi ėjo aiškintis pas mokytoją, kodėl ji neįdėjo užduoties į internetą, nors sakė kad įdės
Labai gerai sekasi matematika ir informacinės technologijos - čia jau ne į mane ant šito kanto
Lanko kelis būrelius (šokius, dainavimą) mokykloje, bei hip hop'o šokius mieste - hip hop'as tai čia jau pagal jos natūrą - kaip žuvis vandeny ji ten
Labai mėgsta skaityt knygas, bet kadangi silpsta regėjimas, tai tenka riboti labai žaidžia su legais, bet kai tenka rinktis ką pirkti - ar lego ar knygą, tai būna didelė dilema
taip ir gyvenam
Vilmuk, nu smagu skaityt saunuole mergina
mano tai ne tik tinginys,bet ir pas pavaduotoja jau yra buves del elgesio sakau- ka darysi, kai tave is mokyklos ismes? sako- tu man kita mokykla surasi taip ir gyvenam....
mano tai ne tik tinginys,bet ir pas pavaduotoja jau yra buves del elgesio sakau- ka darysi, kai tave is mokyklos ismes? sako- tu man kita mokykla surasi taip ir gyvenam....
QUOTE(vasarėja @ 2014 01 10, 09:23)
as irgi tai bandau "nurasyti' berniukams, nes vyresniosios visai kitoks poziuris i moksla buvo pradinese. dabar jau paauglyste- tai atskira tema ir naujas poziuris
bet, is kitos puses, gal nereikia viska lyciu skirtumams nurasyt tikiu, kad yra ir motyvuotu netinginiu berniuku
Tikriausiai, kad yra, bet tokių nepažįstu Iš esmės švietimo sistema sukurta palankesnė mergaitėms (na ne paslaptis, kad ir dauguma jos kūrėjų - moterys).
Papildyta:
QUOTE(raige @ 2014 01 10, 12:37)
Pas mus paprastom dienom negalima TV, PSP ir kitų "device", tai savaitgaliais abu vyresnieji stengiasi į juos panirti. Tenka kontroliuoti Su broliu lanko baseiną, dar baletą.. Lankė dar vieną būrelį, kuris vadinasi "Global Issues" ir kur ieško būdų, daro projektus kaip padėti migrantų vaikams, globoja organizaciją, kuri rūpinasi jais. Tai sakė, kad norėtų ateity studijuoti "global issues".
Pas mus namuose pirmiau atėjo "Playmobil", tai jų ir daugiau.. Žaidžia dar kartas nuo karto. "Lego" bandė imituoti susidomėjimą, gavo kažkiek per gimtadienį, bet ir liko šone.
Papildyta:
QUOTE(Vilmukas @ 2014 01 10, 21:00)
Panaši ir maniškė. Nuėjo aiškintis pas bibliotekininkę, kodėl ji trečioj klasėj ir jai nėra "Panda book club". Jos broliui tai pernai buvo ir jis dalyvavo. Bibliotekininkė nauja, net nežinojo. Teko sutvarkyti šitą reikalą.
Angliškai mėgsta skaityti, dažnai skaito garsiai, išraiškingai. Turim lietuviškų knygų, bet jų nelabai nori. Bet sueina, kai vakarais jai skaitau.. Va maniškiams tai bėda ta lietuvių kalba (ne kalbėti, su rašymu ne kas).
Norime pasigirti,kad Gvidas turi sesute Gaile. Gime geguzes 29d. 11.59. Gime per valanda nuo pirmo saremio