Vasareja, vakar isgeriau visa sompana siandien pragulas daugiau taip nedaryk
maciau vakar Raige kazka rase rase, bet taip ir nieko neparase
Bet tai kaiiii smagu pas mus skyrelyje - ateini, pati su savim pasišneki, šampano atsigeri rojus žemėje
Vilmuk, o Tau vis dar reikia kompanijos gėrimui? Su tokiu stažu?
Mano vaikai atpras nuo daržo/mokyklos su tokio ilgumo atostogom Nebeprisimins net į kurią pusę važiuoti. O dar savaitė su trupučiu liko
Mano vaikai atpras nuo daržo/mokyklos su tokio ilgumo atostogom Nebeprisimins net į kurią pusę važiuoti. O dar savaitė su trupučiu liko
labas rytas
tai ka, su naujais metais atejusiais
Vyneta, kiokios ilgos atostogos maniskis ketvirtadieni i mokykla dros. dicke nuo vakar eina.
buvo slidinet. pailsejom visi, ir as, ir vaikai. vien tai, kad visa laika saule sviecia daro geru atostogu ispudi
tai ka, su naujais metais atejusiais
Vyneta, kiokios ilgos atostogos maniskis ketvirtadieni i mokykla dros. dicke nuo vakar eina.
buvo slidinet. pailsejom visi, ir as, ir vaikai. vien tai, kad visa laika saule sviecia daro geru atostogu ispudi
Maniškė į mokyklą irgi ketvirtadienį šuoliuos, sakė jau pasiilgo
Vasarėja, ar išsisprendė jau su darbais pas tau?
Vasarėja, ar išsisprendė jau su darbais pas tau?
Vilmuk, nea
laukiam naujos vadovybes sprendimo
laukiam naujos vadovybes sprendimo
Maniškei į mokyklą - kitą ketvirtadienį, bet vasario mėnesį nebus atostogų. Paskui jau tik kovo pabaigoj - labai geru metu išpuola
Maniškė kaip buvo be ypatingos euforijos mokyklai, taip ir dabar - net neprisimena. Nu kur prisimins, kai visą dieną gali daryti ką nori - žaisti, piešti, miegoti iki vidurdienio ir pan.
Ir džiaugiuosi, kad mažei dabar nereikia į daržą - vienoje grupėje sakė 7 vaikai liko, kiti nuo gripo išgriuvę, kitoje - pneumonijos daug atvejų. Mes šiemet dar be ligų, tfu tfu, gal taip ir pavasario sulauksim.
Maniškė kaip buvo be ypatingos euforijos mokyklai, taip ir dabar - net neprisimena. Nu kur prisimins, kai visą dieną gali daryti ką nori - žaisti, piešti, miegoti iki vidurdienio ir pan.
Ir džiaugiuosi, kad mažei dabar nereikia į daržą - vienoje grupėje sakė 7 vaikai liko, kiti nuo gripo išgriuvę, kitoje - pneumonijos daug atvejų. Mes šiemet dar be ligų, tfu tfu, gal taip ir pavasario sulauksim.
Sveikos,
tylu tylu čia, aš sakau, gal lengviau viską aptart kur prie kavos puodelio Pas mus po ne nelabai ilgas, bet kas mėnesį atsotogas turi. Šiemet ligų daug, tai neaplenkė ir mūsų. Savaitę, teko padraugaut su lova. Jau nuo pirmadienio einam į mokyklą, nes dvi dienas prieš atostogas turėjom laivas - karantinas paskelbtas. Tai per patį ligų piką ir mokytoja nebeatėjo 2 dienų ir klasėj 10 iškritusių buvo.
Va užtad kokia žiema dosni sniegu, aš jau pavasario noriu kažkaip kad ir kokia smagi žiema, pasiilgstu greit šilumos.
tylu tylu čia, aš sakau, gal lengviau viską aptart kur prie kavos puodelio Pas mus po ne nelabai ilgas, bet kas mėnesį atsotogas turi. Šiemet ligų daug, tai neaplenkė ir mūsų. Savaitę, teko padraugaut su lova. Jau nuo pirmadienio einam į mokyklą, nes dvi dienas prieš atostogas turėjom laivas - karantinas paskelbtas. Tai per patį ligų piką ir mokytoja nebeatėjo 2 dienų ir klasėj 10 iškritusių buvo.
Va užtad kokia žiema dosni sniegu, aš jau pavasario noriu kažkaip kad ir kokia smagi žiema, pasiilgstu greit šilumos.
tai kaip spaliukai laikos?
Kur visos dingę?
QUOTE(renren @ 2013 08 27, 14:34)
Kur visos dingę?
Nedingę dabar tiesiog labai užimtos galvos dėl datos pasirinkimo . O jei rimtai- tos kurios negavot pakvieto per FB brūkštelkit. Mes vėl organizuojam Metinį (nepabijosiu to žodžio) susitikimą. Kas norit ir galit mielai kviečiam. Dabar tik bandom apsisprest su data tarp 10.05 ir 10.18. Rašykit kuri labiau tiktų - daugumos nuomonė lemia.
Laba, šiandien išssiprendė klausimas, tai pranešu:
SPALIO 5 d. 17 val. VCUP lauksim visų norinčių pasimatyt irpabendraut
SPALIO 5 d. 17 val. VCUP lauksim visų norinčių pasimatyt irpabendraut