Lolka, kazkaip nenustebinai moterys nuo pirmu metu zino ko nori gyvenime- pradedant dovanomis ir baigiant busimais vyrais o vat su vyrukais sudetinga- viska uz juos sugalvot reik....
mano vaikas norejo skraidancios masinos- pradzioj sakiau kad tokios nebuna, nes masinos vaziuoja o malunsparniai skraido. ale pyko, sake, kad yra masina kur skraido ir dar su pulteliu.
nu akurat, radau tokia masina "zaislu planetoj", ir dar radau kad buvo akcija per kartu.lt joms
tai pajamiau as masina su pulteliu uz puse kainos
va tokia
Oho, kaip smagu, kad neuzsale ir cia judesiukas yra
Bet ziuriu ilgos jusu vaiku atostogos, Gvidui i mokykla jau sausio 7d. Ir siaip mokslas vyksta gana intensyvus, per savaite buna kokie 2-3 diktantai ir siaip visokiu atsiskaitymu. Mes naudojames tamo.lt, tai ten ir yra visi pasiekimai. O vertinimai panasiai kaip desimbale sistema: puikiai (10), labai gerai (9) ir t.t. Tai suprasti viska gana paprasta. Jokiu kitokiu paaiskinimu. Na, nebent kazkokia pastaba, jei kazkas nepasiseke. Pvz. viena turime, nes pamirso namie atilikti dailyrasti gal 3 puslapiu Zodziu mokinukus griebia stipriai, bet mano Gvidui patinka. Kai paklausiu kas mokykloje labiausia patika tai sako: pasaulio pazinimas, diktantai ir testai
Siandien turesime spektakliuka moklykloje Kaledu proga, rytoj pirmokai vaidins ketvirtokams, tai cia yra labai ypatingas reikalas
O siaip gyvename visai gerai, asaros jau lyg nudziuvo, 2 savaites vazinejame jau is nauju namu uz miesto. Ir laukiame Kaledu
Gvidas labai laukia Kaledu senelio su Lego policijos nuovada
Bet ziuriu ilgos jusu vaiku atostogos, Gvidui i mokykla jau sausio 7d. Ir siaip mokslas vyksta gana intensyvus, per savaite buna kokie 2-3 diktantai ir siaip visokiu atsiskaitymu. Mes naudojames tamo.lt, tai ten ir yra visi pasiekimai. O vertinimai panasiai kaip desimbale sistema: puikiai (10), labai gerai (9) ir t.t. Tai suprasti viska gana paprasta. Jokiu kitokiu paaiskinimu. Na, nebent kazkokia pastaba, jei kazkas nepasiseke. Pvz. viena turime, nes pamirso namie atilikti dailyrasti gal 3 puslapiu Zodziu mokinukus griebia stipriai, bet mano Gvidui patinka. Kai paklausiu kas mokykloje labiausia patika tai sako: pasaulio pazinimas, diktantai ir testai
Siandien turesime spektakliuka moklykloje Kaledu proga, rytoj pirmokai vaidins ketvirtokams, tai cia yra labai ypatingas reikalas
O siaip gyvename visai gerai, asaros jau lyg nudziuvo, 2 savaites vazinejame jau is nauju namu uz miesto. Ir laukiame Kaledu
Gvidas labai laukia Kaledu senelio su Lego policijos nuovada
Sveikos,
Lolka, sveikinam su naujais namais Kaip jausmas? Aš pamenu pradžioj prisigerti labai norėjau, kai į tas visas dėžes pasižiūrėdavau. Bet jau nebegėriau, tai susilaikiau. Nu dar ir mažę maitinau, tai susilaikiau dvigubai.
Bet šiaip faina, netoli už miesto įsikūrėt?
3 puslapiai dailyraščiu - čia rimtai???
Lolka, sveikinam su naujais namais Kaip jausmas? Aš pamenu pradžioj prisigerti labai norėjau, kai į tas visas dėžes pasižiūrėdavau. Bet jau nebegėriau, tai susilaikiau. Nu dar ir mažę maitinau, tai susilaikiau dvigubai.
Bet šiaip faina, netoli už miesto įsikūrėt?
3 puslapiai dailyraščiu - čia rimtai???
renren kaip suprantu naujuose namuose, ne Lolka
pas mus siandien kaledinis renginys klases buvo. labai dziaugiuosi ir mokytoja kuri suorganizavo ir kaledu seni, kuris dovanas teike, ir zaidimu, ir dainavo vaikai, ar atvirutes dailyrasciu rasytas iteike. saunuoliai ir mokytoja ir vaikai pasirode
turint minty, kad sitoj mokykloj kaledos svenciamos nera, tai gal todel labai dziaigiuosi. cia svente buna vaikams daroma- paprastai isvyka kur nors, sikart ( vakar) vaziavo i dzukija, i etnografine sodyba, kur buvo zadziami senoviniai zaidmai, visokie buities daiktai senoviniai demonstruojami, kuciu valgiai ragaujami ir pan.
tai musu klases vieninteles buvo papidlomas toks renginys. nu smagu.
po to etnografinio reginio mano vaiko santykis su dievu isvis pajautrejo.... liepiau mociutems biblija vaikams po eglute nest, bo jau nesugebu atsakyt i klausimus....
pas mus siandien kaledinis renginys klases buvo. labai dziaugiuosi ir mokytoja kuri suorganizavo ir kaledu seni, kuris dovanas teike, ir zaidimu, ir dainavo vaikai, ar atvirutes dailyrasciu rasytas iteike. saunuoliai ir mokytoja ir vaikai pasirode
turint minty, kad sitoj mokykloj kaledos svenciamos nera, tai gal todel labai dziaigiuosi. cia svente buna vaikams daroma- paprastai isvyka kur nors, sikart ( vakar) vaziavo i dzukija, i etnografine sodyba, kur buvo zadziami senoviniai zaidmai, visokie buities daiktai senoviniai demonstruojami, kuciu valgiai ragaujami ir pan.
tai musu klases vieninteles buvo papidlomas toks renginys. nu smagu.
po to etnografinio reginio mano vaiko santykis su dievu isvis pajautrejo.... liepiau mociutems biblija vaikams po eglute nest, bo jau nesugebu atsakyt i klausimus....
Na naujuose namuose pratinames, jau trecia savaite gyvenam, bet dar daiktai ne visi surasti Netoli isikelem ~ 5km nuo miesto, i darba dar greiciau atvaziuoju nei is buto
Vakar buvo Gvido mokyklelej KAledos- patiko labai labai. Kadangi mokytoja dramos burelio vadove, tai spektakliukas tikrai grazus buvo. O dar visa tai vainikavo Kaledu senelis, kuris pasibelde i langa ir per ji ilipo Vaiku ir tevu reakcija buvo nereali
O nuo rytojaus- jega, ATOSTOGOS ir man, ir Gvidui
Vakar buvo Gvido mokyklelej KAledos- patiko labai labai. Kadangi mokytoja dramos burelio vadove, tai spektakliukas tikrai grazus buvo. O dar visa tai vainikavo Kaledu senelis, kuris pasibelde i langa ir per ji ilipo Vaiku ir tevu reakcija buvo nereali
O nuo rytojaus- jega, ATOSTOGOS ir man, ir Gvidui
merginos, ramaus ir jaukaus Kuciu vakaro ir dziaugsmo Kaledu ryta.
lai Kaledos buna jusu sirdyje
nu ka, atostogos maniskiai gula 12, keliasi 8-9.
k pailgejo atostogos, mokyklon tik sausio 10 d. atsiilses vaikas
lai Kaledos buna jusu sirdyje
nu ka, atostogos maniskiai gula 12, keliasi 8-9.
k pailgejo atostogos, mokyklon tik sausio 10 d. atsiilses vaikas
Vasareja, o kaip tau paciai pavyksta iki 24h nemiogot?
Maniskei irgi atostogos iki sausio 10d. Tai pailses Ale taip keistai klausykit, i mokykla vidury savaites, ne nuo pirmadienio
Mes su ja abi totalios peledos - savaitgali miegu ir miegodama kaifuoju, kad miegu zodziu megstam pamiegot
Visoms linkiu siltu, jaukiu svenciu
Maniskei irgi atostogos iki sausio 10d. Tai pailses Ale taip keistai klausykit, i mokykla vidury savaites, ne nuo pirmadienio
Mes su ja abi totalios peledos - savaitgali miegu ir miegodama kaifuoju, kad miegu zodziu megstam pamiegot
Visoms linkiu siltu, jaukiu svenciu
nu, ar gyvos? silkes/antys/kalakutai suvalgyti? kaledu senelis dosnus buvo?
tada gerai galim ramiai pavasario laukt
vilmuk, neklausk as is seimos pirma dazniausiai uzmiegu, nors va kai atsimiegojau, dar pasaka vakarine spejam paskaityt ir dar pati knyga paskaitau
bet tik su salyga kad ryt iki 10 nelipu is lovos. kitaip - sakes....
per kaledas leliu gavau 6 savaiciu, tai niancinau. geris ir grozis
su leliukais matyt kaip su dviraciu - ismoksti viena karta visiems laikams
paskui tik smagumas. ale pazaidziau ir uztenka
dziaugiuosi savo dideliais ir vis labiau savarankiskais vaikais
tada gerai galim ramiai pavasario laukt
vilmuk, neklausk as is seimos pirma dazniausiai uzmiegu, nors va kai atsimiegojau, dar pasaka vakarine spejam paskaityt ir dar pati knyga paskaitau
bet tik su salyga kad ryt iki 10 nelipu is lovos. kitaip - sakes....
per kaledas leliu gavau 6 savaiciu, tai niancinau. geris ir grozis
su leliukais matyt kaip su dviraciu - ismoksti viena karta visiems laikams
paskui tik smagumas. ale pazaidziau ir uztenka
dziaugiuosi savo dideliais ir vis labiau savarankiskais vaikais
Ho ho ho! turbūt visi normalūs žmonės šiandien ir ryt nedirba - gatvės tuščios, atzvimbiau kaip bitutė į darbą - kad taip kasdien...
Vasarėja, kuom tau lauke ne pavasaris? bliamba, taip faina buvo - sniegutis girgžt girgžt, vaikai su rogėm nuo kalnų - o dabar? akvalangų reikia beveik...
Man irgi smagu, kad maniškė didelė, kai sušneka, kai suskelia ką, tai būna tokia padružkė jau ale leliukai irgi faini ypač svetimi paniurkyt
Vasarėja, kuom tau lauke ne pavasaris? bliamba, taip faina buvo - sniegutis girgžt girgžt, vaikai su rogėm nuo kalnų - o dabar? akvalangų reikia beveik...
Man irgi smagu, kad maniškė didelė, kai sušneka, kai suskelia ką, tai būna tokia padružkė jau ale leliukai irgi faini ypač svetimi paniurkyt
labas rytas,
nu kas dirbant- jamkit
nu kas dirbant- jamkit
Vasareja, sakai jamam ir dirbam toliau? po tiek tauriu bijau kad bus sunkoka
Vilmuk, taigi ne visas is karto, cia visai darbo dienai suskaiciuota